Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
482.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: xPc-KopaTx

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

buda benim ortam
    http://img148.imageshack.us/img148/1084/dsc00375sg6.jpg
    http://img527.imageshack.us/img527/1073/dsc00376nc4.jpg

HErsyden ikiser tane var iki mause iki fan kasada sayılır ama 1 tane olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: leventcepken

necoinside: dediğin gibi herkezin bi tarzı var ;) teşekkür ederim yorumun için ama senn de odanı görelim

kardeşim bu konuda var benim odam biras daha incelemelisin bulunduğun başlığı(:

•  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

kasanın ışıksız hali

• valla benim en beğendiğim ortam kendi ortamım...yeşilliklerle iç içeyim
  •  Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkosif

Bir kere masan çok hoşuma gitti,onu belirteyim.Arkadaki kablolar hiç hoş durmamış,aşırı bir dağınıklık havası veriyor.Onları spiral hortum şeklinde bir kablo toplayıcı ile toplayabilrsin,en azından bir tane büyük kablo gibi gözükür.Uydu hoparlörleri masa hizasına alırsan daha iyi bir ses kalitesi elde edersin bence.

• Teşekkür ederim
    masa tamamen benim projem ve kendi imalatım kablolara gelince en fazla o kadar toplaya bildim
  • quote:

quote:

quote:

necoinside: dediğin gibi herkezin bi tarzı var ;) teşekkür ederim yorumun için ama senn de odanı görelim

kardeşim bu konuda var benim odam biras daha incelemelisin bulunduğun başlığı(:

hımmm gördüm hatırladımmmm senn oda da fena dağınıkmış be kardeşim ben geliiimde bi yeni tasarım yapalım sana
  • evet, bu konuyu okudukdan bi kaç gün sonra odayı modladım yani dün sıra kasayı modlamakda
  • leventcepken arkadasim bagger wance efsanesi adli film var mi acaba? will smith oynuyor
    saka bir yana gercekten cok hos ve duzenli bir yasam merkezi resmen gule gule oturman dilegiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

leventcepken arkadasim bagger wance efsanesi adli film var mi acaba? will smith oynuyor
    saka bir yana gercekten cok hos ve duzenli bir yasam merkezi resmen gule gule oturman dilegiyle...

teşekkür ederim o yok beee

• ülen gaza getirdiniz beni sağa sola saldırıp duruyorum 1-2 değişiklik yaptım kararsız kaldım sizce eski hali dahamı güzeldi ?

MİNİ BAR'A IŞIKK

MASA ÇEVRESİİ

• Levent abicim. DVD koleksiyonlarının arasında kara kedi ak kedi varmı acaba baya eskilerden. Çingene sineması. Hiçbiyerde bulamıyomda Filmle ilgili bilgiler bo konuda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_6090639/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louisss -- 4 Ocak 2008; 20:08:03 >
  • o ışıklar iyi durmamış. hepsi aynı hizada düzün olursa olabilir fakat o şekilde hoş görünmüyor. en azından bana.
  • quote:

ülen gaza getirdiniz beni sağa sola saldırıp duruyorum 1-2 değişiklik yaptım kararsız kaldım sizce eski hali dahamı güzeldi ?

MİNİ BAR'A IŞIKK

MASA ÇEVRESİİ

Yok,güzel durmamış,yılbaşı ağacına benzemiş sanki,eski sade hali çok daha güzel.Ama şunu yapabilirsin,ışığın parlaklığı görünmeyecek şekilde duvardan yansıyan loş bir ışık

• quote:

Levent abicim. DVD koleksiyonlarının arasında kara kedi ak kedi varmı acaba baya eskilerden. Çingene sineması . Hiçbiyerde bulamıyomda Filmle ilgili bilgiler bo konuda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_6090639/tm.htm

o yok malesef kankaaa genelde yeni filmler var bende biikaç senelik

quote:

Yok,güzel durmamış,yılbaşı ağacına benzemiş sanki,eski sade hali çok daha güzel.Ama şunu yapabilirsin,ışığın parlaklığı görünmeyecek şekilde duvardan yansıyan loş bir ışık

quote:

o ışıklar iyi durmamış. hepsi aynı hizada düzün olursa olabilir fakat o şekilde hoş görünmüyor. en azından bana.

ok tamam bakayım bişiler yapıcam benimde içime sinmedi zaten de bi soriim dedim teşekkürler yorum yapanlara...

• quote:

Orjinalden alıntı: maranello

ygt_godfather masayı nerde yaptırdın bende kendim masa yaptırmak istiyorum. Her marangoz yaparmıki acaba ???

masayı ben taa 2000 yılında teleset mobilyadan almıştım ama yanındaki komidinleri mobilyacıda yaptırdım...onların nasıl olacağını söledim adam aynısını yaptı masayı da çizin verin mobilyacılar rahatlıkla yaparlar çok zor bi masa değil(:
  • quote:

Vay anasını Hasta oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

quote:

Vay anasını Hasta oldum

teşekkürler

• Müzik setinin aynısı 3sene önceye kadar duruyordu. Birisine sattım ama hatırlamıyorum ve sattığımada bin pişmanım.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.