Şimdi Ara

Modem tavsiyesi (Oyuncu İçin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli online oyun oynanan bilgisayarıma kaliteli bir modem almak istiyorum. Şu anda kullandığım modem ttnetin 3-4 yıl önce verdiği airties modemi. Şunu belirtmeliyim, yeni modem alırsam ping değeri açısından daha sağlıklı olurmu?

Modem alırken online oyunlar için kablosuzmu tercih etmeliyim kablolumu?

• slm. ping değerlerinde ben modemin çok etkili olacağını sanmam tabi kablo ile kullanımdan bahsediyorum. kablosuzda herşey değişir.
    oyunlarda en güzeli kablodur ping süresi çok kısadır kablonun.
  • Tamam, kablolu olarak önerebileceğiniz bir modem markası yada modeli varmıdır acaba? 20 tl lik modem ile 150 tl lik modem arasında elbet performans farkı vardır diye düşünüyorum, haksız mıyım?
  • zyxel'den uzak dur.Başka hangi modemi istiyorsan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Tamam, kablolu olarak önerebileceğiniz bir modem markası yada modeli varmıdır acaba? 20 tl lik modem ile 150 tl lik modem arasında elbet performans farkı vardır diye düşünüyorum, haksız mıyım?

cokda bir fark yok aslında. Şöyle yap bence 1 adet tp-link 8840t al 4 port ethernetli. Yanınada wifi için ayrıca bir router yada ap al. Tp-1043nd yada tp740n yada 5110g
  • quote:

Sürekli online oyun oynanan bilgisayarıma kaliteli bir modem almak istiyorum. Şu anda kullandığım modem ttnetin 3-4 yıl önce verdiği airties modemi. Şunu belirtmeliyim, yeni modem alırsam ping değeri açısından daha sağlıklı olurmu?

Modem alırken online oyunlar için kablosuzmu tercih etmeliyim kablolumu?

http://forum.donanimhaber.com/m_57703587/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57703587
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

zyxel'den uzak dur.Başka hangi modemi istiyorsan al.

online oyun için hak veriyorum. tam şöyle can alıcı bir noktada iken internet led' in sönerek modemin kendince bişiler yapması sonra tekrar uanması ve sönmesi.. sonra tekrar yanması.. oyun ne hale gelir malum.. tavsiye de verelim, bence airties iyi seçim olur gibi geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 2 Mart 2012; 23:45:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cisco urunlerine bakiniz prof dusunuyorsaniz.
  • Cisco wag120n aldım a-101 den 90 tl ye.

• Cok iyi bir fiyata guzel modem almissiniz hayirli olsun..
  • Teşekkür ederim, gerçekten fiyatını hak eden güzel bir modem
  • quote:

Teşekkür ederim, gerçekten fiyatını hak eden güzel bir modem

güzel ama 150mbps yerine 300'lük olsaydı daha güzel olurdu. satamayınca demek ki a101'in raflarına geldi galiba? bu arada a101 nerede var anadolu yakasında
  • bu cihazda portlardan birisini wan'a çevirme yani cihazı router gibi kullanma imkanı varmı. ?
    ayrıca ip qos yani bandgenişlik ayarı yapabiliyormu. ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.