Şimdi Ara

Mobilmar.com'dan işlem yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mobilmar.com sitesinden bir işlem yaptıracağım fakat güven konusunda sorun var.
    Tavsiye eden var mı? Daha önce işlem yaptıran?
    Paypal ile ödemede sorun olmaz diyorlar doğru mu

• Az once ben paypalda ödeme yaptım proplem olacagını zannetmem ücretsiz olarak operator sorgulattım defalarca sagolsunlar ilgilendiler paramız nasıp olsun dedim isterseniz yarını bekleyin benim işlem sonucunu söylerim size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kartal_10

Arkadaşlar mobilmar.com sitesinden bir işlem yaptıracağım fakat güven konusunda sorun var.
    Tavsiye eden var mı? Daha önce işlem yaptıran?
    Paypal ile ödemede sorun olmaz diyorlar doğru mu

Ben de birkaç kez konuştum iletişim bölümündeki telefonu arayarak. Adam çok içten, rahat anlatıyordu. Birçok kişi işlem yaptırıp iyi olduğunu söylemişti. Ama internet işte. Her yerde risk var.
  • Gecen gun benimde gozume carpti hatta forumda soracaktim bilen var mi diye pasaport kaydi yapiyorlarmis ama suan talep olmadigi icin hizmet vermiyorlarmis mail atmistim oyle yanit verdiler.Ama bence talep oldugu halde hizmet veremiyorlar sistemde degisiklik falan oldu cunku o kadar cok insan pasaport arayisi icinde ki kac gundur ariyorum guvenilir bir sey bulamadim.

• Bende konuştum ama karar veremedim. Zira yaptıracağım işlem 230 TL tutuyor ve %80 olma ihtimali var. Normalde telefoncular bu tür işlemlerde geri ücret ödemiyor. Bu arkadaş paypal güvencesi ile geri alabilirsin dedi. Gg üzerinden satış gerçekleştirse hemen alıcam da ona da vaktim yok diyor.
  • Kesinlikle güvenebilirsiniz.Ben de 2 gün önce iphone 4 açtırdım 7 saatte açıldı.Yanlız paypal le ilgili şöyle bir sıkıntı oldu.Sitedeki belirtilen fiyat üzerinden sanal kartla limit tanımlayıp yaptım vergi falan eklemişler dikkatimden kaçmış sanırımı haliyle limit yetersizliğinden paypal birkaç tane 1.80 TL lik işlem ücreti kesmiş.Limit tanımlarken sitede belirtilen fiyattan biraz fazla limit tanımlayın.
    Bir de paypal hayatımda hiç kullanmadım. 230 tl yatıracağım zaman vergilerle bu 250'ye denk gelir mi?

Orijinalden alıntı: kartal_10

Hocam siz hangi işlemi yaptırdınız? Benim o2 kara listede cihazım var. o2 ile görüştüm açmayız dediler. Cihazı satın aldığın kişi bizi arasın bakarız gibi falan :(
    Bir de paypal hayatımda hiç kullanmadım. 230 tl yatıracağım zaman vergilerle bu 250'ye denk gelir mi?

Benimki Amerika AT&T di. AT&T açtırmak çok kolaylaştı.Mutlaka site ile iletişime geçin %100 garanti verilmeden açtırmayın.Dİğer operatörlerde hala sıkıntı yaşanıyor bildiğim kadarıyla.

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Ben gecici kayit yaptirdim 7gün sonra kayıt düştü

Hocam tam olarak ne zaman oldu ? Cunku ben yaptircaktim suan hizmet yok defiler

Orijinalden alıntı: Reepla

quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Ben gecici kayit yaptirdim 7gün sonra kayıt düştü

Hocam tam olarak ne zaman oldu ? Cunku ben yaptircaktim suan hizmet yok defiler

Gecen hafta 15i gibi dustu. 7sinde yaptirmistim

Tech-Mania
    Acer Predator 17 G5-793G-78QB | iPhone 14 Pro 256gb Space Gray | Ps4 | Ps Vita | GoPro Max - GoPro Hero 8 Black | Sony Fdr-X3000R 4k Action cam | Sony a7R4a - Sony 85mm f1.8 - Sony 16-35mm f4 - Sony 70-200mm f4| Sony a6400 16-50mm f3.5-5.6 35mm f1.8
  • Merhaba arkadaşlar.
    Öncelikle firmamız hakkında olumlu yorumlarda bulunan herkese teşekkür ederiz.
    Olumsuz yorumlarda bulunan arkadaşlara gelince biz hiç bir zaman 100 liraya pasaport kaydı yapmadık. Hele ki 200 liraya kalıcı adı altında geçici kayıt hiç yapmadık. Pasaport kaydı kategorisi altında zaman zaman 30 lira ile 80 lira fiyat aralığında değişen geçici kayıt yaptık ki bunu da ürün açıklama kısmında açık ve net bir şekilde belirttik. BTK tarafından yapılan son sistem değişikliği neticesinde kayıtlar 2 hafta sonra düşmüş ve günlük 20 adet kota sınırı getirildiği için bu 2 hafta sonunda cihazlarının kaydı düşen arkadaşlarımızın kayıtları yenilenmiş mail yoluyla iade talebinde bulunan arkadaşlarımızın da ödemeleri iade edilmiştir.
    Bu konu altından rakip firmaların ya da şahısların gerçek dışı olumsuz yorumlarda bulunarak firmamızın adını karalamaya çalışması halinde haklarında yasal işlem başlatılacağı hususunu hatırlatmak isteriz.

Sevgiler, selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilmar.com -- 22 Mayıs 2013; 11:48:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilmar.com

Merhaba arkadaşlar.
    Olumsuz yorumlarda bulunan arkadaşlara gelince biz hiç bir zaman 100 liraya pasaport kaydı yapmadık. Hele ki 200 liraya kalıcı adı altında geçici kayıt hiç yapmadık. Pasaport kaydı kategorisi altında zaman zaman 30 lira ile 80 lira fiyat aralığında değişen geçici kayıt yaptık ki bunu da ürün açıklama kısmında açık ve net bir şekilde belirttik. BTK tarafından yapılan son sistem değişikliği neticesinde kayıtlar 2 hafta sonra düşmüş ve günlük 20 adet kota sınırı getirildiği için bu 2 hafta sonunda cihazlarının kaydı düşen arkadaşlarımızın kayıtları yenilenmiş mail yoluyla iade talebinde bulunan arkadaşlarımızın da ödemeleri iade edilmiştir.
    Bu konu altından rakip firmaların ya da şahısların gerçek dışı olumsuz yorumlarda bulunurak firmamızın adını karalamaya çalışması halinde haklarında yasal işlem başlatılacağı hususunu hatırlatmak isteriz.

Sevgiler, selamlar...

Ben kefilim mobilmara sahibi omur bey cok durust biri. Hatirlarsin belki kemal ben pass kaydim icin gunlerce ugrasmistik :))

• unlock urunu aldım 24 saat içinde aktif oldu telefonum ömür beye teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: mobilmar.com

Merhaba arkadaşlar.
    Bu konu altından rakip firmaların ya da şahısların gerçek dışı olumsuz yorumlarda bulunarak firmamızın adını karalamaya çalışması halinde haklarında yasal işlem başlatılacağı hususunu hatırlatmak isteriz.

Sevgiler, selamlar...

Benim odemem su anda paypal itirazinda .. Ne zaman yenilenecegi konusunda bilgi vermediniz.

En son 22sinde gorusmustuk umarin gecici kaydim kisa sure icerisinde yenilenir

Tech-Mania

• İşin ilginç yanı,geçici kayıt yasal değil yani yasal bir iş yapılmıyor belliki ve bu işi yapan organize gruplara polis baskın falan yapıyor haberlerde falan izlediyseniz.Fakat firma kendisi hakkında olumsuz konuşanlara yasal işlem başlatacakmış.
    İlginç...

• Mobilmar gayet güvenilir bir sitedir. Kendisininde bahsettiği gibi bu durum kendilerinden kaynaklanmıyor şuanda btk sıkı bir günvenlik çerçevesi içerisinde ve geçici kayıtları çatır çatır düşürüyor. Ama bu problemi de telafi ederek paranızı veya geçici kaydınızı tekrar yaptırıyorlar. Zaten pasaport konusu sıkıntılı arkadaşlar sizler telefon açtırmak vb. işlem yaptırmak isterseniz en geç 24saat içerisinde telefonunuz unlock olmuş oluyor yani güven açısından hiç bir problem yaşamanıza gerek yok.

Saygılarımla .

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.