Şimdi Ara

Modem arayüzünden hız bağlantısı düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 haftaya yakın olacak Türknet'e geçtim ancak stabil şekilde internet alamıyorum. Tatlış teknik desteklerine yazdım ancak sorun olmadığına diretiyorlar ama stabilin bile ne olduğunu bildiklerinden emin değilim. Hızımı düşürün dedim düşürmemekte inatlılar. Kendi imkanlarım ile kablosuzda olsa dahi hızımı nasıl sınırlayabilirim? Ekstra program indirmesem daha iyi çünkü internet biraz sıkıntılı ama eğer zorunluysa onu da hallederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98F6FFDDC -- 1 Kasım 2019; 22:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Modem arayüzünde "QoS" ayarlarından internet trafiğinizi sınırlayabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Modemim VGM3312 B10B ve türk telekom yazılımı yüklü. Sanırsam QoS ayarlarından bir şeyler halledilebilir gibi ancak nasıl yapılacağını tam olarak çözemedim.
  • Asus modemlerde kopma gibi sorunları engellemek için, modem arayüzünden snr yükselterek hız düşürme yapılabiliyor. Airties modemlerdede "putty" adlı program ile hız profili değiştirilebiliyor. Zyxel için böyle bir olay henüz yok sanırım.
  • Zyxel modemlerde QoS sistemi var ancak bazı iplere göre değil de tüm ipler için hız sınırlandırması yapmak istiyorum. İnternette bulunan rehberler hep belli ipler için hız sınırlandırmasını anlatmış ya da ben bulamadım. Konuyu aydınlatma imkanı olan varsa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WiFi Hızı Düşürme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.