Şimdi Ara

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.008
Cevap
70
Favori
482.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni düzen ;

Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...?

P.S : Hala masa bulabilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarkekik

Selam;

Yeni düzen ;

P.S : Hala masa bulabilmiş değilim

güzel odanız var ama o masa ne yahu wıston galiba bende wiston kullanıyorum

• edit yenı resımler gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsuSGamers -- 1 Mayıs 2012; 18:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

buda yine benden gelsin :)

O masa için kasa ağır değil mi? Masa cam gibi görünüyor.

hocam alıntıyı yeni farkettim masa cam değil normal kalın profil tahta

• yokmu resim up
  • Bazılarında odalarda monitörün arkasına falan led gördüm mavirenk,ben bunu kasaya baglamayıpda ayrı bı fişi oolsun ıstıyorum,bana bu konuda yardımcı olabılcek varmı bu ledı nerden alırım nası yaptırırım takılması kolaymı vs.. pmden yazarsanız cok seviniirm şimdiden çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjack

Bazılarında odalarda monitörün arkasına falan led gördüm mavirenk,ben bunu kasaya baglamayıpda ayrı bı fişi oolsun ıstıyorum,bana bu konuda yardımcı olabılcek varmı bu ledı nerden alırım nası yaptırırım takılması kolaymı vs.. pmden yazarsanız cok seviniirm şimdiden çok teşekkürler :)

Takması kolay devrenin şemasına göre bir şeyler yapıyorsun bende yenıyım Elektronik bölümünde gereken bilgiyi bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

Bazılarında odalarda monitörün arkasına falan led gördüm mavirenk,ben bunu kasaya baglamayıpda ayrı bı fişi oolsun ıstıyorum,bana bu konuda yardımcı olabılcek varmı bu ledı nerden alırım nası yaptırırım takılması kolaymı vs.. pmden yazarsanız cok seviniirm şimdiden çok teşekkürler :)

Takması kolay devrenin şemasına göre bir şeyler yapıyorsun bende yenıyım Elektronik bölümünde gereken bilgiyi bulabilirsin.

devrenin d sinden anlamam hocam :D ben bu şerit ledi alıp bi elektriikciye götürsem 3-5 tl atsam yapmazmı? :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

devrenin d sinden anlamam hocam :D ben bu şerit ledi alıp bi elektriikciye götürsem 3-5 tl atsam yapmazmı? :D

Nasıl bir şey istiyorsun ki

• ben 12V adaptörler kullanıyorum üstünde yazanlar 12V 6VA Sorunsuz çalışıyor.
  • Buda Benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeLocq

ben 12V adaptörler kullanıyorum üstünde yazanlar 12V 6VA Sorunsuz çalışıyor.

hocam ankarada nerden alınır 5metre olanları? bi fikrin varmı 5metre lazım bana 2metre aldım yetmedi bosa gitti param ya :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeLocq

ben 12V adaptörler kullanıyorum üstünde yazanlar 12V 6VA Sorunsuz çalışıyor.

hocam ankarada nerden alınır 5metre olanları? bi fikrin varmı 5metre lazım bana 2metre aldım yetmedi bosa gitti param ya :S

Ankarada bilmiyorumda İstanbul karaköy'de 5 metreyi 20 liraya aldım :D Mavi şerit / Forumda satan arkadaşlar var araştırırsan bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 9 Mayıs 2012; 20:13:30 >
  • 2 3 hafta sonra yeni eve taşınıyorum , yeni ve eski odamdan kareleri koyacağım..
    Ama bu sefer poster falan asmam yasak dolayısı ile direk grafiti olayına giresim var bunu da zaman gösterecek
  • yine ufak tefek birşeyler yaptım odaya acilen sandalyemi değiştirmem gerekiyor bugün alıcam güzel bir sandalye :)

• quote:

yine ufak tefek birşeyler yaptım odaya acilen sandalyemi değiştirmem gerekiyor bugün alıcam güzel bir sandalye :)

hocam mekan süper güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

yine ufak tefek birşeyler yaptım odaya acilen sandalyemi değiştirmem gerekiyor bugün alıcam güzel bir sandalye :)

hocam mekan süper güle güle kullan

teşşekürler hocam

• Ortamlarınızı daha da şık hale getirmek için imzaamdaki linke bir bakmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 11 Mayıs 2012; 23:46:52 >
  • quote:

hocam sizin monitöre bayılıyorum.fiyatıylada bayılıyorum

• düzgün bi kamera olsa çekicem :D
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.