Şimdi Ara

MNG KARGO Sorun yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyordan belirli aralıklarla alış veriş yaparım.Yine bir ürün aldım.Normalda kargom bugun sabah elimde olması gerekiyordu ancak kargom hala izmir'de.03.07.2014 tarinde çıkış yapan kargom 05.07.14'dahi izmirde Aktarmada gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 5 Temmuz 2014; 3:14:01 >

• Kargo şirketleri ne yazık ki bölgelere hatta şubelere göre kalite farkı gösterebiliyor. Ama genel olarak ben Yurtiçi/MNG den memmun kalmayanlara çok rastlıyorum. Kendim de aras kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Biraz reklam gibi oldu ama cidden bu böyle. Yurtiçi kargoyla ilgili başıma gelen olayı da anlatmalıyım size

Hepsiburada dan bir ürün almıştım. Kargo bedava diye de Yurtiçi kargo yu seçtim. Ürün 2 günde şubeye geldi. Sonra ben bütün gün evde olduğum halde "Geldik bulamadık" yazmışlar takip sistemine , ama ne kapıda bir not var nede geldiler! Aradım bağırdım çağırdım sonra gittim şubeye telefonda bağıran sen miydin dedi ordaki bayan (orada beni azarlayacakmış gibi konuştu) evet dedim. Sistemde yazmıyo mu bizim gelip sizin olmadığınız dedi. Bende sakin olmaya çalışarak "Ben yaz tatili olduğu için sürekli evdeyim. Hem geldiyseniz not bırakmanız lazımdı" dedim. bayan da "Bırakmışlardır" dedi. Ben yine sakince " Diğer nüshasını görebilir miyim?" deyince işte patladılar. Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın

• Aynı sıkıntıyı Yurtiçi Kargo ile yaşıyorum. 30 Haziran'da ellerine ulaşan kargo bugün geldi. İlk defa değil son 3-4 aydır böyleler. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim ama hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Kargo şirketleri ne yazık ki bölgelere hatta şubelere göre kalite farkı gösterebiliyor. Ama genel olarak ben Yurtiçi/MNG den memmun kalmayanlara çok rastlıyorum. Kendim de aras kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Biraz reklam gibi oldu ama cidden bu böyle. Yurtiçi kargoyla ilgili başıma gelen olayı da anlatmalıyım size

Hepsiburada dan bir ürün almıştım. Kargo bedava diye de Yurtiçi kargo yu seçtim. Ürün 2 günde şubeye geldi. Sonra ben bütün gün evde olduğum halde "Geldik bulamadık" yazmışlar takip sistemine , ama ne kapıda bir not var nede geldiler! Aradım bağırdım çağırdım sonra gittim şubeye telefonda bağıran sen miydin dedi ordaki bayan (orada beni azarlayacakmış gibi konuştu) evet dedim. Sistemde yazmıyo mu bizim gelip sizin olmadığınız dedi. Bende sakin olmaya çalışarak "Ben yaz tatili olduğu için sürekli evdeyim. Hem geldiyseniz not bırakmanız lazımdı" dedim. bayan da "Bırakmışlardır" dedi. Ben yine sakince " Diğer nüshasını görebilir miyim?" deyince işte patladılar. Biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın

yurtiçi kargoyla nerdeyse aynı sorunu yaşadım.banada "duaedin ..."demişlerdi.şikayet ettim.aradılar boş boş konuştular bişey olmadı.hatta bırak bişey olmayı özürdahi dilemediler.

@Yigiter Blaszczykowski

hocam böyle saçmalık olur mu? nerden baksan 5 iş günü! Almasaydınız ürünü hocam.Açıkcası pazartesi gününe kadar ürünüm gelmezse ben ürünü almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 5 Temmuz 2014; 4:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Are You

quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Kargo şirketleri ne yazık ki bölgelere hatta şubelere göre kalite farkı gösterebiliyor. Ama genel olarak ben Yurtiçi/MNG den memmun kalmayanlara çok rastlıyorum. Kendim de aras kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Biraz reklam gibi oldu ama cidden bu böyle. Yurtiçi kargoyla ilgili başıma gelen olayı da anlatmalıyım size

yurtiçi kargoyla nerdeyse aynı sorunu yaşadım.banada "duaedin ..."demişlerdi.şikayet ettim.aradılar boş boş konuştular bişey olmadı.hatta bırak bişey olmayı özürdahi dilemediler.

@Yigiter Blaszczykowski

hocam böyle saçmalık olur mu? nerden baksan 5 iş günü! Almasaydınız ürünü hocam.Açıkcası pazartesi gününe kadar ürünüm gelmezse ben ürünü almam.

Hocam beni de aradılar. İşin saçma tarafı üste çıkmaya çalışıyorlar. Özür dilese olay kapanacak. Gelen kargoyu teslim alırken görevliye sordum neden bu kadar geç geldi diye. Aldığım cevap çok komikti. "Kargoları dağıtan arkadaş izne çıktı." Dalga geçer gibi cevap veriyorlar ve yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar.

• Öyleler hocam biz haksızız demeye getiriyorlar normalde kargom evime gelmesi gerekirken sabırsız davranıp yağmurda yurtiçi Kargoya gittim bana "yola çıktı deyip vermediler 6 kadar bekledim ne gelen var ne giden yağmurda tekrar gittim bana bi hakaret etmedikleri kaldı bana bedava ev-araba verseler almam oderece soğudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse ayda 4-5 kez hepsiburada.com'dan alışveriş yaparım veya diğer sitelerden.

Hep yurtiçi kargoyu seçerim şuana kadar en ufak bir sorun dahi yaşamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür şubeye gelemedi kargo acaba kaybettimiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Nerdeyse ayda 4-5 kez hepsiburada.com'dan alışveriş yaparım veya diğer sitelerden.

İnsandan insana değişir hocam kuldur hatada yapılabilir ancak özürdilersiniz biter 1 kez yurt içi 2kez MNG ile çalıştım hepsi sorunlu birde üste çıkıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

2 gündür şubeye gelemedi kargo acaba kaybettimiler?

arasta sorun olmaz. bizim ki bırak ankaraya gelmeyi daha izmirden çıkamadı bile

• quote:

Nerdeyse ayda 4-5 kez hepsiburada.com'dan alışveriş yaparım veya diğer sitelerden.

Bu sıkıntı firmadan ziyade şube ile alakalı. Afyon'da otururken Yurtiçi Kargo'yu tercih ederdim. Nokta sıkıntı yaşamadım. Ama şuan başka bir şehirdeyim ve geldiğimden beri sıkıntı yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

quote:

Bu sıkıntı firmadan ziyade şube ile alakalı. Afyon'da otururken Yurtiçi Kargo'yu tercih ederdim. Nokta sıkıntı yaşamadım. Ama şuan başka bir şehirdeyim ve geldiğimden beri sıkıntı yaşıyorum.

Evet şubeden şubeye öok fark oluyor malesef. O yüzden firmaya göre değilde şubeye göre seçerseniz daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.