Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (117. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
edit yenı resımler gelıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsuSGamers -- 1 Mayıs 2012; 18:48:37 > -
-
yokmu resim up -
Bazılarında odalarda monitörün arkasına falan led gördüm mavirenk,ben bunu kasaya baglamayıpda ayrı bı fişi oolsun ıstıyorum,bana bu konuda yardımcı olabılcek varmı bu ledı nerden alırım nası yaptırırım takılması kolaymı vs.. pmden yazarsanız cok seviniirm şimdiden çok teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: jjack
Bazılarında odalarda monitörün arkasına falan led gördüm mavirenk,ben bunu kasaya baglamayıpda ayrı bı fişi oolsun ıstıyorum,bana bu konuda yardımcı olabılcek varmı bu ledı nerden alırım nası yaptırırım takılması kolaymı vs.. pmden yazarsanız cok seviniirm şimdiden çok teşekkürler :)
Takması kolay devrenin şemasına göre bir şeyler yapıyorsun bende yenıyım Elektronik bölümünde gereken bilgiyi bulabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Absyrtos
quote:
Bazılarında odalarda monitörün arkasına falan led gördüm mavirenk,ben bunu kasaya baglamayıpda ayrı bı fişi oolsun ıstıyorum,bana bu konuda yardımcı olabılcek varmı bu ledı nerden alırım nası yaptırırım takılması kolaymı vs.. pmden yazarsanız cok seviniirm şimdiden çok teşekkürler :)
Takması kolay devrenin şemasına göre bir şeyler yapıyorsun bende yenıyım Elektronik bölümünde gereken bilgiyi bulabilirsin.
devrenin d sinden anlamam hocam :D ben bu şerit ledi alıp bi elektriikciye götürsem 3-5 tl atsam yapmazmı? :D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Absyrtos
quote:
Takması kolay devrenin şemasına göre bir şeyler yapıyorsun bende yenıyım Elektronik bölümünde gereken bilgiyi bulabilirsin.
devrenin d sinden anlamam hocam :D ben bu şerit ledi alıp bi elektriikciye götürsem 3-5 tl atsam yapmazmı? :D
Nasıl bir şey istiyorsun ki
-
ben 12V adaptörler kullanıyorum üstünde yazanlar 12V 6VA Sorunsuz çalışıyor. -
Buda Benden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LifeLocq
ben 12V adaptörler kullanıyorum üstünde yazanlar 12V 6VA Sorunsuz çalışıyor.
hocam ankarada nerden alınır 5metre olanları? bi fikrin varmı 5metre lazım bana 2metre aldım yetmedi bosa gitti param ya :S -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LifeLocq
ben 12V adaptörler kullanıyorum üstünde yazanlar 12V 6VA Sorunsuz çalışıyor.
hocam ankarada nerden alınır 5metre olanları? bi fikrin varmı 5metre lazım bana 2metre aldım yetmedi bosa gitti param ya :S
Ankarada bilmiyorumda İstanbul karaköy'de 5 metreyi 20 liraya aldım :D Mavi şerit / Forumda satan arkadaşlar var araştırırsan bulursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 9 Mayıs 2012; 20:13:30 > -
2 3 hafta sonra yeni eve taşınıyorum , yeni ve eski odamdan kareleri koyacağım..
Ama bu sefer poster falan asmam yasak dolayısı ile direk grafiti olayına giresim varbunu da zaman gösterecek
-
-
-
-
Ortamlarınızı daha da şık hale getirmek için imzaamdaki linke bir bakmanızı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 11 Mayıs 2012; 23:46:52 > -
-
düzgün bi kamera olsa çekicem :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X