Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farego

Olmadı :( Sırf bu yüzden adsl aldım napim..

Taahhüt yoksa kafana takma iptal edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Var hocam 2 sene + ilk 2 ay bedava sonraki 10 ay 39 tl sınırsız diger aylar yani 12 ay 59 + modem? Nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Var hocam 2 sene + ilk 2 ay bedava sonraki 10 ay 39 tl sınırsız diger aylar yani 12 ay 59 + modem? Nasıl

• quote:

quote:

Allah Yardımcınız olsun.. Durum Vahimm...
  • quote:

quote:

quote:

Allah Yardımcınız olsun.. Durum Vahimm...

Deme yaa. .:(

• Arkadaşlar Avea Data hatlarına 5Gb Ek interneti 15 tlye vermeye başladı. İsteyen ay içinde istediği kadar ek paket satın alabilir. Ben Kademeli 1gb kullanıyorum herşey dahil 10 tl ödüyorum. Artık istediğim ay içinde ek paketi satın alabilirim. 6gb internet bana 25 tlye gelmiş oluyor.
  • 2013 yılına girerken yüz karası internetimizle bırakın AB'yi afrika kabile birliğine bile almazlar bizi.Teknolojinin önünde iki engel vardır
    1. ARAP TELEKOM
    2. BTK

itirazı olan_?

Ben göremem ama ALLAH nasip ederde evelnirsek çocuklarım birgün takılmazdan donmadan 1080P kalitesinde video izleyebilecek film seyredebilecek ve en önemliside TV yayınlarını hd İzleyebilecek fiyatıda 20 TL olacak hayal ediyorum böyle şey 2250 yılında gerçek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 6 Kasım 2012; 22:58:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

2013 yılına girerken yüz karası internetimizle bırakın AB'yi afrika kabile birliğine bile almazlar bizi.Teknolojinin önünde iki engel vardır
    1. ARAP TELEKOM
    2. BTK

itirazı olan_?

Ben göremem ama ALLAH nasip ederde evelnirsek çocuklarım birgün takılmazdan donmadan 1080P kalitesinde video izleyebilecek film seyredebilecek ve en önemliside TV yayınlarını hd İzleyebilecek fiyatıda 20 TL olacak hayal ediyorum böyle şey 2250 yılında gerçek olacak

Evet bende sana katılıyorum BTK ve Arap Telekom olduğu sürece ancak arpa boyu kadar yol alabiliriz. Özelleştirme olmadan önce demişlerdi ki, Telekomun özelleştirlmesiyle daha ucuz ve daha kaliteli hizmet verilecektir. Ama Telekom o zamanda Tekeldi Şimdide Tekel ne değişti Hiçbirşeyyy

• Şikayetleri sıklaştırmak lazım. Ne kadar çok insan bu konuda sesini duyurursa o kadar çabuk bu hızları üst kademelere çekerler. Yoksa daha çok sürünürüz biz böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Şikayetleri sıklaştırmak lazım. Ne kadar çok insan bu konuda sesini duyurursa o kadar çabuk bu hızları üst kademelere çekerler. Yoksa daha çok sürünürüz biz böyle...

Bu konuda sanırım kimsenin bir şey yaptığı yok hatta hızlar düşüyor git gide..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Şikayetleri sıklaştırmak lazım. Ne kadar çok insan bu konuda sesini duyurursa o kadar çabuk bu hızları üst kademelere çekerler. Yoksa daha çok sürünürüz biz böyle...

Bu konuda sanırım kimsenin bir şey yaptığı yok hatta hızlar düşüyor git gide..

Evet özellikle turkcell'in 5 kbps paketi konusuna bakıyorum forumda. Alıp kullanıp memnun olduğunu söyleyenler bile var. 5 kbps bu yahu. Maytap geçer gibi...
  • İnsanların bilinçli olması gerek bu konuda ben buna inanıyorum sonuçta buda gss gibi insanlar haklarını bilmiyorlar ne istediklerini bilmiyorlar.
    Elimde olsun bana yeter görüşündeler..

Bu çok yanlış düşünce.
  • tek şansımızın global internet ağının birgün gerçekleşmesi.Bizi en çok yolan yine Türk oluyor ya harbiden Türk'ün Türk'ten başka dostuda düşmanıda yok
  • arkadaşlar herkes şikayet ediyor mu? sadece bu konuya tıklayarak olmaz. Lütfen Herkes yazsın.

Yapabilen imza kısmına bizim yaptığımız gibi bu konunun linkini eklesin yılmayalım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine433 -- 7 Kasım 2012; 12:57:26 >
  • Btk ya yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine433

arkadaşlar herkes şikayet ediyor mu? sadece bu konuya tıklayarak olmaz. Lütfen Herkes yazsın.

Yapabilen imza kısmına bizim yaptığımız gibi bu konunun linkini eklesin yılmayalım arkadaşlar.

Güzel fikir hocam imza olayını hemen yapıyorum. Yılmak yok şikayet etmeye devam
  • Mobil internet ile pcden bağlanan arkadaşlar için!
    Bazılarınız onspeed programını biliyor sitelerdeki görüntü kalitesini düşürerek neredeyse 1 mbps net kullanıyormuş gibi "surfing" yapmamızı sağlıyordu bir ara forumda bir arkadaş paylaşmıştı şifresini kullanıcı adını, ama süresi doldu, şimdi perişanız 1 yıllık onspeed programı 39 tl 96-128 kbps internet kullananlar için bu büyük bir tutar.
    Çok araştırdım ama onspeedi crackli bulamadım ancak ttnet dial up müşterileri için onspeed'e çok benzer bir program sunuyor (56 kbps olduğu için hız müşteri biraz daha hızlı gezinebilsin diye sunmuşlar.) Ama ttnet kullanıcı adı ve şifre istiyor acaba, dial up kullananların şifresini ve kullanıcı adını mı istiyor yoksa herhangi bir ttnet müşterisinin kullandığı bir şifremi bilmiyorum rahatlıkla kullanıcı adını ve şifresini isteyeceğim bir yakınım malesef yok aranızda ttnet abonesi olan veya kullanıcı adı ve şifre temin edebilecek biri varsa deneyebilir mi?
    http://www.tamindir.com/hizli-ttnet/

• quote:

Mobil internet ile pcden bağlanan arkadaşlar için!
    Bazılarınız onspeed programını biliyor sitelerdeki görüntü kalitesini düşürerek neredeyse 1 mbps net kullanıyormuş gibi "surfing" yapmamızı sağlıyordu bir ara forumda bir arkadaş paylaşmıştı şifresini kullanıcı adını, ama süresi doldu, şimdi perişanız 1 yıllık onspeed programı 39 tl 96-128 kbps internet kullananlar için bu büyük bir tutar.
    Çok araştırdım ama onspeedi crackli bulamadım ancak ttnet dial up müşterileri için onspeed'e çok benzer bir program sunuyor (56 kbps olduğu için hız müşteri biraz daha hızlı gezinebilsin diye sunmuşlar.) Ama ttnet kullanıcı adı ve şifre istiyor acaba, dial up kullananların şifresini ve kullanıcı adını mı istiyor yoksa herhangi bir ttnet müşterisinin kullandığı bir şifremi bilmiyorum rahatlıkla kullanıcı adını ve şifresini isteyeceğim bir yakınım malesef yok aranızda ttnet abonesi olan veya kullanıcı adı ve şifre temin edebilecek biri varsa deneyebilir mi?

Eskiden bilgisayarda opera kullaniyordum. Turbo modu vardi ve sayfalari dedigin mantikla sikistirip gosteriyordu. Bir arastir istersen

• quote:

Arkadaşlar Avea Data hatlarına 5Gb Ek interneti 15 tlye vermeye başladı. İsteyen ay içinde istediği kadar ek paket satın alabilir. Ben Kademeli 1gb kullanıyorum herşey dahil 10 tl ödüyorum. Artık istediğim ay içinde ek paketi satın alabilirim. 6gb internet bana 25 tlye gelmiş oluyor.

şunu ek değilde standart hale getirse ne güzel olur,

peki 6 gb 24 lira ödüyorsun sana yetiyormu bari bu kota birde hiç şişik fatura göndermedimi avea?

nede olsa avea bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

quote:

Mobil internet ile pcden bağlanan arkadaşlar için!

Eskiden bilgisayarda opera kullaniyordum. Turbo modu vardi ve sayfalari dedigin mantikla sikistirip gosteriyordu. Bir arastir istersen

opera turbo faso fiso, hızlı ve kotalı internetin varsa işe yarıyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.