Şimdi Ara

mobil sistemde petek boyu uzatma nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir ev aldık kombi buderus gb 62 petekler markasız mütahit işi kombi Ankarada cumartesiden beri yanıyor ev 90m2 ve tüketim (ankarada havalar çok iyi ev güney yalıtımlı )12-13 metreküp günlük ve ev ısısı 18 dereceyi geçmiyor kombi 50 derecede yanıypr benim şimdiki kendi evim kuzey ve oradan çok büyük tüketim 7-8 m3 şu an ve içeri 24 derece
    şimdi petekler alttan giriş alttan çıkış bunun verime etkisi ne kadar petekler genel olarak hepsi ısınıyor
    diğer konu bu markasız petekler yerine alttaki salon peteği gibi olam peteği uzatsam demirdöküm plus ile bunu nasıl yaptırmam lazım borular parkeden petek boyu kadar çıkmış aymı uzınluk yerine daha uzunu için normal plastik boru ile dirseklerlemi yapılır bu dirsekler dolaşımda sıkıntı yaparmı ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu şekilde;

• Fotoğrafta yer alan pex nipel ile pex boruyu uzatabilirsiniz. pprc ek fln da gerekmez. Biraz pex boru ile hallolur. İsterseniz bunun dirsek şeklinde olan eki de var. DD plus ile uzatmanız kesinlikle faydalı olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.