Şimdi Ara

Mobil Portatif Klima Acil Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gündür uyuyamıyorum mutlaka bir mobil klima alacağım almışken sağlam ömürlük bişi olsun diyorum 2 3 gün önce birinde sıfır delonghi pac n97 vardı sıfır kutusunda 1150 tl veriyordu ben araba ayarlayıp gidene kadar adam sattı şimdi bir klima peşine düştüm iki gündür hiç bir sitede satılık bulamadım.

Aradığım klima Buses 15000 BTU bu hem balkonda hem içerde çalışan yada bu arçeliğin 12000 btu olanı var 1100 lira ancak bazı yorumlarda çok aşırı gürültü ve 12000 soğutma yapmıyor diye birşeyler okudum bilgisi fikri zikri olan forumdaşlar yardımcı olursa sevinirim salonum büyük minimum 12000 btu klima ihtiyacı söz konusu limitim 1500.

Bulunduğum sitede normal klima kullanımı kesinlikle yasak dışarı motor konulmasına asılmasına izin verilmiyor ev yapımı buzlu termoslu salakça bişi bile yaptım yani durumun vahametini varın siz düşünün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLminSSaH -- 2 Temmuz 2017; 11:51:19 >

• Arkadaşlar up ya :(
  • Zamanında 12.000btu olanını kullanmış birisi olarak, çaresizlikte iyi gitse de, gürültü faktörü ve sıcak hava tahliye kanalının büyük sorun olduğunu hatırlatmak isterim.
  • Sehir neresi merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antiseptiq A kullanıcısına yanıt
    İstanbul Beylikdüzü
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Hangi marka kullandınız acaba? bugün mediamarkette airfell 9 binlik gördüm acayip sessizdi ama 9 binlik bile 1700 küsürdü fiyatı arçelik 12 binlik almayı düşünüyorum ama bir kaç arkadaş arçelik traktör gibi ses yapıyor demişti sanırım sadede airfell ve delonghi sessizmiş.
  • DaLminSSaH D kullanıcısına yanıt
    Vesteldi hocam benim kullandigim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sıfır arçelik 12000 btu aldım 15 metre kare odayı 25 derecenin altına düşüremedi + sesten kendi sesimi duymuyorum :(
    Hocam sese lafim yok lakin Allah icin sogutuyordu benim klima. Sicak havayi tahliye ediyorsunuz degilmi?

Evet bugun camı deldirdim camcıya
    6800BTU nun yeteceği alana 12.000 btu mobil de olsa klima alınmış soğutmaması enteresan. Ben 34 derece iç ortam, 43 derece dış ortam sıcaklığı olan yerde 30m2 alanı 12 lik on off klima ile 20 dakikada konfor koşuluna alabiliyorsam, 12 lik mobil dahi olsa klimanın 15m2 alanı soğutamaması enteresan. derece var ise ortam ısısı ve klimanın üfleme ısılarını paylaşmanız mümkün olurmu acaba?
  • mobil klimalarda btu değerlerinin olması gereken yere yetmediğini daha önce görmedim,
    bu klimaların en büyük sorunu marka fark etmeksizin enerji tüketimi,
    12000 btu değerindeki mobil klima 1350 wat civarı tüketime sahip,
    12000 btu değerine sahip duvar tipleri ise 900 wat civarı tüketime sahip,
    bu oran yüzde 40 civarı fazla tüketim demek ki biraz fazla kalıyor
    arçelik'in ürünleri içlerinde en iyileri gibi duruyor tüketim vs'e bakınca.
    salonum 15 mt kare ancak derecem yok klima üstünde mesela iç sıcaklık 28 yazıyor onu 25 düşürüyor salonum 15 mt ama salon olduqu için kapısı yok ondan olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.