Şimdi Ara

MobLand (2025) | Paramount+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mesajı görmek için tıklayın.
    1*3 bolca dexter esintisi gördük. 
  • Saldım diziyi 3. bölümle beraber. Kalan arkadaşlara başarılar.

• White Cluster kullanıcısına yanıt

Aynen cok kasinti ve yapay oyunculuklar maalesef.zaten konu zerre ilginc degil amator eglendirir en fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıradan bir mafya dizisi olmuş, üzüldüğüm, neden Tom Hardy'nin daha kaliteli yapımlarda yer almadığı ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Conrand tom un kıza yanlasa tom karşıya geçse güzel olurdu
    Veya savaşta olmak istemeyen varmı dediğinde tom çekilseydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aksiyon severlere bu hafta bir sürü şey verdi.

Kat karakteri girdi diziye. Sanki devlet erkanı gibisinden.

Dizi çok açılıyor ancak toplayacak zamanı var mı bilmiyorum. 7.bölüm bitti sonuçta.

• Dizi çok boktan başlamıştı ama son 3-4 bölüm süper gidiyor.

• 1x8 i izledim fişek gibi dizi oldu şiddetle tavsiye ederim

• Paramount+ beni şaşırtmaya devam ediyor, bana göre son yılların en iyi dizilerini yapan yayın platformu net diyebilirim. HBO eskiden ilk sıradaydı ama şuan ilk sırada Paramount+ geliyor.  

Dizinin ilk iki bölümünü izledim, daha baştan dizinin iyi olduğu o kadar iyi anlaşılıyor ki oyuncu kadrosu zaten insanı mest ediyor. Ben diziyi Tyler Sheridan yaptı biliyordum ama meğersem Guy Ritchie yapmış. Efsane olmuş, bu akşam kalan bölümleri bir çırpıda bitiririm izlerken orgazm keyfi alıyorum.

Keşke Paramount+ resmi şekilde Türkiye'ye gelse parasını sonuna kadar hak ediyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 20 Mayıs 2025; 16:52:22 >
  • Dizinin sürekli dozu yükseliyor, inanılmaz bir şey!

Intro'nun bağımlısı oldum replay yapıp yapıp Tom Hardy moduna giriyorum. Oyunculuklar ciddi anlamda nirvana! Tom Hardy mimikleri, vücut dili o kadar iyi oyuncu ki adam karakteri yaşıyor.

Fontaines DCyoutube
    Starburster is taken from Fontaines D.C.'s new album "ROMANCE" out now. Get it here: https://fontainesdc.x-l.co/romance.OYD Stream Starburster here: https://fontainesdc.x-l.co/starburster.oyd Written and Directed by Aube Perrie Producers: Two Happy (Joseph Goldman & Luke Tierney) Production Company: Pulse Films Head of Music: Rik Green EP: Elena Argiros Line Producer: Fin Mulligan Wild Manchester Service: AntFarm Production Manager: Molly Singer Production Assistant: Lucy Calderhead Director of Photography: Christopher Ripley 1st AC: Danny Usman 2nd AC: Ken Carson Data Wrangler / Camera Trainee: Alex De Palma Data Wrangler: Beanie Baker 2nd Unit DOP: Orlando Morris 1st Assistant Director: Mathieu Pérez 2nd Assistant Director (1st AD Pickup): Dom Child 2nd Assistant Director: Lydia Shenton 3rd Assistant Director: Katie Burnside Floor Runner: Ellie Fox PA: Sean Tant Location Manager: Steve Cooper Location Scouts: Toni Jordan & Miles Starkie Gaffer: Chris Sarginson Spark: Harry Cohn Costume Designer: Ellie Walker Costume Assistant: Henry Hawksworth Costume Assistant: Isobel May Cain Production Designer: Ruta Staseviciute Art Director: Orla Lawn Art Assistant: Jazz Helsen Pierce SFX / Prosthetics: Stuart Richards & Victoria Holt Hair & Makeup Artist: Helena Smythe Editor: Gwennaël Ghelid Post House: Glassworks Post Producer: Andrew Patrick Colourist: Jonny Thorpe Sound Design: Mark Hellaby Sound House: 750MPH Producer: Olivia Ray Record Label: XL Recordings Commissioner: Scott Wright Artist Management: Emma Greengrass & Trev Dietz, Wildlife Entertainment Directors Rep: HANDS Medic: Paul Derome Unit Drivers: Tony McGuigan, Heath Derrig & Peter Roberts Animal Handler: Simone Aquilina Starring Fontaines D.C. Supporting Cast: Tracey Whardall, Olivia Hill, Andrew Bunker, Nicola Myers, Lea Harper, Peter Holmes, Fay Millray, Manuela, Maxine Noble, Alan Harper. Camera: Panavision Manchester Lighting: Drop City Catering: MADE Catering Location Support: Location One Special thanks to Panavision Manchester, Mike Greaves, Dean Oram, Glen Moore, Drop City & all of the fantastic people who helped bring this video to life. #fontainesdc #romance #starburster
    https://www.youtube.com/watch?v=KHocVRUlvkk

Fontaines D.C. - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Beggars Group Digital Ltd. Starburster · Fontaines D.C. Starburster ℗ 2024 32 County Love Train Ltd under exclusive license to XL Recordings Ltd Released on: 2024-04-17 Associated Performer: Carlos O'Connell Associated Performer: Conor Curley Associated Performer: Conor Deegan III Associated Performer: Grian Chatten Associated Performer: Tom Coll Engineer: Animesh Raval Engineer: Anthony Cazade Studio Musician: Emma Smith Mixing Engineer, Producer: James Ford Studio Musician: Jennymay Logan Studio Musician: Laura Moody Studio Musician: Marriane Schofield Mastering Engineer: Matt Colton Studio Musician: Richard Jones Engineer: Samuel Borst Music Publisher: Domino Publishing Music Publisher: Domino Music Publishing Composer: Carlos O'Connell Composer: Conor Curley Composer: Conor Deegan III Composer Lyricist: Grian Chatten Composer: Tom Coll Arranger, Composer: Frederick Wordsworth Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=7zZXNHaeZmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 22 Mayıs 2025; 22:53:4 >

• Genelde çoğu dizi başta sarmaz sonra güzelleşir.

• Adamlar ne dizi yapmış. Öv öv bitiremem oyunculuklar o kadar iyi ki. 10 bölüm beni kesmedi tadı damakta bıraktı. 2.sezonu iple çekiyorum bakalım ne zaman gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kadronun yarısı gitti, dekolteli avukata yazık oldu.  2.sezonda da olmalıydı.
  • Bekle ki keyifleri yetsin ikinci sezonu çeksinler keşke dizi finalinde denk gelseydim diziye
    Şimdi dikkatimi çekmeyi başardın jan

• 5 bölüm baktım fena değil yalnız dizi kadronun altında eziliyor bana kalırsa. Yani nasıl desem bu isimlerin nasıl sağlam oyunculuklar çıkarabildiklerini biliyoruz ancak bu dizide ortalamalarının çok altında performans sergilemişler. Sanki yönetmen sahneyi tek denemede çekip ikinci deneme için bile ısrarcı olmamış ve ilk çekilen sahneleri birleştirip bölümleri kurgulamışlar gibi. Yakın zaman önce oyuncular müthiş işler çıkarmış olduğu Adolescence'i de izleyince ayyuka çıktı bu durum. Oyunculuklar bir diziyi taşıyan temel unsurlardan biri. Onun dışında da öyle aman aman bir hikayesi ve akışı da yok aslında. Son beş bölümde harikalar yaratmazsa tam olarak vasat bir dizi olarak kalacak benim açımdan.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Dizi sonradan açıldı.devam et.

• Maalesef dizi hiçbir noktada karakterlere inandıramıyor. Devasa bir organizasyonun parçası, Londra'yı ikiye bölüşen aileler diyemiyorsun. Adeta uçarak zaman ve mekanı kıran bir ana karakter mi dersin, bir telefonla son saniyede iş bitirmeler mi dersin. Fazlasıyla amatör ruhlu ve kadrosuna yazık edilmiş bir yapım. Halbuki fena da başlamamıştı ama giderek bataklığa gömüldü. Tavsiye etmiyorum. Hani diziyi izlemeyip kadroya bakarak kafanızda kurun yemin ederim daha etkili olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.