Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
482.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maranello

Bu ev ülkemizde olmayabilir...Ama bu odada TR'de temin edilemeyecek yada amazon.com'dan sipariş edilemeyecek kadar özel birşey yok...Karakterler desen Palladiumda (Platin elektronikti yanlış hatırlamıyorsam) en güzelleri satılıyor....Sistem desen Kadıköye inipde orda bulamayacağın parça yok...Belki HDMI switcher bulamayabilirsin...Onuda netten alırsın....Posterler her şekilde netten bulunur...Kırmızı boyayı sölemiyorum Ülkemizi bu kadar aşağıda görmeyelim

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ben kırmızı odalı evin tr de olduguna inanmıyorum.

bauhaus'da hdmi switcher var :D

• öf be ne ortamlar varmış.
  • Ne kadardi fiyati bakabildinmi????

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Bu ev ülkemizde olmayabilir...Ama bu odada TR'de temin edilemeyecek yada amazon.com'dan sipariş edilemeyecek kadar özel birşey yok...Karakterler desen Palladiumda (Platin elektronikti yanlış hatırlamıyorsam) en güzelleri satılıyor....Sistem desen Kadıköye inipde orda bulamayacağın parça yok...Belki HDMI switcher bulamayabilirsin...Onuda netten alırsın....Posterler her şekilde netten bulunur...Kırmızı boyayı sölemiyorum Ülkemizi bu kadar aşağıda görmeyelim

quote:

• quote:

Ne kadardi fiyati bakabildinmi????

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

quote:

350 ytl falan

• Sağol cevap için ama uçmuş bunlar ya....350tl...
  • aslinda tr'de rahatlikla bulunabilecek bir sey oldugu icin bauhaus ornegini verdim, yapi markette bilem var yani

eger ihtiyacin varsa ozelliklerine gore 90 ytl'ye kadar bulabilirsin boyle bir seyi. 2 cikisli falan oluyor o zaman.
  • bende HP 2207h var tek hdmi cikisli bir monitor...Hem ps3 hemde dvd player'i baglamak amacim...Ama sürekli tak cikar yapmaktan yoruldum ikili bir switch benim ihtiyacim olan....
  • [simage]http://img80.imageshack.us/i/img4781.jpg/] Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

arkadaşlar buda benim iş yerimdeki ortamım umarım beğenirsiniz ufak değişiklikler yapacam bu arada kullandığım mac in kasası yok iş amaçlı kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kienzle -- 14 Ağustos 2009; 17:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kienzle

arkadaşlar buda benim iş yerimdeki ortamım umarım beğenirsiniz ufak değişiklikler yapacam bu arada kullandığım mac in kasası yok iş amaçlı kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim ...

grafik yada basın ile ilgili bir işle uğraşıyorsunuz herhalde...
  • Odayı boyadım arkadaşlar.Graffitili duvarlardan sonra daha sade ve dinlendirici bir oda oldu :)

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• tıkla!
    Bunlar da benim ortamın değişik halleri.seviyorum burda yaşamayı.Ben de balkonda takılıyorum.dağınıklığımın kusruna bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflyer -- 17 Ağustos 2009; 22:27:36 >
  • imac is amacli ne kadar yeterli olur ???? Gerci intel islemci kullaniyor artik ama...Mac Pro'nun yerini tutmaz....

quote:

Orijinalden alıntı: Kienzle

[simage]http://img80.imageshack.us/i/img4781.jpg/] Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• quote:

Orijinalden alıntı: djoNi

Odayı boyadım arkadaşlar.Graffitili duvarlardan sonra daha sade ve dinlendirici bir oda oldu :)

Bence oda böyle çok daha güzel olmuş
  • Ben yapacam iron man li ortam gibi bi ortam kafaya koydum
  • Bu da benim ortamım...

• Bu Odaları GOrunce Kendımı Coplukde Hıssedıorum. x))
  • quote:

Orijinalden alıntı: IHT

Bu Odaları GOrunce Kendımı Coplukde Hıssedıorum. x))

haklısın dostum aynı dusunceler ıcındeyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyflyer

tıkla!
    Bunlar da benim ortamın değişik halleri.seviyorum burda yaşamayı.Ben de balkonda takılıyorum.dağınıklığımın kusruna bakmayın :)

sub'ın üstünemi oturuyorsun?

• Arkadaşalar;
    Lütfen alıntı yaparken fotoğrafları dahil etmemeye çalışınız.Kotalı kullanıcı arkadaşlara haksızlık oluyor ve aynı zamanda sayfalar çok yavaş yükleniyor.
  • yok mu yeni resimler hep aynı resimlerden alıntılar var
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.