Şimdi Ara

Modem Restart Problemi (Hattan mı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba. Arkadaşlar kışlık evimdeki modemimi yazlık evime getirdim ve buraya internet bağlattım. Modemim Robotics 9108A. Kışlık evimde maşallah 2 senedir kullanıyorum tık demedi. Fakat buraya geldim modem durduk yere kendini resetliyor. Bi anda... Herşeyi deniyorum ikigündür. Hattan filtreyi çıkartım direk modeme bağladım. Modemin firmware updateini yaptım. Wi-fiden değil ethernetten bağlandım... Ne bileyim kabloları denedim fakat sorun düzelmedi. Bazen 2-3dkda bir bazen de yarım saatte restart atıyor belirli bir zamanı yok. Şimdi bu sorunu nasıl düzeltebilirim. En son ttnet muşteri hizmetlerine arıza kaydı verdim santralden, portda sorun olabileceğini söyledim tabi bu benim fikrim onlar kontrol edicek acaba bu mümkünmüdür yoksa başka çözüm var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Selam cevap sorunda saklı kışlık evinizde herhangi bir sorun olmadığını söylüyorsunuz bu'da modemin herhangi bir arızası olmadığını gösteriyor. Ya port'ta arıza vardır yada bina içi tesisatınızda
    geçen ay aynı sorunu bende yaşamıştım port arızalı çıkmıştı. sık sık ttneti arayın yoksa çok sallıyorlar.
  • bina içi tesisat gibi gözüküyor kablolara iyi bakarmısın aşınmış olabilir teller birbirine değiyorsa ki başıma çok kez geldi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.