Şimdi Ara

MOBİLİTY CHANNEL TELEDÜNYADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda teledünyaya yeni bir kanal eklendi güzel bir kanal :D inş yeni kanallarda eklemeye devam ederler

• kanalın görüntü kalitesi de kanalın içeriğinde pek birşey gözükmüyor. Otomobil tanıtımı var. Keşke world travel channel gibi iz tv gibi bir yerli belgesel kanalı gelse. kanal gelmek için para ödemiştir. bu paralarla güzel bir kanal getirseler çok iyi olur. Discovery getiremiyorlarsa bari bir tarih kanalı getirsinler.
  • ses var görüntü yokk...
  • kanalın görüntü kalitesi kötü fakat içerigi ben begendim hiç yokdan iyidir
  • beğenen biri olması güzel. otomobil tanıtımından hoşlananların ilgisini çekiyorsa iyi olmuş.
  • olsun kanal kanaldır.ama discovery çok kötü oldu.
  • yazın kanal eklemezlerdi belki devam ederler yeni kanal eklemeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek HD Audio Sorunsalı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modülle kullaniyorum. Bende çikmadi bu kanal. Normalde yeni kanallar otomatik olarak sona ekleniyordu.
  • kanal numarası kaç gözüme çarpmadı
  • kanal numarası 217. bende modülle izliyorum.466 mhz'e eklendi kanal manüel ekleyebiliyorsan ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

kanal numarası 217. bende modülle izliyorum.466 mhz'e eklendi kanal manüel ekleyebiliyorsan ekleyebilirsin.

teşekkür ederim kanal kendi eklenmiş. görüntü kalitesi düşük ama kanal kanaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

Sonunda teledünyaya yeni bir kanal eklendi güzel bir kanal :D inş yeni kanallarda eklemeye devam ederler

maalesef kablolu tv olmadığı için izleyemiyoruz..
  • uydu daha iyi kablo tvde :D 45 kanal var :D
  • Ya beyler kusura bakmayın da bende de var bu Teledünya ama Teledünyalılar olarak toptan mazlum olduk beyler. Mobility Channel geldi diye seviniyorsunuz ama forumun d-smart bölümünde sizle haklı olarak dalga geçiyorlar. Oraya da yazdım planet bile yok bir gelse o zaman görün bayramı diye....

Mazlum'luk Teledünya'lının kaderi oldu yahu. Türksat antende şifresiz olan kanallar bile teledünyaya gelemiyor; discovery gitti-yeşilçam gitti ayıptır yahu valla. Ben zaten dreambox ve uydu kullanıyordum HD Dreambox yerine şimdi D-Smart HD modüllü üyelik almayı düşünüyorum. Kablonet var diye teledünya duracak, sinema tv'yi de kapatacağım. Anlamadığım ise özellikle uydu net kullanmayan arkadaşlar geçsenize D-Smart modüllüye alın bir receiver, 7-8 tane sinema kanalı, universal Ch. HD, bbc hd(bu teledünyada da var), discoveryler başta belgeseller ve bazılarının ve HD'leri, Kanald-star hd atv hd zaten şifresiz daha düzgün bir şeyler izleyin. Parası desem parası da ucuz hele içerikle kıyaslarsak. Yıllık 199 lira modüllü üyelik oluyor, aya bölsen 16 lira 59 kuruş ediyor. Yazık vallahi verdiğiniz paralara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 29 Temmuz 2011; 21:47:44 >

• yanlışın yoksa 199 tl baya iyimiş bizim arkadaşlarda 49 tl veriyorlar ayda dsmarta
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

yanlışın yoksa 199 tl baya iyimiş bizim arkadaşlarda 49 tl veriyorlar ayda dsmarta

Kesinlikle yok. Euro futbol, yetişkin kanalları ve Ab motours ile cache peche belgeselleri ile HD4men ve Women kanalları hariç bütün SD ve HD kanallar açık. Dün D-Smart müşteri hizmetlerinden de fiyat ve içerik bilgisi aldım. (Sinema TV 1-2 de yok ama o hiç bir pakette yok, paketiniz ne olursa olsun ayrı ücreti var onun teledünyadaki gibi. Sinema TV'ler hariç yerli yabancı bütün film kanalları da açık)

Ayrıca bu D-Smart liste fiyatı. Netten baktığımda 188 liraya satanda vardı internette. Yalnız HD receiverı kendiniz alıp modül takacaksınız. Ben alırsam direk tv'ye bağlayacağım modülü dahili hd uydu var.

Sizin arkadaşların ya kampanyasız Maxi paketi var ya da kampanyalı adultlar dahil full paketi. O yüzden 49'dur. Fazladan izledikleri kanallara bence 33 lira ayda vermeye değmez.

Bu arada çocuk varsa kesinlikle Digitürk çocuk paketi ayda 7 lira olanı tavsiye ederim. Normal çizgi film kanallarından çok daha ileride, şiddete özendirmeyen eğitim amaçlı bir Disney Junior kanalı var ki çocuğa izletilesi tek kanaldır, kesinlikle ayda 7 liraya değer çünkü çocuğun elde edeceği kazanımlar ve diğer kanalları izleyerek elde etmesini engelleyeceğiniz olumsuz davranışlar açısından çok faydasını görürsünüz.

Bunu değişik defalar ifade ettim bazı arkadaşlar ise teledünyada junior'a gerek yok jetix isteriz falan dediler, ama ciddiye alın bunu bir eğitimci olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 31 Temmuz 2011; 14:58:34 >

• Arkadaşlar, sadece otomobil değil hareket eden herşey konusu.. Son zamanlarda yayınlanan Come Alive vs. gibi kaliteli programlar hakikaten bbc tadında.. Eminim ki ses ve görüntü kalitesinden muzdarip herkes sanırım oda kısa sürede çözülecek.
  • 07.12 Tarihli test programı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.