Şimdi Ara

MOBA önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konuyu genel bir Moba bölümü olmadığı için ve Moba lar arasında en kalabalık bölüm burası olduğu için buraya açıyorum kusura bakmayın. Oynadığım Moba'ları sıralayacak olursam:

League of Legends - Yanılmıyorsam 2 yıl önce falan başlamıştım, baya da sarmıştım deli gibi oynuyordum forumdan hatırlayanlar çıkar belki ama TR serverı geldikten 1-2 ay sonra bıraktım daha da hiç oynamadım. Yaklaşık oynama sürem: 1 yıl
    Dota 2 - Bir türlü alışamadım, zor, çok boğucu ve yavaş geliyor oyun. Yaklaşık oynama sürem: 2 hafta
    Smite - Her şey güzelde ne bileyim grafikleri vs. pek hoşuma gitti diyemem o yüzden bu da pek tutmadı. Yaklaşık oynama sürem: 1 ay

Bugünlerde evde boş boş oturuyorum yapacak bir şeyimde yok fazla, tekrar bi oyuna sarmak istedim. PS4'te oynuyorum ama oyun kıtlığı oluştu sıktı yani yeni oyunların gelmesini bekliyorum o yüzden yeni oyunlar gelene kadar bir bağlayacak oyuna başlayayım dedim. Bunun da yine MOBA olmasını istiyorum hoşuma giden bir tür çünkü. League of Legends'a tekrar bi bakayım dedim bugün. (EU West) Oynadım 1 el botlarla 1 el pvp, tamam hoş güzel ama her şey aşırı eski geliyor, grafik update'i görünce umutlandım gelirse tekrar dönerim diye ama onun daha ne zaman geleceği belli bile değilmiş. Dota 2 ve Smite'ı da yakın zamanda denemiştim zaten onlarda tutmadı. Sonuç olarak bu konuyu açtım. Buraya sormak biraz garip olacak ama LoL, DotA ve Smite harici tercihen MOBA, saracak güzel bir oyun arıyorum.

Teşekkür ederim, herkese iyi oyunlar.

Not: Konu yanlış yere gidiyor, büyük ihtimalle silinecek. O halde sizde MOBA genel falan diye bir bölüm açın kardeşim.

• Heroes of the storm çıkacak yakında ona bakabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin97

Heroes of the storm çıkacak yakında ona bakabilirsin

aynen bende o oyunu dört gözle bekliyorum
  • infinite crisis. neden diye sorarsan söyleyeyim; çünkü lol gibi oynanış şekli dotaya göre hon'a göre daha kolay daha lolcü işi
  • @hseyin97

BSC incelemesini izlemiştim, oyun iyi hoş güzel ama çok para odaklı gibi.

@pacaveli

DC evreninden, daha doğrusu herhangi bir çizgi roman evreninden nefret ediyorum.
  • dota 1 oyna knk
  • o zaman kaçıın!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

infinite crisis. neden diye sorarsan söyleyeyim; çünkü lol gibi oynanış şekli dotaya göre hon'a göre daha kolay daha lolcü işi

Oyun güzel mi ? Güzelse başlayabilirim.

• yeni dota lol modu cikicakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hseyin97

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

infinite crisis. neden diye sorarsan söyleyeyim; çünkü lol gibi oynanış şekli dotaya göre hon'a göre daha kolay daha lolcü işi

Oyun güzel mi ? Güzelse başlayabilirim.

sistem olarak lol gibi, loldeki gibi çeşitli haritalar var. oynanış olarak lole daha yakın kulelerin vuruşu falan aynı dotadaki gibi uzaya kadar atmıyor
    yinede sen bir videosunu izle :)
    http://www.youtube.com/watch?v=iQDWGgiQ9Rc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 13 Ağustos 2014; 23:36:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: epikx

yeni dota lol modu cikicakmis

ama yanıltmayalım insanları bu modun firmalarla hiçbir alakası olmayacak diyolardı http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dota_2ye_League_of_Legends_Modu_Geliyor-65966.htm okursanız zaten ayrıntılı şekilde anlarsınız
  • Bende lolden sıkıldım oyun denedim fakat hicbirinden aynı zevki alamadım yinede denediğim 3 oyunu şuraya bırakayım.

Strife
    Dawngate
    Infinite Crisis(arkadaş yazmış ama düşüncemi söyliyim bence o da güzel degil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazinb

quote:

Orijinalden alıntı: epikx

yeni dota lol modu cikicakmis

ama yanıltmayalım insanları bu modun firmalarla hiçbir alakası olmayacak diyolardı http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dota_2ye_League_of_Legends_Modu_Geliyor-65966.htm okursanız zaten ayrıntılı şekilde anlarsınız

bir kismini okudum firmalarla bagi olmadigi icin soyledim zaten yeni oyun gibi bisey :)

• infinite crisise betada katılmıştım açıkçası 1 gün oynadım pek beğenmeyip sildim.
  • Strife oynuyorum ben yabancı bir guild buldum baya zevkli oluyor lol 3 sene sonra biter tahminimce

• Kardes baska moba yok yeni birtane cikicak onu bekle. Ama sunu belirtmeden rahat edemicem dotayi cozmek icin en az 2 ay oynaman lazim ve garip bir gercektirki oyun safhasi uzun lakin tfler 2 saniye zor suruyor. En iyi refleksi olan takim kazaniyor tfleri yinede bu tekrardan bak derim.

Smite konusunda haklisin. 1 temmuz 2013 den beri oynuyorum. Artik hic sarmiyor community batmiş geme bakmis oyun. Tank itemleri op cekilmez o

• HoN var ama Dota 1 grafiklerine sahip söyleyim
  • Dawngate deneyebilirsin. İyi oyundur.
    Herkes Of The Storm da iyi olacak gibi. Ama şu var blizzard yine skill odaklı bir oyun yapmış Diablo 3 gibi(özelleştirme olarak). Bu da bu oyunun fos olma ihtimalini artırıyor. Bir de haritalar pek turnuvalık, rankedlık harita değil ama değişebilir(çıkmasına da çok var).

Asıl önerim Dead Island Epidemic. Cidden çok zevkli oyun. Kısa sürüyor. 3 taraf var ve tırlara 2 takım baskın yapmak gibi çok güzel ve çekişmeli ortamı var. Hele bir de adamların tırını soyarken diğer takım sizi engeller de adamlar oyunu alırsa. Sinirden, hırstan ölüyorsunuz. Alpha'dan beri oynuyorum. Cidden sarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Dawngate deneyebilirsin. İyi oyundur.
    Herkes Of The Storm da iyi olacak gibi. Ama şu var blizzard yine skill odaklı bir oyun yapmış Diablo 3 gibi(özelleştirme olarak). Bu da bu oyunun fos olma ihtimalini artırıyor. Bir de haritalar pek turnuvalık, rankedlık harita değil ama değişebilir(çıkmasına da çok var).

Asıl önerim Dead Island Epidemic. Cidden çok zevkli oyun. Kısa sürüyor. 3 taraf var ve tırlara 2 takım baskın yapmak gibi çok güzel ve çekişmeli ortamı var. Hele bir de adamların tırını soyarken diğer takım sizi engeller de adamlar oyunu alırsa. Sinirden, hırstan ölüyorsunuz. Alpha'dan beri oynuyorum. Cidden sarıyor.

Oyunun temel mantığını anlatır mısın mobildeyim bakamıyorum şuan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.