Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
482.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STATIC-X -- 17 Temmuz 2009; 22:53:53 >
  • tizlerim tavanda kaldı, kamera onları almadı eski resim zaten o zaman microlab vardı şimdi z2300 e geçtik

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?
  • konu teknoloji olunca herkes burjuva olmuş kardeşim
  • Bu teknoloji hastalığı çok fena bişey yeri geliyor ben istediğimi alabilmek için yemek yemiyip para biriktiriyorum.
  •  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

makro ayarlı ve 4:3 çekilse wallpaperlık resim

• Maalesef cektigim makina son derece anti-profesyonel bir makina oldugundan 2 mp cok eski bir modeldi....Simdiki makinamda var gerci makro ama senin dedigin icin slr bi makina lazim....

quote:

Orijinalden alıntı: matrock_mamy

makro ayarlı ve 4:3 çekilse wallpaperlık resim

• anladım. bu arada wallpaper iiymiş :D arabadan anlamam ama canavar gibi duruo
  • 2 ay önce çektiğim bi foto...
    tabi o zamandan bu yana çok şey değişti...
    işlemci soğutmasını ocz ye emanet ettim, neonları kaplayıp kırmızı yaptım,tabii en önemlisi 5+1 ses sistemi oldu monitörüm piano black olsaydı, x540 ın orta hoparlörü çok şekil duracaktı ama neyse şimdilik bu kadarla idare edelim :):)
    bi ara da yeni halinin,ortamda ışık varken,fotoğrafını çekip koyarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

offfffffff, resmi varsa atar mısın kardeş. bittim ya

• Buyur ben attım. O kadar poster bastırabilecek kadar kaliteli değil ama wallpaper olarak idare et bilgisayarında artık

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzuliperson

tizlerim tavanda kaldı, kamera onları almadı eski resim zaten o zaman microlab vardı şimdi z2300 e geçtik

Zevkli bir ortam.Bu arada tarayıcılarımız aynı galiba,Epson değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Buyur ben attım. O kadar poster bastırabilecek kadar kaliteli değil ama wallpaper olarak idare et bilgisayarında artık

çok sağol.
    2*** x 1**** paylaşan olursa poster yaptırıcam al pacino ya 2. babam

• İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 30 Temmuz 2009; 11:19:52 >
  • @ ogulcanozugenc

Güzel ortam yapmışsın kendine güle güle kullan ama merak ediyorum yatağının baş ucundaki JBL niye? çalar saatinimi bağlıyorsun ona da ?
  • quote:

@ ogulcanozugenc

Güzel ortam yapmışsın kendine güle güle kullan ama merak ediyorum yatağının baş ucundaki JBL niye? çalar saatinimi bağlıyorsun ona da ?

saolun yorum için. JBL doğum günü hediyesi geldi koycak başka yer yoktu kullanılmıyor zaten süs gibi dursada telefon, ipod, vs. takılabilir ama gerek yok tabi. pembe olsaydı kardeşim alırdıda siyah beğenmedi
    not: ortamı babam dizaynladı tamamen elektronik parçaları kurma ve yerleştirme dizaynıda bana ait. zaten koca duvar kadar masam herşeyi derleyip topluyor.

• yeni dikkatimi çekti masanın arkasında galiba kalörifer var onun cihazlarına zararı olmuyormu? herhalde kabloları masanın arkasından geçiriyorsun
  • quote:

yeni dikkatimi çekti masanın arkasında galiba kalörifer var onun cihazlarına zararı olmuyormu? herhalde kabloları masanın arkasından geçiriyorsun

valla baya ısınıyor fakat kabloların deymemesine uğraşıyorum hep. bantladım falan arkadan deymesinler diye. arka taraf tam bir kablo yumağı. artık pes ettim toplardım eskiden lcd tv nin arkasını düzenlemedim önüme gelen adaptörü oraya taktım 30 40 priz falan var arkada. 5 tane 6 lı var zaten 3 lüler falan da cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

yeni dikkatimi çekti masanın arkasında galiba kalörifer var onun cihazlarına zararı olmuyormu? herhalde kabloları masanın arkasından geçiriyorsun

valla baya ısınıyor fakat kabloların deymemesine uğraşıyorum hep. bantladım falan arkadan deymesinler diye. arka taraf tam bir kablo yumağı. artık pes ettim toplardım eskiden lcd tv nin arkasını düzenlemedim önüme gelen adaptörü oraya taktım 30 40 priz falan var arkada. 5 tane 6 lı var zaten 3 lüler falan da cabası

kablolar için aliminyum görünümlü,parlak ısı geçirmeyen koruyucu kitler var.Praktiker'de bulabilirsin.

• @sozelsters

evet bu iyi olurdu aslında içimde rahat eder. oralara gittiğimde araştırmam lazım. teşekkürler.
  • @ogulcanozugenc güzel ortam
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.