Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (119. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://b1206.hizliresim.com/y/5/7j8hk.jpg
http://b1206.hizliresim.com/y/5/7j8kk.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantemel -- 5 Haziran 2012; 23:25:54 > -
-
ya valla kendi odamdan ortamımdan soğudum burdaki mekanları gördükçe ama elime geçen ilk fırsatta yapıcam bi çılgınlık odayı baştan sona modlucam
-
Daha açık olan fotolar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 6 Haziran 2012; 15:20:31 >
-
-
:) Resimlerdeki mekan firmamızın CesAjans tasarım sütüdyolarından bir kat. Bu nedenle her gün düzenli temizleniyor, sorun yok yani
-
Güncel hali.Kendimi'de koyayım bari tipin nasıl topic'leri gibi olsun :P (gıcık olurum o topic'lere. Tipin nasıl nedir aga :D ? )
-
quote:
Orijinalden alıntı: CESAJANS
quote:
Orijinalden alıntı: Garen Yöndem
quote:
Orijinalden alıntı: CESAJANS
Daha açık olan fotolar :)
Oda çok güzel güle güle kullanın. Ben odamı bu kadar dolduramıyorum ne yazık ki, kullanmadığım eşyaları hemen kaldırıyorum bi taraflara. Cünkü çok toz oluyor. Siz bu kalabalıkda toz problemini nasıl hallediyorsunuz?
:) Resimlerdeki mekan firmamızın CesAjans tasarım sütüdyolarından bir kat. Bu nedenle her gün düzenli temizleniyor, sorun yok yani
Ev sanmıştım tama o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: mc.kork
Size çok beğendiğim bi ortamın resimlerini atayım
xtremesystems dam darius_latamus nickli arkadaşa ait ortam
öncellikle odan çok güzel, kırmızı ve siyah renklerine bende hastayım hdmı switcher'ı nerden aldın acaba birde o mac'i koyduğun şey ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: feCiaLem
quote:
öncellikle odan çok güzel, kırmızı ve siyah renklerine bende hastayım hdmı switcher'ı nerden aldın acaba birde o mac'i koyduğun şey ne ?
Keşke yazıyıda okusaydın.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: feCiaLem
quote:
öncellikle odan çok güzel, kırmızı ve siyah renklerine bende hastayım hdmı switcher'ı nerden aldın acaba birde o mac'i koyduğun şey ne ?
Keşke yazıyıda okusaydın..
aynen k.bakma bi anda yazdım sonradan okudum yazıları :)
-
buda benden :)
airsoftumun aynısıyla oynuyorum bf3te :)
-
Odada kim oynatıyor hanım keser işyerinde yaptım yer :) -
quote:
Orijinalden alıntı: macinix
Odada kim oynatıyor hanım keser işyerinde yaptım yer :)
valla haklısın hocam kadından korkacan bukadar sistemi bir bakmısın cöp yapar bırakır
bende bir malzeme alacagım zaman kesinlikle söylemem işyerine getirtir garantideydi falan yalanları ile kandırırım.yoksa sistemi yeniliyecem dersen olandanda olursun
buarada sen eve yatmadan yatmaya gidiyosundur bu sistemle herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 8 Haziran 2012; 17:46:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hiachi
quote:
Odada kim oynatıyor hanım keser işyerinde yaptım yer :)
valla haklısın hocam kadından korkacan bukadar sistemi bir bakmısın cöp yapar bırakır
bende bir malzeme alacagım zaman kesinlikle söylemem işyerine getirtir garantideydi falan yalanları ile kandırırım.yoksa sistemi yeniliyecem dersen olandanda olursun
buarada sen eve yatmadan yatmaya gidiyosundur bu sistemle herhalde
üstad işyeri evin altkatı dükkan bizim, ama işin çok aşırı ilginç yanı :D
ben oyunları hanımla oynuyorum arma2 left ve bf3 ağırlıklı fakat o kadar saat oynasakta eve sokamadım PC yi ???? hiçte anlamak için zorlamadım bi ara madem ikimizde oynuyoz evin huzuru rahatlığı içinde oynuyak dedim zopayı gösterdi dahada ses etmiyom bunada şükür :)
-
quote:
buda benden :)
airsoftumun aynısıyla oynuyorum bf3te :)
oda çok güzel hocam -
İşte buda benim odam :)
Masa Genel :
Kırmızı ışıklar sese duyarlı olarak yanıp sönüyor arka kırmızılar sabit :)
Masa üst :
Sarı Lacivert renklerde ışıklar ve spor aletlerim orada :)
Ses : Creative 2 hoparlör + Ibanez amfi ile gayet güzel ve her sesi duyabiliyorum :) İhtiyaca göre 5+1 creative bağlanıyor ama çok nadir.
TV
Yatağımın önünde PS3 ve Samsungun 22'' hem TV özellikli hem 2 HDMI girişi olan monitörü var. Oradan hem TV hem PS3 takılıyorum çok nadir bilgisayardan işlem yapıyorum :)
Kasa :
Feel MeshCool ufak çapta bir mod :)
Kusura bakmayın biraz fazl fotoğraf oldu ama :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ericentertainer
quote:
Orjinalden alıntı: necoinside
zuha en sevdiğim mekan...
aslında insanın kişiliğini anlatıyor..
bu da başka açı..
Yalnız koltuk dehşet rahat görünüyor.uykumda var zaten..Bakınca uyuyasım geldi..Ben de bir tane rahat bir şey alıyim diyorum.ama üşeniyorum gidip almaya.bir de taşıması var zaten..
gerçekten koltuk benime hoşuma gitti
bende böle bir koltuk alıcam
sandalyeyele olmuyo
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X