Bildirim
Mobilden 30 FPS video nasıl 60 FPS yapılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Veed.io dene bi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam site klasik bir video düzenleme yeri gibi anlamadım birşey
Yapsanız bile bir şey değişmez. 1 saniye dilimindeki 30 görüntüyü kopyalayarak 60’a çıkarmış olursunuz. Bu da video boyutu dışında hiçbir şeyü değiştirmez. Video daha akıcı hale gelmez. Kaydın kendisinin 60 fps ile yapılması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallah bende tesadüfen buldum
Hocam telefon kamerasıyla çekilmiş bir video değil futbol ve film clipi
Hiç farketmez. Videoyu çeken ya da oluşturan kaynak saniye başına 60 kare koymadıkça artırmanın yolu yok. Azaltabilirsin ama. Var olan her iki kareden biri silinirse 30’a düşmüş olur. İki kare arasındaki görüntünün ne olacağını tahmin eden yapay zeka programları varsa eğer anca o şekilde bir artırım olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
enterpolasyon ve interpolasyon diye bir şey var bilirsin dimi hocam
-
İnterpolasyon ve ekstrapolasyon evet biliyorum formülüne kadar. Videoda ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Olabilir de aslında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X