Şimdi Ara

Mobilfree Nasıl Şikayet Edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobilfree firmasını btk üzerinden nasıl şikayet edebilirim ! Burada firma görünmüyor. 1 ay olacak dükkanımda internet yok. Telekom kaynaklı diyor geçen ay 30 una kadar giderilecek dediler sonra ertesi ayın 10 nu oldu sonra 24 ü oldu şimdide 05.12.2025 diyorlar delircem az kaldı telefon interneti ile iş yapmaya çalışıyorum. Sağımda solumda internet var bende yok nasıl bir çalışma ise sadece bana vurdu. Telekom ekibini bile getirtemiyorlar, başka firmaya geçemiyorum iptal edeceğim bölgemde port sorunu var iptal edersen tamamen boşa düşebilirim korkusu ile edemiyorum da. Cimere yazdım btk ya yaz diyor uygulamadan defalarca yazdım müşteri hizmetlerini aradım whatshap cevap dahi vermiyor artık btk sitesinde 5-6 firma görünüyor diğer ufak firmalar burads yok nasıl yapacapım biri yardımcı olsun allah için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Btk üzerinden sadece 200 bin abone üstünde bulunan firmalari sikayet edebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Btk'ya 200 bin altı abonesi olan firmayı nasıl şikayet edeceğim diyor; kimse şöle böle demiyor. Tık yok.

Forumda bitmiş; pes vallahi pes.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.