Şimdi Ara

MOBİLET MOTORU KAÇ LİRADIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim bir çalışma için mobilet motoruna ihtiyacım var evde bir tane var fakat pek sağlıklı çalışmıyor.

bana sadece çalışabilir halde motor lazım.

Hurdalıklardan falan kaç liraya bulabilirim.

birde sağlamlık kontrolünü nasıl yaparım diğer forumda bir arkadaş bujiyi sök deliği parmağınla kapat motoru döndür içine çekiyorsa sağlamdır demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Merhaba arkadaşlar.

benim bir çalışma için mobilet motoruna ihtiyacım var evde bir tane var fakat pek sağlıklı çalışmıyor.

birde sağlamlık kontrolünü nasıl yaparım diğer forumda bir arkadaş bujiyi sök deliği parmağınla kapat motoru döndür içine çekiyorsa sağlamdır demiş

Vallahi forumda mobiletten anlayan pek yok sanirm . Mobilet hakknda bldgm tek sey benzini yakmamasi koklamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Vallahi forumda mobiletten anlayan pek yok sanirm . Mobilet hakknda bldgm tek sey benzini yakmamasi koklamasi

ufak tefek bişey ama çok işimi görüyor.

• bende var fakat scoote2 motoru. Motorsiklet forumda buji çıkart parmağını koy çekiyorsa sorun yok demesinin sebebi eğer elin içeri çekiliyorsa komproserde yani pistonlarda sorun yok demektir. Bide Mobilet ne oluyordu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

bende var fakat scoote2 motoru. Motorsiklet forumda buji çıkart parmağını koy çekiyorsa sorun yok demesinin sebebi eğer elin içeri çekiliyorsa komproserde yani pistonlarda sorun yok demektir. Bide Mobilet ne oluyordu :D

Lan seninde motorun yok herseyi biliyon :D
  • :D :D internet sağolsun herşeyi öğrendim motor çalışma prensipi araç mekaniği arabayla ve motorla ilgili bilmediğim tekşey elektronik vede bazı parça isimleri. Onun haricinde kendime yetecek kadar bilgim var Allaha şükür :D
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.

evet kompresörü kontrol etmeyi anlatmışlar zaten

elektroniği kontrol etmek içinde beyini ve bobini mobiletin alternatörüne motoruna bağla ve bobinden gelen kalın siyah kabloyu eline al ve motorun üst kapağındaki jikleyi çekili tutup motoru alternatörden çevir 1-2 defa yap parmağın uf oluyorsa anlaki elektrik düzeneğide çalışıyor

sıra kavramada krank dönmeyecek şekilde (normal şartlarda dönmemesi lazım)önce sağa sonrasola çevir rahat dönüyorsa iyi ve kavramayı mobiletin kafasının olduğu yöne döndürebildiğin kadar hızlı döndürmeye çalış kavradağını hissdedersen kavrama çalışıyordur

bide eksoza bi parmağınla tıklat çürümüşse onu alma yada eksozunu değiştirt

karbüratörü motorun üstünde göremeyeceksin çünkü bende öyle oldu ama sende başkada olabilir karbüratör alırken karbüratörün çok eski olmamasına dikkat et karbüratörün şu büyük ağzında üretim yılı yazar diyelim 2006 ağızda yuvarlak içinde 06 yazar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burada mobilet motorunun aynısı var bisiklete takabilmek için.

http://www.motorlubisiklet.com/Default.Asp?Page=3&Elektrikli-Bisiklet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.