Şimdi Ara

Mobil uygulamayı yaptıktan sonra?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar diyelim ki bir oyun yaptık. Ama uygulama mağazasında bir türlü indirilmiyor. Bu durumda oyunla ilgili eksikler dışında ne gibi şeyler gerekmektedir.

Mesela ASO yapmak gerekirse aso yu kendimiz nasıl yapabiliriz. Nerelerden destek alabiliriz. Bu konudaki bilgiyi nasıl buluruz

Eğer ki adwords reklamı yapmadan olmaz diyorsanız buralardan reklam versek cidden işe yarar mı(düşük bütçe ile tabi ki)

Oyunlara bilmem kaç bin tane indirilme garantisi verildiğini duydum bu tarz şeyler kullanmalı mıyız?

Bilmediğimiz ve kaynak bulmakta zorlandığımız oyun yapmak dışındaki bu pazarlama konusunda ne gibi adımları izleyebiliriz. Bunu yapsak olur veya bunu yaptım oldu gibi düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz?

• Büyük şirketlerin oyunları tanıtım için kullandıkları stratajileri izleyebilirsin. Mağazaya koydukları oyun, başlık, resimler, trailer, açıklama vs. bunları araştırabilirsin. Daha sonra bireysel kişilerin uygulamalarına göz at, aralarındaki farkı ve stratajiyi anlayacaksındır. Ama reklam, ASO, APP Boost vs. konusunda bir fikrim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentrax -- 14 Nisan 2017; 0:39:45 >
  • Tamamen yapıcağın oyunla alakalı

Sen yep yeni bir tür oluşturuyorsan oyunun tutmaz.

Ama mesela belli başlı oyun yapıyorsan tutabilirsin

mesela io oyunlar. agar.io cart.io baban.io (isimleri salladım) birileri io diye senin oyununu arattığında oyununu bulabilir.

Ama sen tüm kategorilere ve herkese hitap eden bir oyun yaparsan oyunun marketin içinde kaybolur benim yapmayı denediğim gibi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.