Şimdi Ara

MNG kargo cumartesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm bir arkadaşdan laptop aldım arkadaş Cuma günü kargoya verdi yani dün ordakiler sabah 10 da orda olur demişler ama kargo takibi yaptıgımda şunu görüyorum..

Çıkış Birimi : İZMİR / ŞİRİNYER ŞUBESİ
    Çıkış Tarihi : 18.11.2011
    Varış Birimi : İSTANBUL / SULTANBEYLİ ŞUBESİ
    Teslim Tarihi ve Saati :
    Teslim Alan :

Kargonun Son Hareketi
    Tarih Saat Hareket Türü Açıklama
    18.11.2011 19:57:55 ŞİRİNYER ŞUBEDEN ÇIKAN KARGO İZMİR AKTARMAYA ULAŞTI. KARGO ŞU ANDA İZMİR AKTARMADA.

Yani Cumartesi günü gelirmi elimde olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archery -- 19 Kasım 2011; 3:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Archery

Selamün aleyküm bir arkadaşdan laptop aldım arkadaş Cuma günü kargoya verdi yani dün ordakiler sabah 10 da orda olur demişler ama kargo takibi yaptıgımda şunu görüyorum..

Çıkış Birimi : İZMİR / ŞİRİNYER ŞUBESİ
    Çıkış Tarihi : 18.11.2011
    Varış Birimi : İSTANBUL / SULTANBEYLİ ŞUBESİ
    Teslim Tarihi ve Saati :
    Teslim Alan :

Kargonun Son Hareketi
    18.11.2011 19:57:55 ŞİRİNYER ŞUBEDEN ÇIKAN KARGO İZMİR AKTARMAYA ULAŞTI. KARGO ŞU ANDA İZMİR AKTARMADA.

Yani Cumartesi günü gelirmi elimde olurmu?

olmaz.

• İstanbul'a anca gelir ordan dağıtıma çıkması falan hiç zannetmem.
  • Ordan nie ole dediler acaba..

Şubeden teslim alcam alabilirmiyim peki?

bide kaçta kapanıyor acaba bilginiz varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archery -- 19 Kasım 2011; 3:39:14 >
  • @Archery
    bulunduğun yer İzmir merkez ise,bu sabah şubeye gelir,şube yakın ise gidip alırsın beklemek istemiyorsan
  • Büyük ihtimalle gelir. Benim durum daha vahim, Aras Kargo İzmir'den yola çıktı bugün, yarın Samsun'a gelmesini bekliyorum bi umut.
  • yok istanbuldayım kargo izmirden gelicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok istanbuldayım kargo izmirden gelicek

pardon yanlış anladım,ama yinede gelir teslimat süresi 24 saattir bu sabah şubede olur yani,"0 - 600 km'ye kadar 24 saatte ulaştırılır" yazıyor
  • şuan izmir aktarmada diyor anlamadım valla :) izmirden şimdi çıksa yine yetişemezki
  • quote:

şuan izmir aktarmada diyor anlamadım valla :) izmirden şimdi çıksa yine yetişemezki

son güncelleme 19:57:55 diyor zaten ondan sonra güncellememişler,izmir istanbul 8-9 saat olsa,kargonun gelmesi yakındır yani.
  • Mesafe az ve şubeden alacaksın. %90 gelmesi gerek gelmezsede sorun yapma pazartesi alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Mesafe az ve şubeden alacaksın. %90 gelmesi gerek gelmezsede sorun yapma pazartesi alırsın.

İşte sıkıntı o ya yarın elime geçmesi lazım o laptopun müşterisi vır vır vır başımın etini yedi 1 gün daha beklese öldürür beni
  • quote:

quote:

Mesafe az ve şubeden alacaksın. %90 gelmesi gerek gelmezsede sorun yapma pazartesi alırsın.

İşte sıkıntı o ya yarın elime geçmesi lazım o laptopun müşterisi vır vır vır başımın etini yedi 1 gün daha beklese öldürür beni

İnternetten takip et.Şubede görünene kadar ürün dükkanı açma.
  • quote:

quote:

quote:

İnternetten takip et.Şubede görünene kadar ürün dükkanı açma.

emin ol kapıma kadar gelir
  • Tarih Saat Hareket Türü Açıklama
    19.11.2011 09:21:45 SULTANBEYLİ ŞUBESİNE ULAŞTI KARGO ŞU ANDA ŞUBEDE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61 TS 1967

Büyük ihtimalle gelir. Benim durum daha vahim, Aras Kargo İzmir'den yola çıktı bugün, yarın Samsun'a gelmesini bekliyorum bi umut.

Hayretler içindeyim valla, az önce bayan arayıp geldi kargonuz dedi. Halbuki dün şubeye sorunca gelmez demişlerdi. Özel arabamla o kadar hızlı gelemem valla
  • quote:

19.11.2011 09:21:45 SULTANBEYLİ ŞUBESİNE ULAŞTI KARGO ŞU ANDA ŞUBEDE.

mesajımı sildirttin bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.