Şimdi Ara

Mobil Oyun Ciroları(ZENGİN OLMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Aklıma takılan birşey var bu konuda lütfen yönlendirme rica ediyorum.

Mobil oyun geliştirmek istiyorum. Bunun için çalışmalarıma başladım ve bayada süre harcıyorum.

Google play en çok hasılat yapanlar listesini inceledim. Bu listede ki oyunların hasılatlarını tahmin eden sitelerde var. Örneğin thinkgaming gibi.

Google playda ki oyunların çoğu profesyonelce bir şiret tarfından hazırlanmış yani ekip işi gerektiren oyunlar fakat tek kişinin ortalama 1-2 senesini verip hazırlayabileceği oyunlarda var örneğin soner kara hazırlamış traffic racer diye.

Şimdi yürüttüğüm mantık şu şekilde. Think gaming sitesinde traffic racer için günlük ciro tespit edilemememiş fakat 'Hill Climb' racing için 10000 dolar civarı. Bu oyun google play en çok ciro yapanlarda 126'ıncı sırada traffic racer ise 134 bu ardaki 8 sıra farından dolayı diyelim i traffic racer'ın cirosu 5000 dolar. Thingaming sitesi sadece tahmin yapıyor yani esin raamlar değil fakat muhtemelen biraz profesyonelce yapıyorlardır. Diyelimki onlarda %50 yanılsa traffic racer cirosu günlük 2500 dolar yani yalaşık 5000 tl, ayda 150000 tl yapar. Kısacası çok para.

Aklıma takılan çelişki şu, 1-2 sene çalışıp sonra ayda 150000 tl para kazanılıyormu, eğer böyleyse millet neden deli gibi oyun programlama işine girmiyor, herkes girerdi, burada benim bilmediğim nokta nedir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer9898 -- 13 Kasım 2015; 15:15:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her oyun pat diye meşhur olmuyor kardeş senin gördüğün en tutmuşları.
    senin yaptığın büyük ihtimal engelleri atlamalı bir oyun olur 50-100 indirme arası kalır.

• Up

• Bilgisi olanlar okuyup gecmesin bilgilendirsin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Pilot

Bilgisi olanlar okuyup gecmesin bilgilendirsin lütfen.

Adminler bu adam size ne etti?
  • Bir mario gibi birsey yap bıkmadan yapabilirsen devam et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bi kere artık o pazar basını aldı gidiyor sana ordan emek cıkması acayip zor öncelikle progralama ile ilgin yok zannediyorum bu yüzden senin mobilde uygulama ypacak seviyeye gelmen heleki patlama yapacak bir uygulama yapacak seviyeye gelmen yıllarını alır ve belkide türkce kaynakların azlığından yapmazsın eğer çok para kazanmak istiyorsan bu yolda e-ticaret e yönebilirsin e-ticaret pazarı giderek büyüyor veya farklı birşey fakat internet projesi ,suanda ufak bir e-ticaret sitesi bile atıyorum oyuncak satıyor aylık 5 bin TL hasılat yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.