Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
480.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

olay budur abi ya süper valla

ehehehe teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygt_godfather

kasayı tamamen ağabeyimle beraber ben yaptım..spiralle yanı kesildi, cam, neon, ışıklı fan bunlar da bir araya gelince böle bi şi çıktı..bilgisyar masası ile yanındaki komodinleri de biz çizdik mobilyacıya verdik çok kullanışlı oldu... umarım beğenirsiniz..
     Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

Masa on numara olmuş,çok zevkli tasarlanmış.Koltuk ise ayrı bir güzel,tebrik ederim.Kasada 3.20i serisi galiba

İnsanların böyle güzel bir şeyler ortaya çıkartarak diğer insanlarla paylaşmaları harika oluyor.Bu topici açmamdaki en büyük amaçta buydu zaten ki şu ana kadar almış olduğumuz mesaj sayısı,sayfaya girmiş olan 8000 e yakın arkadaş da böyle bir konunun eksikliğini hissetmiş insanlardan oluşuyor sanırım.
    Yönetici arkadaşlardan,bu konunun üst konu olması talabimi tekrardan yineliyorum.
    Topice katılmış,mesaj yazmış ve ziyaret etmiş olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Saygılarımla

• asıl biz sana teşekkür ederiz...böyle bir konu başlatman çok ii oldu...çok sağol kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventcepken

İŞTE BUDA BENİM ODAM EN ÇOK VAKİT GEÇİRDİĞİM YER OLDUĞU İÇİN VE GÖRSELLİKTE ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN BİRAZDA SİMETRİ VE DÜZEN HASTALIĞI VAR BUNU YENME ÇABASINDAYIM

@leventcepken öncelikle program için teşekkürler,
    bide sen şu evinin adresi pmden versene ayıptır söylemesi senin arşivi bir kaç arkadaş soymaya gelicez

• quote:

@leventcepken öncelikle program için teşekkürler,
    bide sen şu evinin adresi pmden versene ayıptır söylemesi senin arşivi bir kaç arkadaş soymaya gelicez

zhauzhauhauh iste veriyim kardeş soymaya ne gerenk var

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

asıl biz sana teşekkür ederiz...böyle bir konu başlatman çok ii oldu...çok sağol kardeşim

Güzel sözlerin ve yaklaşımın için teşekkürler
  • est. kardeş...
  • leventcepken
    harbi odan sağlam ama herkesin tarzı var ben kendi odamı o odaya tercih ederim doğrusu..
    elektronik dağınıklıktan kopamam..
  • necoinside: dediğin gibi herkezin bi tarzı var ;) teşekkür ederim yorumun için ama senn de odanı görelim
  • Resim eklemeyle ilgili bir sorunmu var..

Altta dosya bolumunde
    Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok diye bir hata veriyor..Sizdede aynı sorun varmı.... (Uye girisi yapmama ragmen)

• quote:

Orjinalden alıntı: sozelsters

quote:

kasayı tamamen ağabeyimle beraber ben yaptım..spiralle yanı kesildi, cam, neon, ışıklı fan bunlar da bir araya gelince böle bi şi çıktı..bilgisyar masası ile yanındaki komodinleri de biz çizdik mobilyacıya verdik çok kullanışlı oldu... umarım beğenirsiniz..

Masa on numara olmuş,çok zevkli tasarlanmış.Koltuk ise ayrı bir güzel,tebrik ederim.Kasada 3.20i serisi galiba

İnsanların böyle güzel bir şeyler ortaya çıkartarak diğer insanlarla paylaşmaları harika oluyor.Bu topici açmamdaki en büyük amaçta buydu zaten ki şu ana kadar almış olduğumuz mesaj sayısı,sayfaya girmiş olan 8000 e yakın arkadaş da böyle bir konunun eksikliğini hissetmiş insanlardan oluşuyor sanırım.
    Yönetici arkadaşlardan,bu konunun üst konu olması talabimi tekrardan yineliyorum.
    Topice katılmış,mesaj yazmış ve ziyaret etmiş olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Saygılarımla

Aaa Koltukarımız Aynı Bende Bu Rengi Alacaktım Leke Olur Diye Turuncusunu Aldım Ben 190Ytlye Aldım Sen Nekadar Aldın?

• quote:

koltuk ve masa 10 numara tbrkler... . .

• Buda benim odam

hayalimin düzeneği

• quote:

Orjinalden alıntı: Snakef1

Buda benim odam

hayalimin düzeneği

Çok sade ve hoş bir mekan,bende bayağı beğendim

• keşke benimde böyle bir ortamım olsa
  • ben de koltuğu 190a aldım ben alacağım zaman kırmızısı be bu renk vardı kırmızı çok abes olur die bunu aldım.. yorumlarınız için tşk.. yakında yeni bir bilgisayar topluyorum..kimsenin düşünmediği bir mod yapcam bakalım olcak mı... ne olduğunu burda ipucu veremem belki kimilerinin aklına gelmiştir ama söylemiyim.. çok karizma olacağına eminim..şubatı bekleyin diyim resimleri koycam...:D
  • Sonunda bende ekliyorum insallah begenirsiniz

• mekanlarınız hoşuma gitti zaten odayı yaşanabilir düzenli halde tutmak gerisi zamanla oluyor ayrıca birazda sabır.
  • ygt_godfather masayı nerde yaptırdın bende kendim masa yaptırmak istiyorum. Her marangoz yaparmıki acaba ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 4 Ocak 2008; 0:29:46 >
  • Orjinalden alıntı: K@dİ®

arkadaşım benimde çok hoşuma gitti masan iyi günlerde eskitirsin inşallah.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.