Şimdi Ara

Mod Yaptıktan Sonraki Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar, şimdi bugün ben bir Elbise modu yapayım dedim fakat yaptıktan sonra ( dosyaları kendi düzeltip güncelleme yaptı heralde ) bunu ben nasıl engellerim ?
    Bi yardım edin.

• Oğuz Ekiz kullanıcısına yanıt
    kardeş valla aynı sorun bendede var kaç defa konu açtım kimse tenezzül edip cevap vermedi bende araba modu yüklemeyi istiyorum ama yükleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman166

kardeş valla aynı sorun bendede var kaç defa konu açtım kimse tenezzül edip cevap vermedi bende araba modu yüklemeyi istiyorum ama yükleyemiyorum

niye yükleyemiyorsun?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Sorun oluyor modu yaptıktan sonra çıktıktan sonra oyunu açtığında düzeltme güncellemesi karşına geliyor. 4GB'lık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz Ekiz

Sorun oluyor modu yaptıktan sonra çıktıktan sonra oyunu açtığında düzeltme güncellemesi karşına geliyor. 4GB'lık.

yanlış yüklüyorsun büyük ihtimal dosyayı siliyor olabilirsin. Open iv ile açıp edit tuşuna basıp + tuşuyla ekleyeceksin ondan sonra

Openivde üst menüden

Tools>Asi manager>orda install varsa indir güncel olsun sürüm. Eski olursa hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 8 Ekim 2015; 18:57:08 >
  • olmuyor yine olmuyor
  • Oyun klasörüne "mods" diye bir klasör oluşturun. Modu hangi .rpf'ye yükleyecekseniz onu mods klasörüne kopyalayın. Mesela x64e.rpf'ye yükleyeceksiniz onu mods klasörüne kopyalayın ve modu "mods" klasöründeki .rpf'ye yükleyin.

Not: Update\update.rpf'ye yükleyecekseniz mods klasörünün içine "update" diye klasör oluşturun update.rpfyi onun içine kopyalayın. Daha sonra modu yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Tamam şimdi anladım ve yaptım fakat arabayı nerede bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz Ekiz -- 1 Kasım 2015; 14:45:27 >
  • Oğuz Ekiz kullanıcısına yanıt
    https://tr.gta5-mods.com/scripts/simple-trainer-for-gtav

Trainer kullan
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Size çok çok teşekkür ederim. @zQrba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz Ekiz -- 1 Kasım 2015; 23:35:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.