Şimdi Ara

Mobiltel iphone garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mobiltel garanti servisini nasıl bilirsiniz benim telefonumun garantisi o sanırım hiç araştırmadan almıştım

• bilen veya kullanan birileri varsa görüşlerini yazabilir mi ?
  • yukarıyukarı yukarı
  • Teleservis bakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobiltel sadece distribütör firma avea nin cihazlarini tedarik eden firma sorun cikmaz benimde cihazim mobiltel faturasini kesinlikle sakla teleservice kendi getirdigi cihazlarda genelde fatura istemiyor ama mobiltel olunca türkiye girisini goremiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

mobiltel sadece distribütör firma avea nin cihazlarini tedarik eden firma sorun cikmaz benimde cihazim mobiltel faturasini kesinlikle sakla teleservice kendi getirdigi cihazlarda genelde fatura istemiyor ama mobiltel olunca türkiye girisini goremiyorlar

hocam cihaz değişimi yapıyorlar mı peki ? ve her hangi bir avea servisine götürsem garanti işlemleri uygulanır mı ?
  • Bende bugün aveadan aldım ip5, garantisinin mobiltel olduğunu söylediler.Garantisini sorgulamak için bir yer bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KVK vs Genpa?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Bende bugün aveadan aldım ip5, garantisinin mobiltel olduğunu söylediler.Garantisini sorgulamak için bir yer bulamadım

aynı durum bende de var

• hocam cihaz degisimlerine bakmiyorlar ben aradim mobiltel.com.tr den irtibat bilgisine ulasip,teleservice ye yonlendiriyorlar.avea bayisi yerine bulundugunuz yerde servis birimi varsa elden teslim etmenizi oneririm

• Mobiltel Avea cihazların ithalatçı firmasıdır. Cihazınızın teknik servisi Teleservice'dir. Cihazı servise gönderirken fatura fotokopisiyle göndermenizde fayda var. Özellikle Aksesuar değişimlerinde fatura istiyorlar. Cihaz değişimi yaptıklarını biliyorum. Tabi uygun görülürse :)
  • Iphoneda tamir olayi yok en ufak home tusu sorununda bile direk swap cihaz ile degisimini yapiyorlar iciniz rahat etsin teleservicede belki 3 -4 tane iphone cihazimi sifir swap ile degisim yaptilar hemde cok ufak sorunlari olmasina ragmen iphonelun bu musteri memnuniyetine bayiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar birinden ikinci el ipohone 5 aldım bi hafta sonra sessize alma tuşu bozuldu ekranı mürekkep dağıttı salladığım zama içinden ses geliyordu telefonu aldığı yere verdim servise gönderdi telefon mobil tl garantisinde ama imeilini başka bir telefonada kopyalamışlar sizce yaparlarmı yoksa aynı şekilde gerimi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinyo65@hotmail.com

selam arkadaşlar birinden ikinci el ipohone 5 aldım bi hafta sonra sessize alma tuşu bozuldu ekranı mürekkep dağıttı salladığım zama içinden ses geliyordu telefonu aldığı yere verdim servise gönderdi telefon mobil tl garantisinde ama imeilini başka bir telefonada kopyalamışlar sizce yaparlarmı yoksa aynı şekilde gerimi gelir

imei kopyalanmış iphone yapılmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.