Şimdi Ara

Mobil Uygulama Fikrim Var -Help-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En başta Türkiye'yi daha sonra da belki de dünya çapında olma potansiyeli taşıyan bir mobil uygulama fikrim var. Ancak nasıl bir yol seyretmem gerektiğini açıkçası bilmiyorum. Ben de bu yüzden böyle bir konu açarsam yardımcı olabilecek birilerinin çıkacağını düşündüm. Detay vermek gerekirse letgo, bla bla car'dan daha güzel bir şey düşündüğüme inanıyorum.
    İyi haftalar.

Soruna gelirsek burdan kimse çıkıp sana hayrına uygulama yapmaz. Hele hele örnek berdiğin uygulamaları kimse kolay kolay yapamaz. Öncelikle işin yasal boyutunu enine boyuna öğrenmen lazım. İşin içine para giriyorsa bunun bi ton işi oluyor mutlaka bi muhasebeci tutman lazım. Kendin kod yazamıyorsan iOS ve Android geliştiricisi bulman lazım. Bulduğun kişiler büyük ihtimalle projeye ortak olmak isteyecektir. Aynı zamanda sistem ve sunucu güvenliği üzerine progesyonel destek ya da ortak bulman lazım. Yaptığın uygulamanın pazarlamasını yapacak birini bulman lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CarnageTR

Letgo ve blablacar çok farklı iki platform. Nası birleştireceksiniz merak ediyorum doğrusu.

Soruna gelirsek burdan kimse çıkıp sana hayrına uygulama yapmaz. Hele hele örnek berdiğin uygulamaları kimse kolay kolay yapamaz. Öncelikle işin yasal boyutunu enine boyuna öğrenmen lazım. İşin içine para giriyorsa bunun bi ton işi oluyor mutlaka bi muhasebeci tutman lazım. Kendin kod yazamıyorsan iOS ve Android geliştiricisi bulman lazım. Bulduğun kişiler büyük ihtimalle projeye ortak olmak isteyecektir. Aynı zamanda sistem ve sunucu güvenliği üzerine progesyonel destek ya da ortak bulman lazım. Yaptığın uygulamanın pazarlamasını yapacak birini bulman lazım.

Sağ ol dostum.

Orijinalden alıntı: youngocs

quote:

Orijinalden alıntı: CarnageTR

Letgo ve blablacar çok farklı iki platform. Nası birleştireceksiniz merak ediyorum doğrusu.

Sağ ol dostum.

Keşke herkesin bi akrabası coder falan olsada fikir geldiğinde danışabilse dimi :D

Ben bir tahta aldım ve fikirlerimi yazdım yaklaşık 200 tane program ve iş fikrim var fakat bunlardan 10 u yapıldığında iş görür para getirir/60 ı azimle yapılırsa paraya para denmez/ 100ü tırnak kalmayana kadar hayatsız gibi yaşarsan işe yarar/ 30 u ise dalga muhabbet ama olsa güzel olur.

Mesela app fikri geldiğinde kime danışacağız?

Oluru var mı kanka? veya yasal olarak nasıl başlıyoruz? gibi...

okuldan da yardım alınabilir fakat öğretim üyesi olsa dahi genelde fikirlerin üstüne konuyor insanlar buda çok dikkat gerektirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.