Şimdi Ara

Mobil Uygulama ve Oyun Sitem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Blogspot üzerinde Android, iOS ve Windows Phone oyun ve uygulamalarını paylaştığım bir site açtım. Tasarım filan iyice düzenledim böyle bir şey çıktı ortaya. Sizce nasıl ? Daha fazla oyun ve uygulama eklemeye çalışıyorum. Site için önerileriniz nelerdir ? Neler eksik sizce?

http://telefonaindir.blogspot.com

• markete yönlendireceksen ben ne anladım o işten.apk sını yükle siteye belki tutar o zaman

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 19 Ekim 2013; 17:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

markete yönlendireceksen ben ne anladım o işte.apk sını yükle siteye belki tutar o zaman

Peki site genel olarak nasıl ?
  • Baktım güzel gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Oğuz

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

markete yönlendireceksen ben ne anladım o işten.apk sını yükle siteye belki tutar o zaman

Peki site genel olarak nasıl ?

eh işte fena değil ama tasarımı geliştirmen gerek.kategorileri daha da genişlet.
    markete yönlendirmeye devam edeceksen hiç boşuna uğraşma,tutmaz.
  • Temanı beğendim. Yazıları özgün yazarsan google daha çok sevecektir. Ayrıca dosyaları kendin upload et indirildikce birkaç kuruş birsey bırakır. Turbobiti öneririm.

Edit: Dosya apksını upload edersen biliyorsun ki Adsense siteni kabul etmez. Ayrıca blogun büyürse google kendi bünyesinde w*rez bir siteye yer vermeyeceginden anında blogunu kapatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 19 Ekim 2013; 17:10:44 >
  • Yeni bir host alacağım . Sizi oraya editör yapsam siteye adminlik yapıp böyle oyun uygulama felen paylaşır mısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil uygulama yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBurakWFS

Yeni bir host alacağım . Sizi oraya editör yapsam siteye adminlik yapıp böyle oyun uygulama felen paylaşır mısınız

Ücretli olarak yaparım.
  • Mr. Oğuz kullanıcısına yanıt
    Işte bu olmadı . siteyi önce tutturup sonra para kazanmayı düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SBurakWFS

Işte bu olmadı . siteyi önce tutturup sonra para kazanmayı düşünüyordum.

Üzgünüm :)
  • Artık tüm oyunların APK'larını da ekledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.