merhabalar bugün modemimiz yeni geldi ve telefonsuz hat kullanıyoruz herneyse modeme gerekli kabloları taktım tüm ışıkları yandı ttnet müşteri servisinide aradım şifremi falan herşeyimi aldım ancak modem kurulumu gerekiyormu diye 192.168.1.1 e giriş yapmam istendi fakat internet o sayfayı bulunamıyor diyor yani modemdeki tüm lambalar yanıyor amai nternete giremiyorum sağ alttada ağ erişimi yok diyor ama wifiden telefonuma girebiliyorum ? Hatta ve hatta bu bilgisayara wifi cihazı takıp yine girebiliyorum ama wifisiz giremiyorum yani ethernet kablosuyla giriş yapamıyorum ama ethernet kablosundada hiçbir sorun yok napabiliriz
kardeş internete falan girmiyor ki ayrıca dediğin adresede girmiyor hiçbir şekilde wifisiz girmiyor şuan wifi cihazıyla bağlandım.
tmm wifiden giriyim ozaman 1.1 li olana girdim napiyim şimdi anlatırmısın ? fakat şöyle söyleyim internetim sorunsuz açılıyor ama pc de bir problem var sanırım ona göre
Ben de ne anlatmak istediğini tam olarak anlayamadım.
Modeminin markası ne ise web sitesine girip kullanım kılavuzunu indir, her şey orada yazıyor.
istediğimiz modemi alabiliyor muyuz ? marka olarak ?