Bildirim
Modem in sürekli açık kalması ne kadar zararlı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Modemini hiç kapatmayan adamlar var aylarca bir zararı olmaz _____________________________ -
bir zarar olmaz..quote:
Orijinalden alıntı: OsmanAtabey
Modemini hiç kapatmayan adamlar var aylarca bir zararı olmaz
ben iki gündür bağlıyım..
arkadaşlarla sırasıyla giriyoruz..
bişi olmadı.._____________________________ "Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz."
Confucius -
bir zararı olmaz fazla benim aylardan beri açık elektrikler kesilince hariç tabi bir sorun yaşamadımquote:
Orijinalden alıntı: the_point
bir zarar olmaz..
ben iki gündür bağlıyım..
arkadaşlarla sırasıyla giriyoruz..
bişi olmadı..
Alıntıları Göster_____________________________ -
cafelerde aylarca açık 24 saat bişey olmazquote:
Orijinalden alıntı: ensartas
bir zararı olmaz fazla benim aylardan beri açık elektrikler kesilince hariç tabi bir sorun yaşamadım
Birşey olmazzzzquote:
Orijinalden alıntı: King Arthur
cafelerde aylarca açık 24 saat bişey olmaz
Alıntıları Göster
_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
2003 aralıkta dlink 500g aldım bu güne kadar acık hic kapanmadı yani 500 gün oldu sorun yok....quote:
Orijinalden alıntı: @volki@
Birşey olmazzzz
Alıntıları Göster_____________________________ Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. -
benim modem de 4 aydır açıkquote:
Orijinalden alıntı: PcDestek
2003 aralıkta dlink 500g aldım bu güne kadar acık hic kapanmadı yani 500 gün oldu sorun yok....
Alıntıları Göster
_____________________________ Athlon X2 7750BE@1350Mhz / Gigabyte MA780G-UD3H / A-DATA 2X2 GB DDR2-800MHz CL5 / High Power 500-A12S /
Seagate 2X320GB.7200-16MB + 1TB-1.5TB 5900-32MB LP / ALC889A Cambridge Megaworks THX-550 - SHP-805 /
Sapphire HD4830 512MB DDR3 / Samsung 2232BW - Epson EB-X72 / a4Tech X-750F/
Logitech Cordless Rumblepad 2 / Skystar 2.6c / Asus 1814BLT / Windows 7

-
benim modemim yok ki açık bırakayımquote:
Orijinalden alıntı: musandia
benim modem de 4 aydır açık
Alıntıları Göster

_____________________________ psn
acaltun17
-
Hiç kapatmıyorum yaklaşık 3 ay oldu. Abimlerin iş yerindeki modem yıllardır kapanmıyorquote:
Orijinalden alıntı: musandia
benim modem de 4 aydır açık
Alıntıları Göster
_____________________________ -
benimkide 4 aydır açık bi şey olmadı olmazda..............quote:
Orijinalden alıntı: csniper
Hiç kapatmıyorum yaklaşık 3 ay oldu. Abimlerin iş yerindeki modem yıllardır kapanmıyor
Alıntıları Göster

_____________________________ http://www.celenk.info/php
-
Normal birşey devamlı kullanılan modemin ömrü daha kısa olur her eşyada olduğu gibi.quote:
Orijinalden alıntı: charnel
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Mesela devamlı olarak modemi açıp kapatmak zararlıdır.Çünkü modem açılırken belirli bir voltaj direkt modeme geliyor.Buda belli bir süre sonra modemin arızalanmasına sebep oluyor.Apache modemim varken voltaj düşüklüğü yüzünden devamlı resetleniyordu modem ve sonunda arıza yaptı._____________________________ -
benimkide aylardır açık hiç bi sorun yok ..quote:
Orijinalden alıntı: OsmanAtabey
Normal birşey devamlı kullanılan modemin ömrü daha kısa olur her eşyada olduğu gibi.
Mesela devamlı olarak modemi açıp kapatmak zararlıdır.Çünkü modem açılırken belirli bir voltaj direkt modeme geliyor.Buda belli bir süre sonra modemin arızalanmasına sebep oluyor.Apache modemim varken voltaj düşüklüğü yüzünden devamlı resetleniyordu modem ve sonunda arıza yaptı.
Alıntıları Göster
_____________________________ Sen gözlerimde bir renk,kulaklarımda bir ses,ve içimde bir nefes olarak kalacaksın ...
-
bi şii olmaz merak etme benim 3 yıldır açıkquote:
Orijinalden alıntı: aTi
benimkide aylardır açık hiç bi sorun yok ..
Alıntıları Göster
ben geceleri kapatıyorum şahsen ihtiyacım olmadığı içünquote:
Orijinalden alıntı: mastermind
bi şii olmaz merak etme benim 3 yıldır açık
Alıntıları Göster_____________________________ Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
-
En fazla Isıdan Yanar Errir. Ama küçün bir olasılık tabi bu . OKADAR PARAAAAAAAA VERDİKKKKKKKK BİİŞEYYYYYY OLURSA HEPSİNİ KESERİM HERHALDEquote:
Orijinalden alıntı: bachree
ben geceleri kapatıyorum şahsen ihtiyacım olmadığı içün
Alıntıları Göster
En fazla Isıdan Yanar Errir. Ama küçün bir olasılık tabi bu . OKADAR PARAAAAAAAA VERDİKKKKKKKK BİİŞEYYYYYY OLURSA HEPSİNİ KESERİM HERHALDE
bişey olmaz merak etmeyinquote:
Orijinalden alıntı: Mr.COOK
elbetteki ekonomik ömrünü kısaltır.
Alıntıları Göster
hiç kapatmadım dersem yalan ama kapatmadım diyecek kadar açık kaldı 4 aydır belki 3 kez... taş gibi bir sorun da yoktur....quote:
Orijinalden alıntı: ttbarracuda
bişey olmaz merak etmeyin
Alıntıları Göster

_____________________________ Tıkla bloguma hayatına birşeyler kat. Mutlaka alacağın birşeyler olacak
They don't care about us*** Hiç sorun değil biz herkesi umursuyoruz. Çünkü biz büyük bir milletiz. ****** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
-
Bende hiç kapatmıyorum PC'yide Modemide.. henüz bir sorun yaşamadım..quote:
Orijinalden alıntı: ttbarracuda
bişey olmaz merak etmeyin
Alıntıları Göster
_____________________________ [Nvidia Shield Tv Pro + PHILIPS 43BDL4012N-62]
Benzer içerikler
- sınırlı bağlantı ne demek
- binance tr zaman aşımı hatası
- android tv wifi görmüyor
- zte zxhn h1601
- üniversite internetine nasıl bağlanılır
- nvidia h100
- wifi 8
- yeni hotspot 50 gb nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı