Şimdi Ara

Moda oldu galiba çizimlerimi gönderip hakkını helal et demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birisi pm attı çizimlerinden birinide ben gönderdım rp ıstemek için hakkını helal et diye . Tamam 1 kişi yollamış eyvallah dedik geçtik de ayıp yani . İsim vermicem ama lütfen birdaha kımse çizimlerimden birisini rp istemek için yollamasın ben bile böle bişey yapmazken başkalarının yapması gerçekten zoruma gidiyor .

1 oldu 2 oldu ama lütfen 3. olmasın arkadaşlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Aralık 2011; 16:26:11 >

• Pratik Türk Zekası kısaca PTZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi

Pratik Türk Zekası kısaca PTZ

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Aralık 2011; 1:11:21 >
  • Panpa bizim kanksları örgtledm 5 kşi yollicz tmm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

Panpa bizim kanksları örgtledm 5 kşi yollicz tmm.

Geç oldu uyu bence
  • İlkinde bunu belirtmeliydin,2. olmazdı büyük ihtimalle.Böyle birşey emek hırsızlığını geçtim,beyinsizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

İlkinde bunu belirtmeliydin,2. olmazdı büyük ihtimalle.Böyle birşey emek hırsızlığını geçtim,beyinsizlik.

Vallaha başka yapan olmaz diye düşünmüştüm ama yanılmışım . Umarım bu sonuncu olur , aynı olay bir daha yaşanırsa şikayet edicem artık ne olursa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyice havaya girmişsin ya sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercimen

iyice havaya girmişsin ya sende

ne diyosun sen ya
  • quote:

+1 Millet google'a graves yazıp görsellerdeki fotolardan birini yollamayı biliyor.Bence sevinmelisin bile.

• quote:

quote:

+1 Millet google'a graves yazıp görsellerdeki fotolardan birini yollamayı biliyor.Bence sevinmelisin bile.

ya bi gidin Allah aşkına , tamam havaya girdim ben en büyük benim oldu mu ?

saatlerce uğraşıp , emek verdiğiniz şeyleri birilerinin düşünmeden saniyeler içinde kendi yaptığı bişey gibi başkalarına göndermesinin , göstermesinin ne kadar sinir bozucu bişey olduğunu bi düşünün , bana hak vericeksiniz emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

quote:

quote:

saatlerce uğraşıp , emek verdiğiniz şeyleri birilerinin düşünmeden saniyeler içinde kendi yaptığı bişey gibi başkalarına göndermesinin , göstermesinin ne kadar sinir bozucu bişey olduğunu bi düşünün , bana hak vericeksiniz emin olun

Hata sende . Calismani foruma ulu orta koyuyorsun sonra neden caliyorsunuz diyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

quote:

quote:

Hata sende . Calismani foruma ulu orta koyuyorsun sonra neden caliyorsunuz diyorsun :)

Ulu orta koymak ? başka nasıl koyabılırım ki . Ben çizimlerimi koymaya başladıgımda daha çizim yapıp rp kazanma yaygınlaşmamıştı bile , böle bişeyin olduğunu öğrenenler tabii yavaştan başladılar bu işe .

Keşke çizimlerimi lol severlerle paylaşabilceğim adam akıllı biyer olsada orda paylaşsam.

Hatayı çizimleri izinsiz olarak kullananlarda aramak yerıne bende araman gerçekten saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Aralık 2011; 2:09:14 >

• Kimse sana zorla koydurmuyor ki.Hem o kadarda profesyonel çizimler değil.Senin için bu kadar değerli iseler evinin bir köşesinde saklıya bilirsin.Aslında hatalı olan riot , öyle her resim yapana karikatür çizene ne diye hediye verirsin.
  • gölgelendirme bile yapamayan birine bu kadar gaz verirseniz olucağı budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31sonrasipismanlik

Kimse sana zorla koydurmuyor ki.Hem o kadarda profesyonel çizimler değil.Senin için bu kadar değerli iseler evinin bir köşesinde saklıya bilirsin.Aslında hatalı olan riot , öyle her resim yapana karikatür çizene ne diye hediye verirsin.

ben çizimlerimin profesyonel olduklarını hiçbir yerde iddaa etmedim ve etmemde . Benim foruma çizimlerimi koyma amaçlarımdan birisi kendimi daha fazla geliştirmek . Konumda çızım yapan kişiler fikirlerini belirttiler zaten . Onlara ve dh de çizim yapan başka kişilere defalarca pm atarak çizimlerimi nasıl geliştirmem konusunda sorular sordum ve sormayada devam ediyorum . Çizimlerimi zaten bi köşede saklıyorum merak etme .

@Kyle Butler

Bıktım artık sizin gibi kişilerden ya . Kimsenin bana gaz falan verdiği yok tamam mı ? Çizimlerimi beğenenler bana söylüyorlar çizimlerin güzel devam et diye bende bu yorumlara haliyle çok seviniyorum ve daha fazla çok daha fazla çalışmaya kendimi geliştirmeye çalışıyorum . Gölgelendirmelerde sorunum var evet zaten benım konuyu acma nedenlerımden bırısıde eksıklerımı görüp kendimi nasıl geliştirmem hakkında başkalarından yorum almak .

Şimdi lütfen konuyu terk edın ve birdaha çizimlerim hakkında yorumda bulunmayın .

• quote:

quote:

Kimse sana zorla koydurmuyor ki.Hem o kadarda profesyonel çizimler değil.Senin için bu kadar değerli iseler evinin bir köşesinde saklıya bilirsin.Aslında hatalı olan riot , öyle her resim yapana karikatür çizene ne diye hediye verirsin.

ben çizimlerimin profesyonel olduklarını hiçbir yerde iddaa etmedim ve etmemde . Benim foruma çizimlerimi koyma amaçlarımdan birisi kendimi daha fazla geliştirmek . Konumda çızım yapan kişiler fikirlerini belirttiler zaten . Onlara ve dh de çizim yapan başka kişilere defalarca pm atarak çizimlerimi nasıl geliştirmem konusunda sorular sordum ve sormayada devam ediyorum . Çizimlerimi zaten bi köşede saklıyorum merak etme .

@Kyle Butler

Bıktım artık sizin gibi kişilerden ya . Kimsenin bana gaz falan verdiği yok tamam mı ? Çizimlerimi beğenenler bana söylüyorlar çizimlerin güzel devam et diye bende bu yorumlara haliyle çok seviniyorum ve daha fazla çok daha fazla çalışmaya kendimi geliştirmeye çalışıyorum . Gölgelendirmelerde sorunum var evet zaten benım konuyu acma nedenlerımden bırısıde eksıklerımı görüp kendimi nasıl geliştirmem hakkında başkalarından yorum almak .

Şimdi lütfen konuyu terk edın ve birdaha çizimlerim hakkında yorumda bulunmayın .

hem diyorsun çizimlerim hakkında yorum almak eksiklerimi görmek, hemde eksikleri söyleyenlere laf atıyorsun çok hoş gerçekten

• Yaptıgınız iyi skorları (botlarla oynadıgı oyunu koyanı bile gordum) hava atmak icin paylasanlar buraya gelip resim koyup hava atmaya calıstın tabi alırlar demeleri bitirdi beni. Cöp adam cizemeyenlerin yorumlarını cok takma. Sen takma onları cizmeye devam et hatalarını duzeltmeye calis. Benden sana bi tavsiye bakarak degil kafandan birseyler yaratıp cizmeye calıs buda senin yaratıcılıgına yardımcı olur.

• Kardeşim hakkını helal et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

quote:

@Kyle Butler

hem diyorsun çizimlerim hakkında yorum almak eksiklerimi görmek, hemde eksikleri söyleyenlere laf atıyorsun çok hoş gerçekten

adam akıllı yorum yapanları her zaman dikkate alırım merak etme

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.