Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 yılında turkcell faturalı hatlla beraber 180liraya almıştık bu telefonu.Ardından 2000 yılınca Superonline kampanyasıyla bir tane daha almıştık.Çok güzel telefondu sürekli oynuyordum ama ikiside mefta oldu şimdi :( Acaba elinde bu cihazdan olan varsa bana yollayabilir mi?Cidden duygularım kabardı şu anda nerdeyse ağlayacağım
  • Aaaaaaa Bu şey değil mi ?

A 1018 , Ablan 17 mi ?
    (Lisedeki iğrenç espriydi)
  • zuhahahha koptum yaaaa
  • İlk telefonum benim ya seni unutmak mümkünmü :D

Bu arada tasarım harika
  • Her türlü çığır açar bu telefon
    Bir zamanlar ben ilkokuldayken cocacola sponsorluğunda üretildi bu telefonlar.
    Açılışında falan cocacola yazıyordu
  • arkadaşlar lütfen biraz paylaşım yapalım oyun falan yok mu kimsenin elinde
  • Bu topic çok yavaş ilerliyor arkadaşlar çığır(!) açan bir cihaza bu ne ilgisizlik böyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Bu topic çok yavaş ilerliyor arkadaşlar çığır(!) açan bir cihaza bu ne ilgisizlik böyle.

Henüz cihaz kimsede yok galiba.
    Ben yurt dışından getirttim.
  • Konu çok ilgisiz kalmış. Bir el atıverelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Konu çok ilgisiz kalmış. Bir el atıverelim

Hocam hala başka bir telefona terfi etmediniz mi?
  • Kendisi müstesna cihazıyla birlikte ebediyete intikal edecek sanırım.
  • hücre mesajını nasıl açabilirim arkadaşlar yardım.. ayrıca room falan nerden yukleyebilirim..texas poker farwille oyunları falan lazım bide

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Kendisi müstesna cihazıyla birlikte ebediyete intikal edecek sanırım.

Zannımca hakk-ı aliniz var. Ömr-ü hayatımda bundan daha mütekamil bir cihaz sahibi olacağımı sanmıyorum. Bu meyanda gayretler ancak beyhude birer çaba olacaktır. Binaenaleyh bu cihazı vefatıma kadar, Emr-i Hak vaki olana kadar kullanmak arzusundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

hücre mesajını nasıl açabilirim arkadaşlar yardım.. ayrıca room falan nerden yukleyebilirim..texas poker farwille oyunları falan lazım bide

saygılar

Bu cihazın bu tip lüzumsuz hususiyetlere haiz olmadığı ve imalat gayesinin muhaberat olduğu aşikar değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

hücre mesajını nasıl açabilirim arkadaşlar yardım.. ayrıca room falan nerden yukleyebilirim..texas poker farwille oyunları falan lazım bide

saygılar

Bu cihazın bu tip lüzumsuz hususiyetlere haiz olmadığı ve imalat gayesinin muhaberat olduğu aşikar değil mi ?

adam hala hayatta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Kendisi müstesna cihazıyla birlikte ebediyete intikal edecek sanırım.

Zannımca hakk-ı aliniz var. Ömr-ü hayatımda bundan daha mütekamil bir cihaz sahibi olacağımı sanmıyorum. Bu meyanda gayretler ancak beyhude birer çaba olacaktır. Binaenaleyh bu cihazı vefatıma kadar, Emr-i Hak vaki olana kadar kullanmak arzusundayım.

Hocam en azından 3310'a falan terfi edin.

Bu arada Türkçe kullanımınız çok güzel. Osmanlıca kelimeler kullanmanız çok hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BAR@N
    quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Arkadaşlar bu cihaz belki arzu ettiğiniz nispette mütekamil değil fakat ziyadesiyle mukavim. Bendenizin cebinden yere yuvarlandı da hiç bir yara bere almadı maaşallah.

Abi sen çok yaşa e mi, bazı nedenlerden dolayı canım o kadar sıkkındıki... Ta ki yazdıklarını okuyana kadar, gecenin bi yarısı gürültüyle gülmeye başladım, sağol varol.

Allah zatıalinize ve mustesna cihazınız A1018 e sağlık, afiyet ve ziyadesiyle uzun ömürler bahşeylesin. Cihazınıza en son moda müzisyenlerin eserlerinden vücuda getirilmiş musiki kodları ihsan eylesin...

Hay agzınıza saglık... Sabah sabah koptum yahu...

• yıllar önce (ne zaman olduğunu hatırlamıyorum) sabah gazetesinden kuponla A 1018 ve turkcell muhabbet kart almıştım. tabi ilk cep telefonu hattım oydu ve hala aynı numarayı kullanmaktayım. hattımın açılış yılını tam olarak bilmiyorum. 1999 mu 2000 mi ? o yıllarda gazeteden kuponla A 1018 alan arkadaş varsa yılını tam olarak söyleyebilirmi ? ben unuttum da
  • Bu cihazı sıfır ya da sıfıra yakın temizlikte bulmaya çalışyorum
  • Biri aradiginda 3 kez ses verir sonra melodiyi calardi. Cevremdeki hemen herkes bu teli kullanmistir ama bana nasip olmadi. İlk telefonum panasonic gd 90di. 4 yil kullanip 10 Tlye satmistim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.