10 binlik bakımları gelir 300 lira genel bakım tutar daha da kronik bir olay görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: loopus_
quote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
quote:
Orijinalden alıntı: loopus_
quote:
Orijinalden alıntı: rallier_61
quote:
Orijinalden alıntı: loopus_ hem sorunsuz araba yoktur; sorun eden kullanıcı vardır demişşin hemde herşeyi sorun etmişsin sanki, markasını söylemeden bu şikayetleri okusam daciadan falan bahsediyosun sanırdım heralde, verdiğin örnekler kronik sorun değil kullanıcıdan kullanıcıya değişen yorumlar, hondanın triger değişim periyodunun 100000km de bir olması bile sorunsuz olmasının kanıtlarından biridir
aslında aşılabilir sorunlar; stoptech fren diski taktırınca geçiyordu; servisten-garantiden gelen disk yine aynı cacık honda varken,fun clublara takılırdım; %90ı hemfikir benim de 90binde değişim peryodu trigerinkıstas olacaksa
99 model honda civic kullanıcısıyım, arabamı yenileyecek olsam hondadan başka arabaya bakmaya gerek duymam, benim için en önemli kıstas bu
bende 99civi olsa,bir de ies oldu mu; hiç satmam.. yeni kasadaki gelişmeleri takip ederim
sen fazla takip etmişşin zaten gelişmeleri hondada bukadar sorun bulan tek kişi sensin heralade, malum 'sorun eden kullanıcı vardır'
Hemen avukatlığa soyunmana gerek yok kardeş 1 zamanlar bende honda forumuna takılıyordum fd civiclerde direksiyon kutusu fren diski hb lerde ise i-shift lerde şanzıman sorunu mevcutwww.****.com girip onlarca başlık bulabilirsin
Seat 2002-2009 cordoba ibiza larda sürücü tarafında kilit merkezinde sorun.sorun şöyle kapı açılınca araç algılamıyor kapı açıldığını..dolayısıyla lamba yanık açıp inerseniz uyarmıyor..3 kez yaptırdım.sonra kronik olduğunu öğrenip yaptırmadım.gariptir 1 senedir sorun vermedi çalışıyor..rallier arkadaşın dediği gibi ön arka farlarda buhar..maşallah kaya gibi araç bu araçlar bundan başka sorun görmedim 150 tl ye tüm filtreler dahil en kaliteli esp 5w30 yağ koydurup yağ değişimi yaptırdm..beleş..
LAGUNA II = Manyetik Kaptor - Mars Motoru
= Gögüs kafesinden ve Torpido tarafindan gelen ses.
= Yari Deri var ise, koltuk üzerindeki Ücken sekilinin sökülmesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme