Şimdi Ara

Modem şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modemin şifresini ismini ve şifresini değiştirirken yeni parolayı girdim ve kaydet dedim sonra bir daha modeme bağlanamadım sanırım şifreyi girerken yanlış bir tuşa bastım her şeyi deniyorum ama bulamıyorum modeme bağlanmadan fabrika ayarlarına döndürebilir miyim?

• mcanarmagan M kullanıcısına yanıt
    CBW383Z-4 ve CBW383Z-N serilerinde modemin ana giriş şifresini değiştirememe özelliği eklemişler.
    Bu özellik son güncellemeyle beraber geldi heralde daha önce değiştirilebiliyordu çünkü.

Aslında bu iyi oldu modeme ya admin-password şifresiyle giriyorsunuz yada hiç giremiyorsunuz. ;)

Şaka bir tarafa bendede aynı problem var ve reset atmadan düzelmiyor.Bir toplu igne alıp reset düğmesine 1 dakika civarında basılı tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcanarmagan

Modemin şifresini ismini ve şifresini değiştirirken yeni parolayı girdim ve kaydet dedim sonra bir daha modeme bağlanamadım sanırım şifreyi girerken yanlış bir tuşa bastım her şeyi deniyorum ama bulamıyorum modeme bağlanmadan fabrika ayarlarına döndürebilir miyim?

Resetlersen herşey fabrika ayarlarına döner bağlantı sağlarsın hacı. Modemin arkasında sinyal kablosunun orda ufak bir delik var oraya iğne veya kalem ucu ile 1 dakika kadar basılı tut modem kendini resetlesin açılınca modemin ilk şifreleri ile bağlanırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.