Şimdi Ara

Modem arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev planı ve dsl bilgilerini aşağıda verdim. Şuanki kullandığım tenda v300 malesef kötü durumda ne yaptıysam ettiysem stabil bir wifi alamıyorum. Sadece bir oda civarına interneti iyi veriyor. Uzaklaştıkça kafayı yiyor. Her gün kendini sabah resetlemesi için ayarladım. kötüde olsa kullandırıyor ama ev halkı olarak bezdik artık. Düşündüğüm 4 modem var sizce hangisi daha iyi olur veya sizinde öneriniz var mı? Malesef tek cihaz istiyorlar evde access point kullanamıyorum.


    Keenetic Extra DSL 1200

    Asus DSL-AC51 veya DSL-AC750

    Tp-link Archer VR300

    Tenda V1200


    Modem  arıyorum
    Modem  arıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfire61 -- 26 Şubat 2021; 16:51:29 >







  • Senin problemini modem değil, güzel bir Access Point çözer. Modeme boşuna para vermeyin. Bir tane Access Point alıp, modemin wifi bağlantısını tamamen kapatın.

    Önerdiğim ürünü alıp, tam orta noktaya konumlandırırsanız ve tavana montaj yaparsanız kesinlikle sorun yaşamazsınız.

    Müşterim internette gördüğü piyasa malı ürünlerden istedi. Ben kendisine problemi bu cihazların çözemeyeceğini ve sonradan pişman olacağını ilettim.

    Evine Unifi serisi Unifi Ap Long Range v2 ürün önerdim. 3 yıl oldu bir kere şikayet almadım. Verdiğim ürün 2 katlı ve bahçeli bir evde kullanılıyor.


    Modem neden önermediğimi de söyleyeyim, istediğin kadar pahalı bir modem al wifi bağlantısı seni kesinlikle tatmin etmez. Yine aynı problemleri yaşayacağının garantisini veririm. Elimde 3-4 bin tl gibi rakama satılan, gelişmiş güvenlik duvarı barındıran bir modem var. Üstelik bu modemin open vpn özelliği dahi var.

    Ama gel gelelim modemin wifi özelliği yok. Profesyonel ürünlerde wifi özelliği olmaz. Çünkü bu modemin takılacağı yerde düzgün bir kablolama ve kaliteli Access Pointler kullanıldığı tahmin edilir.





  • Keenetic extra dsl'in wifi performansı sizi üzmez hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menzil arttırıcı bir cihaz ile problem çözülür. Örn. RP-N12 ama bu tarz ikinci bir cihaz istemiyorsanız, Modemin yerini değiştirin. Evin merkezi bir noktasına modemi yerleştirirsiniz daha verimli kullanabilirsiniz.

  • boşa para harcama,tek cihazla bu sorunu çözemezsin,cihazların çoğu balon yani kapsama alanı zayıf,tek çözüm en ucuzu olarak ucuz ethernet portu olan bir range extander al,onu ethernet üzerinden kablo ile bağlantı kur,sorunun tam değil ama iş görecek seviyede çözülür.lüks bir şey alma.




    cihazın ethernet portu varsa bu cihaz bu fiyata işini görür.



    https://www.a101.com.tr/elektronik/xiaomi-mi-wi-fi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps/




    saygılar..........................................................................





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.