Arkdaşlar yaza Allah izin veririse düğünümüz var. Mobilya ve beyaz eşya araştırmaktaım Mobilyayı model beğenip yaptırmayı düşünüyoruz bu yüzden beğendiğiniz modeller varsa paylaşabilirmisiniz. Site linkleri verebilirseniz memunu olurum şimdiden teşekkürler
valla nerdesiniz bilmiyorum ama yaptırma yerine modoko vs gibi biyere gidin
gerçekten çok uygun fişyatla mobilya bulunabiliyo
5000 lira denilen salon takımını 3800e üstelik 9 taksitle aldım ve gerçekten çok iyi işçiliği varmış(yanımdam ahşaptan anlayan bi arkadaş vardı)
gidebilirsen ankara sitelere git ben konyadayım ve bi kaç arkadaşım oradan aldı konyaya göre yarı fiyatın biraz üstü.ayrıca nakliyesini kurmasını filanda yapıyorlar hemde ertesi gün.bi çok mağaza varmış bu mob.sitesinde
işciliği olan modeller değilde artık sade modeller daha çok modern oluyor ve tercih ediliyor eskisi gibi vitrin alan da yok bende düşünmüyorum zaten mobilyada gürgen ağacı öneriyorlar en sağlamı oymuş modelini ve fiyatına da sen karar vermelisin
En azından fikir edinebilirsiniz. Birde doğtaş mobilyanın sitesi oldukça güzel.
Bende bu aralar araştırır oldum aynı sebepten..
Beyaz eşya bölümünde bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabilirim. Mobilya olarak da Ikea'da her zaman olmasa da bazen çok hoş ürünler olabiliyor.Mesela geçen Mayıs'ta annemlerin odasını Ikea'dan beyaz mobilya alarak yeniledik.Gardrop ve çekmeceyi monte edene kadar imanım gevredi ama çok güzel oldu.Mobilya kurmayı severim ben zaten ondan yöntem olarak aşırı zor gelmedi.Ancak çekmece raylarına kadar parçalamışlar.Bayağı uğraştırıyor:) Bir de Ikea'da herşey standart olduğundan ev büyüklüğüne göre kendi mobilyanızı kendiniz yaratabiliyosunuz.Yani bir raf veya bir ray birden fazla mobilyaya uyumlu.Kendi mobilyanızı yaratmak istiyorsanız bu açıdan da Ikea ideal.Fiyatları da fena değil.Defolu ürün de çıktı değişim için uğraştırmıyorlar fazla.Hemen değiştirdiler.(taşıma parası alarak ama)
Ben zamanında odama katalogtan bakarak tercih yapmıştım şimdi çok pişmanım(çekmeceler vs çok küçük) kataloğa bakarak almayın.Teşhir ürün mutlaka görmeye çalışın.
Koltuk için de ismini hatırlayamadım ama Acıbadem'de bir yer var.Fiyatları çok uygun ve güzel koltuklar bulunuyor.Yüzü komple sökülüp yıkanan modellerden tavsiye ederim.Çok pratik.Örtü gibi de durmuyor,normal koltuk görünümünde.Bişey dökülürse veya tozlanırsa at makineye yıkansın.
Yatak ve baza olarak da İstikbal'i tek geçerim.
Biz de geçtiğimiz eylül ayında Konfor'dan yatak odası takımı aldık. Fiyat-performans olarak gayet iyiydi. Alfemo ve Kelebek mobilyada da hoş modeller vardı. Onlara da bakmanızı tavsiye ederim. Oturma odasındaki koltuklarımızı da 6 sene önce İstikbal'den aldık. Kardeşim üzerinde hoplayıp zıplayarak büyüdü maşallah hala sapasağlam.