Şimdi Ara

Modaelinizde.com güvenilir midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı bu siteden daha önce alışveriş yapan? Cüzdan ve kemer almak istiyorum ama,güvenebilir miyiz ?

• Modelelinizde.com diye okudum paso böyle okuyorum bu firmayı model araç mağazası sanıyorum
  • 2 hafta önce kravat almıştım. bir sorun çıkmadı. zaten ds in ana sitesi buraya yönlendiriyor.

ben de kemer almak istiyorum. kampanyadaki ürünler hakkında bilgisi olan var mı?

25-40 arası kemerler.

http://www.modaelinizde.com/?urun-detay_32141_D_S_Damat_Kemer.html
  • Teşekkürler..

@ramazanyurt..

Kravatın geldiğine göre,bende siparişimi veriyorum
  • "Stoklarımızda" yazan ürünleri için 1 hafta tedarik süresi bekledim ve ardından da "temin edilemedi" mesajı aldım. Şimdilerde ise paramı geri almaya çalışıyorum. Parayı havale yaparak ödememe rağmen, "Kredi kartınıza iade yapılmıştır" diye alakasız bir cevap gönderiyorlar ve defalarca izah etmeme rağmen henüz paramı geri alabilmiş değilim. Sonuç olarak belki paramı iade alabileceğim ancak yaşattıkları sıkıntı hoşuma gitmedi.

Bazı ürünlerde(kravat, düğme vs.) "Saat 17:00'a kadar kargoya verilir" yazıyor. O yüzden siz bir problem yaşamamışsınız.
  • Kesinlikle değil. 15 gün oldu halen daha tedarik edemedikleri ürünün parasını geri ödemelerini bekliyorum. Sitenin görüntüsüne bakıp aldandım ama kesinlikle beş para etmez bir firma. Telefonlara bakan yok maillere cevap yazan yok. Hiçbirşekilde hiç kimseye tavsiye etmem.
  • yalnız alışverişler de süper para puan veriyor ve 50 liralık alışverişlerde kullanabiliyorsunuz ilk üye oluncada 15 lira veriyolar galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzmanlarpc.com Güvenilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

yalnız alışverişler de süper para puan veriyor ve 50 liralık alışverişlerde kullanabiliyorsunuz ilk üye oluncada 15 lira veriyolar galiba

para veriyor ama ürünü göndermiyor. bir cüzdan almak için girdim 30 tl üye olduğum 15 daha verdi hadi onuda kullanmak için en az 50 tl olması lazım alışverişin hadi birde gömlek ekledik parayı havale yaptık 1 hafta sonra stoktan hemen teslim olan cüzdan geldi gömlek yok gönderdiğim para yok telefonlara bakan yok, maillere cevap yazan yok, karşılığını alamadıktan sonra kanmayın derim 15 e 25 e her yerde haklarında şikayet dolu.
  • 2 defa alışveriş yaptım ürünler sorunsuz geldi fakat müşteri hizmetleri beş para etmez
  • Ayıp gercekten bu firmaya
  • orjinal mi ürünleri ?
  • bayrama özel 20 tl veriyor, bunu kullanmak için kaç tl lık alışveriş gerekli nasıl öğrenebiliriz?
  • Konu yukarı
  • Sonuç?
  • Şu sıralar alış-veriş yapan var mı ? Nasıl bi site. Güzel t-shirtler var alabilirim 2-3 tane
  • beyler t-shirtlere baktım gerçekten çok hoş hiç bi yerde görmediğim t-shirtler bi kaç tane almayı düşünüyorum ama yorumları okuyunca üye bile olmak istemedim yani.

son zamanlarda alışveriş yapan yok mu bu siteden bi bakın yorum yazın ya
  • Bende almadım hergun maıl atıyo sıtelerıne bıle gırmıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ürün alacaktır bunları okuyunca vaz geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.