Şimdi Ara

model uçak simülasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar model uçak simulatorleri ile ilgilenen yada bu tür bi sim arayan için türünün en iyisi diyebileceğim biyazılım duyurmak istiyorum. Gerçekten olağandışı bi grafik detayı ve gerçekçilik var simde. Klavye ile uçmak eziyet halini alabilir ama çok zor da değil. verdiğm link yazılımın üreticisinin sitesi. Anasayfada demo versiyonu indirip deneyebilirsiniz tam sürümünü bulmak pek mümkün değil gibi (iç piyasada)ama aramaya değer hani. Demonun 80 mb olduğunu da söylemeliyim gerçekte kullandığınız rc vericisini bile bu simle bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz.
    helikopter secenegide mavcuttur ancak joysticksiz ne tadı olur ne de tam mümkün. Resim eklemek istedim ama beceremedim kendimikaz gibi hissetim bi ara deneyen meraklıların çok beğeneceğini umuyorum. fikirlerinizi bekliyorum. Resim eklemeyi nasıl yapcem lütfen bi arkadaş pm atsın yaw
    http://www.realflight.com/

• ya arkadaşlar biri mesaja resim eklemeyi nasıl yapacağımı söyleyebilir mi yaaa
    üyelik haklarım mı kısıtlıyoo bunu yoksa...
  • bu kadar ilgisizliğe şaırmamak mümkün değil. resim ekleme için pm atan bile olmadı. 80 mb mi çok geldi acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

arkadaşlar model uçak simulatorleri ile ilgilenen yada bu tür bi sim arayan için türünün en iyisi diyebileceğim biyazılım duyurmak istiyorum. Gerçekten olağandışı bi grafik detayı ve gerçekçilik var simde. Klavye ile uçmak eziyet halini alabilir ama çok zor da değil. verdiğm link yazılımın üreticisinin sitesi. Anasayfada demo versiyonu indirip deneyebilirsiniz tam sürümünü bulmak pek mümkün değil gibi (iç piyasada)ama aramaya değer hani. Demonun 80 mb olduğunu da söylemeliyim gerçekte kullandığınız rc vericisini bile bu simle bilgisayara bağlayıp kullanabilirsiniz.
    helikopter secenegide mavcuttur ancak joysticksiz ne tadı olur ne de tam mümkün. Resim eklemek istedim ama beceremedim kendimikaz gibi hissetim bi ara deneyen meraklıların çok beğeneceğini umuyorum. fikirlerinizi bekliyorum. Resim eklemeyi nasıl yapcem lütfen bi arkadaş pm atsın yaw
    http://www.realflight.com/

• iLGİNİZETEŞEKKÜR ARKADAŞLAR. üLKEMİZDE HAVACILIĞIN DURUMUNU BU ENTRY E OLAN İLGİ DE GÖSTERİYOR ZATEN. bU KAFAYLA DAHA ÇOK MESAFE ALIRIZ HAVACILIKTA. OYUN VEYA SİMULATOR BİLE OLSA ŞU İLGİSİZLİĞE BAK YA!! HAYRET Kİ HAYRET.............

Orjinalden alıntı: shimoda

bu kadar ilgisizliğe şaırmamak mümkün değil. resim ekleme için pm atan bile olmadı. 80 mb mi çok geldi acaba?
  • http://www.imageshack.us

Bu siteye girin gözattan resmi bulun upload edin. Sonra linkler çıkacak ondan show to direct link olması laım en altta galiba. Sonra o linki kopyalayın. Resmi koyacağınız yere

[simage] kopyaladığınız link[/simage] yazın.
  • eğer güsel bi simulasyonsa bayaa ilgi gösteren olur bu arada ss şart
  • not : resimler alıntıdır

benden küçük bi katkı güzel bi oyuna benziyor

model uçak simülasyonu

model uçak simülasyonu

model uçak simülasyonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flight simulatör ve x-plana daha guzeldir bu oyuna pek rabet olmaz bence
  • Bu sim model uçakla ilgilenenler içindir. Bir model uçak-helikopter alıp (yapıp demiyorum dikkat) daha ilk uçuşunda modeli çakıp parçalayarak heba eden kişiler için model almadan önce başvurulacak bi sim dir. Bununla uçuş terminolojisi ve teorisini öğrendikten ve en azından adamakıllı bi gamepadle bol bol pratik yaptıktan sonra bi model (en ucuz ve en basit kumandalı olanı) alıp başlangıç yapılması önerilir.
    Rağbet de bununla orantılı olacaktır. Yine de cevabına teşekkür...
    quote:

Orjinalden alıntı: emure

flight simulatör ve x-plana daha guzeldir bu oyuna pek rabet olmaz bence
  • SS ŞART? anlayamadım.
    Resimler için teşekkür. İlgili siteye bakan zaten resimleri inceleleyecektir diye düşündüğümden buraya atma ısrarımdan vazgeçtim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Can_A_War

eğer güsel bi simulasyonsa bayaa ilgi gösteren olur bu arada ss şart
  •  model uçak simülasyonu

model uçak simülasyonu

model uçak simülasyonu

denemek fazla zaman alıcı değil. Kimbilir belki siz de model uçak yapmak isteyeceksiniz

• neden denememizi ısrarla istiyosun?
  • Demosunu indirebiliyoruz sanırım. Neler yapabiliyoruz ki demo versiyonunda?
  • bunlar feyk feyk en baba simulasyon tır ve otobüs vs. vs. ne işiniz var ucakla ayağım toprağa basmazsa raad edemem arkdaşım ben
  • Ben programın satıcısıyım kardeş, reklamını yapıyorum, müşteri arıyorum Forumu cd tezgahı sandım kusuruma bakma. ısrarmış...
    quote:

Orjinalden alıntı: Polwenan

neden denememizi ısrarla istiyosun?
  • tekrar özetleyeyim.
    Bu sim model uçakla ilgilenenler içindir. Bir model uçak-helikopter alıp (yapıp demiyorum dikkat) daha ilk uçuşunda modeli çakıp parçalayarak heba eden kişiler için model almadan önce başvurulabilecek bi sim dir. Bu simülasyonla uçuş terminolojisi ve teorisini öğrendikten ve en azından adamakıllı bi gamepadle bol bol pratik yaptıktan sonra bi model (en ucuz ve en basit kumandalı olanı) alıp başlangıç yapılması önerilir.
    Benim amacım sadece şuydu: Radyo kontrollü model uçak-helikopter konusuna ilgi duyan ama bu konuda fazla fikri olmayanların fikir ve tecrübe edinebileceğini düşündüğüm bi yazılımla tanışması ve model uçak alıp (ya da yapıp) uçurmak isteyenlerin bu işin hemen basitçe icra edilecek bişii olmadığını göstermekti.
    Kardeş demo versiyonu birer tane uçak ve helikopter seçeneği ile kısıtlı adı üstünde demo. Tam sürümünü zaten ilgisi olan ve ilgisi gelişenlerce aranacaktır Ne yapabileceğine gelince yukarıda özetledim.
    Bi simülasyon bana modelcilik konusunda ne öğretecek diyen olursa : Onlarda normal bi yolcu uçağının yarı parasına yakın para tutan uçuş simülatorlerinden pilotlar bişii öğrenmiyor mu? sorusunu kendilerine sorsunlar. Yazılarım ve ifade biçimim belki çok agresif anlaşıldı ama sevdiğim ve paylaşmak istediğim bir konunun basit ve gereksiz bi uğraş gibi algılanması üzücüydü..
    Verdiğim rahatsızlık için herkesten özür diliyorum. Sanırım konu artık kapanacak sağlık olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: neverlate

Demosunu indirebiliyoruz sanırım. Neler yapabiliyoruz ki demo versiyonunda?

• bu oyunun 3 günlük deneme süresi bitince ne yapıcaz? 80 mb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.