Bildirim
Mod için autocad de çizilmiş ateş efekti lazım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam bunun aynısını autocad de cizsem sana yollasam yeterli olurmu -
bende çizebilirim çok teşekkürler
bana bunun gibi yuvarlak hatlı ama en az 9 tane alevlisi lazım yani bunun 3 katı genişlikte
bulamadım bir türlü -
anlamıstım zaten
bulursam aklımdasın.. senin kasada baya büyükmüş yani.. -
1-2 gun sabredersen bıraz ısım var cunku sana bunu solıdworks te cızebılırım.dosyayı butun cad cam programlarının kullandıgı formatta kaydedrım autocad dede acabılırsın boylece -
quote:
Orjinalden alıntı: echelon
1-2 gun sabredersen bıraz ısım var cunku sana bunu solıdworks te cızebılırım.dosyayı butun cad cam programlarının kullandıgı formatta kaydedrım autocad dede acabılırsın boylece
süpersin hocam umarım salıdan önce halledebilirsin
çok çok teşekkürler hatlar sivri değil resimdeki örnek gibi yumuşak olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: sentanoo
anlamıstım zaten
bulursam aklımdasın.. senin kasada baya büyükmüş yani..
-
How To...http://www.mnpctech.com/Paintingflames.html
Linkde yapılışında adam kasaya kendisi çizmiş.. -
quote:
Orjinalden alıntı: CoxeD
Arkadaşlar son modum için, autocadde çizmek için ateş resmine ihtiyacım var, hazır çizilmiş olan *.dwg dosyalarını veya elinizdeki resimleri yollarmısınız?
yardım eden herkese teşekkürler
örnek resim ekledim..
elindeki resmi autocad e at. daha sonra eğri yerleri spline ile çizebilirsin kolayca
-
niye auto cad onu anlamadım
benim arşive bi bakayım genelde makine resmi doluama böle yanarlı dönerli bişi varsa upload edeyim
-
quote:
Orjinalden alıntı: timeboy
How To...http://www.mnpctech.com/Paintingflames.html
Linkde yapılışında adam kasaya kendisi çizmiş..
hocam teşekkürler ama resim pek güzel değil bence bana benim verdiğim gibi lazım hepsi aynı boyda birde ben boya için kullanmayacam -
autocad da çizip nesting ini çıkartıp lazer kesim uygulayacak arkadaş zannedersem de böyle ard arda mesaj atmışsınız garip olmuş biraz -
al kardeş 2 dk da çizdim işine yarar umarım alt tarafı düzelttim daha güzel oldu!
2004 formatında kaydettim...
Drawing1.dwg
Kolay gelsin!
-
quote:
Orjinalden alıntı: devilucifer85
al kardeş 2 dk da çizdim işine yarar umarım alt tarafı düzelttim daha güzel oldu!
2004 formatında kaydettim...
Drawing1.dwg
Kolay gelsin!
sanırım bundan daha iyisini bulamicam çok teşekkürler dostum eline sağlık
**** yazan yere ne yazmam gerek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoxeD -- 24 Eylül 2006; 0:02:21 >
-
pm attım ... Güzel oldu ... BEnim kasa konfigürasyonunda çok hızlı çizebiliyorum ... Güle güle kullan :) -
Bu efektin daha kalitelisi bana lazım arkadaşlar yardım edi lütfen
-
Buradan
İşine yarar umarım kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 26 Eylül 2006; 17:55:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X