Bildirim
Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? (102. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
-
Yakında iphone için mause programı da yaparlar. Tabi çok çizilir orası başka -
quote:
Orijinalden alıntı: f(x)
Yakında iphone için mause programı da yaparlar. Tabi çok çizilir orası başka
iphone hiç çizilmiyor diyo duymuştum -
-
quote:
Orijinalden alıntı: coolblazer
Diğer konularda da var gerçi ama bizim odada böyle :D
Dostum ortam güzel fakat kasayı aşağıda bırakmabence güzel bi kasan war yerden tozu çeker :D
Bu arada piskevüt den istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağatay26 -- 29 Haziran 2011; 11:14:55 >
-
@coolblazer
Hocam o mause pad klavye kadar.Gerçekten o kadar döndürüyor musunuz mauseu?Oyunlarda o kadar döndürmüyorum ben . -
quote:
@coolblazer
Hocam o mause pad klavye kadar.Gerçekten o kadar döndürüyor musunuz mauseu?Oyunlarda o kadar döndürmüyorum ben .
Bence Güzel Bulabilsem eskişehirde bende alıcam masam geniş koyarım fıstık gibi zaten bunlar lazerli mouselar için :D -
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay26
quote:
@coolblazer
Hocam o mause pad klavye kadar.Gerçekten o kadar döndürüyor musunuz mauseu?Oyunlarda o kadar döndürmüyorum ben .
Bence Güzel Bulabilsem eskişehirde bende alıcam masam geniş koyarım fıstık gibi zaten bunlar lazerli mouselar için :D
Şimdi benim sorum gerek var mı acaba ben de alırım yoksa...Aklımın bir köşesindeydi. -
Dağınığım mutluyum şuan tadilatta odam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkes89 -- 29 Haziran 2011; 22:46:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
masada 4 tane bişi war tuş gibi o ne? -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
masada 4 tane bişi war tuş gibi o ne?
Basınca uçuşa geçiyorum :) diskin kutusunu açmıştım vidaların üzerindeki plastikler
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdemfb12
quote:
Yakında iphone için mause programı da yaparlar. Tabi çok çizilir orası başka
iphone hiç çizilmiyor diyo duymuştum
iphon 4ün önü çizilmiyorda arkası gayet çiziliyor çevremde gördüklerimden biliyorum arkaları çizik dolu. -
Al Laptop'unu her ortama Uyum sağla -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay26
quote:
@coolblazer
Bence Güzel Bulabilsem eskişehirde bende alıcam masam geniş koyarım fıstık gibi zaten bunlar lazerli mouselar için :D
Şimdi benim sorum gerek var mı acaba ben de alırım yoksa...Aklımın bir köşesindeydi.
Hocam Counter maçlarında önemli bence büyük olması padin.Razer pad her mause icin iyidir ama fiyatı biraz pahalı. Kasa konusuna gelirse kasa çok ağır yüksek bi yere koyma imkanı yok anca yerde durur
-
Biz de bu fakirhanede pinekliyoruz işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:YILDIZGEZEN:.
Beğendim
Ses sistemi süper olmuş yaratıcı bi fikir :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: .:YILDIZGEZEN:.
kasa modu çok beğendimfakat odanız çatı arası gibi yerde sanırım haliyle tavan çok basık , sıkılmıyor musunuz hocam ? ben fena daralırdım orda ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X