arkadaşlar lol konusunda tükçe kaynak olarak en çok buraya bakıyorum build konusunda olsun, merak ettiğim bi konuda olsun bazen eğlenerek bazen de karşı cıkarak takip ediyorum forumda yazılanları. gerçekten güzel şeyler paylaşılanların çoğu.
merak ettiğim konu ise türkçe kaynağın dışında en cok faydalandığım site mobafire, solomid e göre daha sade belki de o yüzden, sadede gelecek olursam gercekten kimseyi fikrinden dolayı eleştirmek ya da " aman siz de bir şey bilmiyorsunuz " demek değil bana sadece mobafire nin neden kötü olduğu hakkındaki görüşlerinizi söylemenizi istiyorum zahmet olmayacaksa. gercekten merak ediyorum, kötü olmasının sebepleri neler?
şimdiden teşekkür ederim, bol lol' lü, az leaverlı oyunlar :D
moba firekilerin eloları = 900-1500 solomiddekilerin eloları = 1500-2500 fark bu
evet mantıklı bi cevap, teşekkür ederim. aslında yabancı dilim olsa ben de solomid' e bakaağım herhalde anladığım kadarıyla orda oyunun evrelerinde karakterle nasıl oynaman gerektiği hakkında bayağı da bi açıklama yapıyorlar ama zayıfım yabancı dil konsunda.
tek sıkıntısı bu mu moba' nın?
Bence lolpro.com kullanin sadece 2400 eloluar yaziyor. Ve yazan kisinin elosunu gorebiliyorsunuz. Isteyen herkez yazamiyor bir champ icin 1 veya 2 rehber var o yuzden karisiklikta olmuyor.