Şimdi Ara

Mobil internetten lol oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar internet kesik evde 250 lira fatura geldi peder hemen ödeyemem diyor 2 haftadır lol oynaya mıyorum türkcell hat vardı içinde 1 gb interneti var pc ye bağlayıp lol atsam şuanlık 517 mb var + 3G yide açsam kaç mb yer yani bitirir mi 1-2 oyun atsam biterse faturadan yerse peder beni öldürür lütfen bilen birisi seri bi şekilde açıklaya bilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her oyun yaklasik 30-40mb kota yer. Avea veya Vodafone varsa lag cikar Turkcell den gayet rahat oynuyorum ama tavsiye etmem. Zaten Kotani asmisin birde Cepten Kotayi asarsan babanda sana Kotayi astirir. Biraz oynamayiver ve youtube, facebook, streamlerden uzak dur.
  • [simage][/simage]Mobil internetten girim deme sakın ping berbat tam rezillik.

Vınn olsa yine iyi 70 ping ile oynarsın.Aman diyim.Zaten 2 haftadır girmediysen oyuna harrowing patchı var haftaya girersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.E.N.T.A -- 2 Kasım 2013; 23:19:48 >
  • baban peder mi?

• 2 hafta pamuk tarlasında çalışaydın da sen ödeyeydin kanki,kotanın aklını almışsın 250 tl ne la yazık babana
  • Bağımlı mı oldun oynama bir süre.
  • kota aşmadım arkadaşlar 2-3 aylık fatura birikmiş normalde internet sınırsız yani diyorum ki mobildeki 500 mb ı 1-2 oyunda hemen yer mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada başak konulara baktım bi oyun 9 mb yer diyorlar sizce doğrumu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_scream

kota aşmadım arkadaşlar 2-3 aylık fatura birikmiş normalde internet sınırsız yani diyorum ki mobildeki 500 mb ı 1-2 oyunda hemen yer mi

60 küsür lira değilmi aylığı nasıl 250 oluyor.
  • Hocam ben vınn kullaniom oyun basi 8mb(25dk) yiyor

telefonda daha yavas ve daha fazla kota yedigini gördüm bence sen en iyisi ders calis

• en fazla 20 25 mb yer bir oyun o da 1 saat sürürse
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_scream

kota aşmadım arkadaşlar 2-3 aylık fatura birikmiş normalde internet sınırsız yani diyorum ki mobildeki 500 mb ı 1-2 oyunda hemen yer mi

60 küsür lira değilmi aylığı nasıl 250 oluyor.

kardeşim 70 tl 16 mbps kullanıyorum adama sordum 250 tl gelmiş ödeyemem hemen sıkışığım şu aralar dedi hem ben onu sormuyorum biliyorsan konuş bilmiyorsan lütfen yorum yapma kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

en fazla 20 25 mb yer bir oyun o da 1 saat sürürse

harbimi kardeş tam biliyormusun ona göre açacam oyunu

• Çok ping olur.
  • beyler güncelleme 1. si 50 mb yedi 2. si 437 diyince hemen kapattım mb yetmeyecek zaten sağolun gerekli cevap verenler iyi geceler.

• ben de zamanında kullandım o kadar yememesi lzm oyunun patch larını attırmadım ama patchları baska turlu hallediyodum.
  • Peder :D

• 81 fatura üst sınırı.

3 ay ödemeyince kesiliyor.

81 x 3 = 243 TL

YALAN SÖYLÜYOR
  • Ping berbat diyen arkadaşlar nerde oturuyorsunuz anlamıyorum ben 90 pingle gayet rahat oynuyordum.
  • 10 mgb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.