Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kickergls

hızım neden düşmedi acaba .

keyfini süreyim dicemde işyerinde limitsiz net var zaten

Hangi tarife hocam?
  • Başka bir topikteki Arkadaşımızın Yazısı Paylaşayım istedim:
    Aveada belki bugüne kadar konuştuğum en aklı başında MT ile görüştüm ismi Tevfik sizde onla görüşmek isteyin :) iptal etmek istediğimi belirttiğimde 4 gb 10 lira 5 gb artı 2gb 29 lira şeklinde 1 senelik taahhüt vermeniz halinde hemen verelim dedi, uğraştırmadı hiç.

Müşteri Hizmetlerini arayınca TEVFİK'i isteyin aarkadaşlar Aveanın En Kaliteli En Bilgili Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

ASLANIM TEVFİK YÜRÜ BEEE KİM TUTAR SENİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 20 Kasım 2012; 17:57:59 >
  • adamlar 4G kullaniyor sinirsiz internet flan... bunlara 4G gelse 1 gb limit koyar bide alalhim ne kadar ileri bir ulkeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Başka bir topikteki Arkadaşımızın Yazısı Paylaşayım istedim:
    Aveada belki bugüne kadar konuştuğum en aklı başında MT ile görüştüm ismi Tevfik sizde onla görüşmek isteyin :) iptal etmek istediğimi belirttiğimde 4 gb 10 lira 5 gb artı 2gb 29 lira şeklinde 1 senelik taahhüt vermeniz halinde hemen verelim dedi, uğraştırmadı hiç.

Müşteri Hizmetlerini arayınca TEVFİK'i isteyin aarkadaşlar Aveanın En Kaliteli En Bilgili Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

ASLANIM TEVFİK YÜRÜ BEEE KİM TUTAR SENİİ

Nereye bildiricez bunu kardeş ?

• Hocam bu arkadaşımız taraftar data hattı kullanıyordu, 1 yıllık taahhüdü bitmiş hattı için iptal talebinde bulunmuş, ve MT Temsilcisi biricik TEVFİK Müşteri memnuniyeti kapsamında 4Gb interneti 10 tl ye vermiş, sizde Avea müşteri hizmetlerini arayın TEVFİKİ isteyin... Yürü bee TEVFİKKK....
  • Bana tevfik.i getiriiiiiiiiiiiin, tevfiiiik tevfiiiiiik, nerdesin tevfiiiiik
  • O degilde adami isten atiyolarmis bonkor die iyide her zaman cikamaz ki bide karpuz mu seciosunuz beyler adam surekli bos olacak sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simurg9492

Bana tevfik.i getiriiiiiiiiiiiin, tevfiiiik tevfiiiiiik, nerdesin tevfiiiiik

TEVFİK OLMASA AVEA BATAR.... TEVFİK YOKSA BEN BENDE YOKUM.... Tevfiiiki işten Atamazlar, Tevfiik bir Yana Aveaa bir Yana
  • Gelişme var mı arkadaşlar ?
  • BTK'a bende bir şikayet gönderdim. Yapmayan arkadaşlar bir an önce şikayetlerini iletsinler. Bu konunun daha çok destek görmesi için konuya ait bir imza ve şikayet dilekçe örneği konunun ilk mesajına sabitlenmelidir. İmzalar eklendikçe farklı bölümlerde ki kullanıcıların bile dikkatini çekip şikayet göndermelerine sebep olabilir. Konu sahibi bu işe en kısa sürede el atarsa çok iyi olacaktır.

Son olarak hızı 256kbps değil 512kbps olarak belirtmemiz daha iyi olacaktır, malumunuz bu ülkede belirtilen sınırın hep daha altı verilir insanlara o yüzden siz 512kbps deyin nasıl olsa 256kbps olarak anca geri döner bu uygulama.
  • http://www.tamindir.com/hizli-ttnet/ içinizden birisi denemeyecek mi şu programı ya, ttnet kullanıcı adı ve şifresi gerekiyor elinizde varsa deneyin sonucu bize de söyleyin .
  • Bulunduğum yerde avea yeni bir baz istasyonu açmış, hız inanılmaz şaşırttı beni.
  • quote:

Bulunduğum yerde avea yeni bir baz istasyonu açmış, hız inanılmaz şaşırttı beni.

nasıl kullanabildin interneti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell kamu 1 gb sınırsız kullanıyorum çok memnunum fakat 96kbpsye düşürmesi canımı sıkıyor.Konuya destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

nasıl kullanabildin interneti?

Hocam kademeli jet kullanıcısıyım internetim sınırsız değil mümkün mertebe 1 gb ile yetinmeye çalışıyorum. Yeni baz istasyonu sayesinde artık kotam daha çabuk bitecektir
  • Turkcell vınn kullanıyorum. Turkcell en iyi 3G bizimki hatta amerikanın 4G sinden bile daha hızlıyız diye boy boy reklam yapıyor ama daha sınırsız bir tarife çıkaracak kadar kapasitesi yok bırak sınırsız paketi daha 256 kbps hızı veremiyorsa ben o A kalite 3G den şüphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 3 Aralık 2012; 18:30:01 >
  • kampanyanız tutmamış gibi,

vodafone 96 kpbs lik yeni cepneti de bitirdi,yeni cepnet 1 kpbs..hızında

http://www.vodafone.com.tr/Internet/mobil-internet-paketleri.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 4 Aralık 2012; 13:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

kampanyanız tutmamış gibi,

Hep geriye gidiyoruz, bunlar bize inat mı yapıyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jan Dara

kampanyanız tutmamış gibi,

Hep geriye gidiyoruz, bunlar bize inat mı yapıyor ?

http://www.vodafonefreezone.com/Article.aspx?PageID=175&PageName=CepNet-Efsanesi

AYLIK CEPNET 250 MB devam ediyor, ama SADECE VODAFONE FREEZONE'lulara... GERİYE GİTTİĞİMİZ DOĞRU AMA YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMASIN

Aylık Cepnet 250 MB Mobil İnternet Paketi Esasları
    Aylık Cepnet 250 MB
    Aylık Cepnet 250 MB tarifesinden Vodafone Hesabını Bilen Tarifesinde (Hibrit) bulunan aboneler yararlanamaz.
    Aylık Cepnet 250 MB tarifesi Aylık 14 TL karşılığında paket tutarını aşmadan data kullanımı sağlarve ilgili pakette adil kullanım hakkı 250 MB tır. Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda kullanım dönemi sonuna kadar bağlantı hızı 96 kbps’ye düşer ve bu hız ile internet bağlantısı devam eder.
    Data kullanımında alınan ve gönderilen (download+upload edilen) veri paket limitinden düşer.
    Aylık Cepnet 250 MB paketinin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar.
    Aylık Cepnet 250 MB paketi, fatura dönemi içerisinde iptal edilmediği sürece, otomatik olarak yinelenir.Faturasız hatlarda 30 günlük periyotlarda yineleme yapılır.
    Faturalı hatlar için Aylık Cepnet 250 MB Paketi fatura dönemi içerisinde kullanılır ,faturasız hatlar için 30 gün geçerlidir.Aylık verilen 250 MB data kullanım miktarının aşılması durumunda ücretlendirme yapılmaz.
    Faturalı hatlarda İlk girişte ücret ve kullanım kapasitesi ilk fatura döneminin kalan gününe göre hesaplanıp "eşit olarak bölünmüş" kullanıma sunulur.
    Aylık Cepnet 250 MB paketinde fatura dönemi içerisinde yapılan iptal işlemleri fatura kesim tarihinde gerçekleşir, iptal isteğinde bulunduğunuz andan fatura kesim tarihine kadar Aylık Cepnet 250 MB paketinden yararlanmaya devam edebilirsiniz. Aylık 250 MB paket ücreti fatura kesim tarihinde faturanıza yansıtılır.
    Aylık Cepnet 250 MB paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışındaki data kullanımınız GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Aylık Cepnet 250 MB Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    Aylık Cepnet 250 MB internet Paketi'ni kullanabilmek için telefonunuzdaki internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.
    Vodafone tarife/paket koşullarını, tarifeye/pakete ilişkin kampanya koşullarını ve ücretlendirmesini değiştirme hakkını saklı tutar.
    VOIP, P2P (peer to peer), doğrudan dosya paylaşımı programları vb. hizmetleri kullanılamaz.ilgili paketlerin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir. İnternet paketleri sadece yurt içinde geçerlidir. Yurtdışında kullandığınız veri GPRS uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Fiyatlara faturalı hatlar için (%18) KDV ve (%5) ÖİV, faturasız hatlar için (%18) KDV ve (%25) ÖİV dahildir.

ABONELİK YÖNTEMİ
    Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Hizmet Merkezleri üzerinden de abonelik yaptırılabilmektedir.
    Bireysel aboneler, Cepnet 250 MB lık internet paketine abone olmak için “ABONE CEPNET250” yazarak 3636 ya SMS gönderebilir.3636 ya Gönderilen SMS ler ücretsizdir.
    Abone, paketinin iptali için “IPTAL CEPNET250” yazarak 3636’ya SMS atabilir. Paket 30 günlük periyodun sonunda (faturasız aboneler için) ya da fatura kesim tarihinde sonlanacaktır (faturalı aboneler için).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 17 Aralık 2012; 14:19:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

adamlar 4G kullaniyor sinirsiz internet flan... bunlara 4G gelse 1 gb limit koyar bide alalhim ne kadar ileri bir ulkeyiz

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.