Önümüzdeki şubat ayında yeni bir notebook almayı düşünüyorum. Mühendislik okuyorum ve kaliteli bir şekilde oyun oynamak istiyorum. İnternette uzun süredir araştırıyorum ama hala tereddütlerim var. Almak istediğim bilgisayar kesinlikle oyun ve autocad gibi programlar için. Bütçe olarak şu anda 3500 düşünüyorum ama 3500'e 960m li Monster ve 950m li msi bulabildim. İkisinin arasında kasa kalitesi, soğutma ve klavye gibi detaylarda msi'ın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama oyun amaçlı olduğu için 960m daha cazip geliyor. Benchmark testlerinde ise 970m'in 960m'e göre çok daha fazla performans verdiğini gördüm. Kısaca özetleyecek olursak 3500 lira civarlarına 960m'li Monster Abra mı 950m'li Msi mı önerirsiniz? Yoksa 970m parasının hakkını verir, 900 lira gibi bir fark ekle 970m Tulpar mı dersiniz? Eğer 970m alacak olursam 1 ay fazladan beklemem gerekir para farkını kapatmak için. 2016 şubatı bulacağı için fiyatlar konusunda da pek bir fikrim yok ama yardımcı olursanız sevinirim.
Alabilirsen tulpar al derim 970m ile 960m arasinda ciddi performans farkı var. Msi ile monster arasindaki farkda 1.si msi gecmisten gelen taninmis marka olmasi ve kasa kalitesinin monsterden daha iyi olmasi sogutma konusunda sorunun olmasın sogutma sistemi gayet iyi monsterin bekleyip 970m li tulpar al derim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aytug001A
kullanıcısına yanıt
Sn. aytug001;
Öncelikle bütçenize göre tercihinizi belirlemenizi tavsiye ediyoruz. GTX970M ekran kartının performansı GTX960M ile kıyaslandığında %20-25 'e varan bir performans artışı sağlıyor. GTX980M ile GTX970M arasında da benzer bir fark bulunuyor.
Şayet bütçeniz GTX970M 'e yetmiyorsa GTX960M ekran kartlı ABRA A5 veya A7 modellerinden birini tercih etmeniz durumunda günümüzün popüler oyunlarını orta-yüksek detay seviyelerinde rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayabilirsiniz.