Şimdi Ara

Mod uzantılı dosyaları düzenlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamera mod uzantılı dosyalar kaydediyor fakat bunu doğrudan premiere e aktaramıyorum. total video converter gibi bir yazılımla düzenlemem gerekiyor. daha ilk çeviri işleminde bile görüntüde kayıp yaşanıyor. Daha bir de video düzenlemesinden sonra bir kez daha render yiyince görüntünün ham hali ile arasında ciddi farklar oluşuyor. Bu işlemi en az kayıpla nasıl yapabilirim.

• Bir de şu programı deneyin: Aiseesoft Total Media Converter 5.2.20, googlelarsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.

Ve bence MOD dosyalarını çevirirken ve render ederken en yüksek kalitede çalışın (Bu ayarlar aşırı yer kaplayacaktır ama sonuçta elinizdeki videolar kusursuza yakın kalite olacaktır).
    Sonra tüm düzenleme işlemi bitince onlarca GB'lik dosyaları tekrardan boyutlarını düşürmek için tekrardan herhangi bir programla çevirin/sıkıştırın.

Ekleme: Programın ayarlar sayfasında CPU kullanım yüzdesi %50 olarak ayarlanmış. İsteğinize göre yükseltip işleme süresini hızlandırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankesmen -- 23 Ekim 2010; 23:24:08 >
  • dosya uzantısını .mpg yada .mpeg olarak değiştirmeyi denedinmi?
  • dediğiniz programlara bakacağım teşekkürler. mpeg 2 9000 kbit olarak denedim bu arada. ama ne yaparsam yapayım. image kalitesi çok az zarar görse bile görüntü akıcılığı ciddi zarar görüyor. mod uzantılı da görüntü yağ gibi akarken bunda fps düşük fps yi 60 yapıyorum bu sefer de çevirilen video çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Ekim 2010; 23:59:19 >
  • Aiseesoft Total Media Converter mod dosyasını tanımıyor bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Aiseesoft Total Media Converter mod dosyasını tanımıyor bu arada

Allah, Allah. Hem üretici sitesinde hem de programın içindeki dosya açma menüsünde "JVC Recorded MOD Files(*.mod)" yazıyor. Dosyayı seçme bölümünde göstermedi mi yoksa açtıktan sonra desteklemiyor uyarısı mı verdi?
    Ayrıca 60FPS mi yapıyorsunuz = P 60FPS'ye bence hiç gerek yok. 30FPS yeterlidir. Belki de işlemleri yaptığınız PC'den veya video oynatıcınız yüzünden takılarak oynatıyordur? FULLHD videolarda buralarda çok tartışıldı, şu player takılıyor, şu player jilet gibi diye.

Ekleme: Şayet dosyayı açarken hata değil de hiç göstermediyse "ADD FILE"da aşağıdan "All Supported Files"ı seçip öyle açmayı deneyin. Olmuyorsa garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankesmen -- 24 Ekim 2010; 9:43:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çözüm Cyberlink DVD Solution yüklemekten geçer... Yada tek başına Cyberlink PowerDirector Express de kurtarabilir sizi tahminimce...
  • antika valla ya. uzantıyı mpg yaptım oldu ama be sefer de premiere geniş ekran olan videoyu 4:3 oranında gösteriyor. normal playerla oynatırken geniş ama premierede 4:3. videoyu converter ile mpg ye çevirdiğimde premierede geniş olarak görünüyor
  • sdcopy diye bişey buldum. gayet iyi. oldukça kısa sürede çeviriyor. demek ki videoyu yeniden kodlamadı. bu sıfır kayıp demek akıcılık da bozulmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.