Şimdi Ara

MNG Kargo Atalar ve Bakırköy Şubesinden İnciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralgame'den satın aldığım ürün 26.09 tarihinde Bakırköy şubesinden çıkıyor. Fakat 2 gün İstanbul turu yapılıyor olsa gerek ki Atalar şubesine 28.09 saat 10'da geliyor. 10:41'de Kurye'ye teslim ediliyor. Fakat 16:41'de sistemden gördüğüm kadarıyla Teslim Edilemedi diyor. Şimdi anlamadığım nokta 16:41'de işimi bırakıyorlar Atalar şubesinde? Ayrıca bakırköy şubesi kargoyu araca bindirip ne yaptı kargolar tanışsın kaynaşsın diye gezi mi düzenledi?
    Canınıza susamadıysanız SAKIN ve ASLA MNG Kargo ile hiç bir ilişkiniz olmasın en azından bu iki şubeden uzak durmanızı tavsiye ederim. Bu ikinci kez oluyor. Maalesef Aralgame yüzünden bu saçma sapan tembel ve yalancı adamlarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Ürün gecikecek ise bir bilgilendirme yok. Hatta daha kötüsü evde değildin felan diyorlar yalan eve gelmediler bile.
    Aralgame'de mail attım artık kim ne kadar dikkate alır bilemem ama kargo firması değişmeden el sürmek yok. MNG Kargo gördüğüm anda kapıdan dönerim. Elbette iyi çalışan şubeleride olabilir ama bu ikisi onlardan değil buna eminim.

Ek: Çağrı merkezini arayıp durumu bildirdim hemen teslim edilmesi için not düşüyorum dedi fakat 29.09'a uzatmayı başardı sağolsunlar. Ayrıca 2-3 sefer Atalar şubesini aramama rağmen telefona bile bakmıyorlar :). Bu mesajı sizden biri okursa sevgiyle andığımı bilmenizi isterim :)
    Ek2: Çağrı merkezi tam saat 12:24'de beni aradı ve durumu çözeceğiz beyfendi dedi. Buyrun çözülmüş halihttp://i.hizliresim.com/VE8nvy.jpg
    yorum sizlerin.
    Bakırköy'den Atalar'a 4 günde gelemeyen kargo.

http://i.hizliresim.com/A38zOr.jpg
    http://i.hizliresim.com/0yWz0o.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callofkinq -- 29 Eylül 2016; 13:57:15 >

• Anladık kargonuz var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nevşehir'e kitap yollamıştım kargo ile. Defalarca arkadaşın oraya gidip geldi araba ama teslim edilmedi kargo. Aradığımızda biz oraya götüremeyiz gelip kendisi alsın şubeden demişler. İlginç bir firma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Nevşehir'e kitap yollamıştım kargo ile. Defalarca arkadaşın oraya gidip geldi araba ama teslim edilmedi kargo. Aradığımızda biz oraya götüremeyiz gelip kendisi alsın şubeden demişler. İlginç bir firma.

Çözebilmiş değilim bende. Doğru düzgün bir denetim yapılmıyor çalışanlarda sallıyor. Getirmemesi ayrı sorun ama haberde verilmiyor.

@ Lotus Expeditor - Senin gibi onlarda hızlıca anlasa sorun kalmayacak ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callofkinq -- 28 Eylül 2016; 20:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callofkinq

quote:

Nevşehir'e kitap yollamıştım kargo ile. Defalarca arkadaşın oraya gidip geldi araba ama teslim edilmedi kargo. Aradığımızda biz oraya götüremeyiz gelip kendisi alsın şubeden demişler. İlginç bir firma.

Çözebilmiş değilim bende. Doğru düzgün bir denetim yapılmıyor çalışanlarda sallıyor. Getirmemesi ayrı sorun ama haberde verilmiyor.

@Angel of the Lord - Senin gibi onlarda hızlıca anlasa sorun kalmayacak ama...

Aynı anda iki kargo paketlemiştim. Ankara'ya yolladığım ikinci gününde teslim edilmişti sanırım. Ama Nevşehir/Hacıbektaş adresli kargo teslim edilmedi. Depoya kaldıracaklardı. Şimdi atmışlardır büyük ihtimal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Callofkinq

quote:

@Angel of the Lord - Senin gibi onlarda hızlıca anlasa sorun kalmayacak ama...

Aynı anda iki kargo paketlemiştim. Ankara'ya yolladığım ikinci gününde teslim edilmişti sanırım. Ama Nevşehir/Hacıbektaş adresli kargo teslim edilmedi. Depoya kaldıracaklardı. Şimdi atmışlardır büyük ihtimal.

Yurtiçi kargo ile ürün satmıştım ertesi gün akşamı ürün ulaştı şehir dışına. İstanbul içinde şuan 4.güne geçiyor kargo hala yok. Hiç bir denetim olmaz mı anlamıyorum?

• Bu MNG harbi bela gibi ya. Adamlar 1 kez geliyor evde bulamazlarsa gidip kendin almak zorunda kalıyorsun. UPS mesela 2 kere geliyor ki mantıklı olanı 2 kere olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz hala Aral'dan oyun mu alıyorsunuz?
  • Oyle demeyin la tanidigim kisiler var

• quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Siz hala Aral'dan oyun mu alıyorsunuz?

Kesinlikle tepkini anlıyorum ama hem AKN problemi hemde kupon vardı dolayısı ile kinguin ile fiyat farkı 3-5 tl olunca alayım dedim ama bin pişman olmuş durumdayım kargo gelene kadar zaten indirmiş hatta oynamaktan sıkılmış olurdum şuanda...
  • Çağrı merkezi tam saat 12:24'de beni aradı ve durumu çözeceğiz beyfendi dedi. Buyrun çözülmüş halihttp://i.hizliresim.com/VE8nvy.jpg
    yorum sizlerin.
    Bakırköy'den Atalar'a 4 günde gelemeyen kargo.
  • Ben bıktım bunlar ile yurtiçi kargodan. 2 sokak alt taraftayım 1 gün boyunca evdeydım hatta saat 15 ten 18 e kadar dışarda bekledim gelsin direk alaym kargoyu diye. Getirmediler bide teslim edilemeyen kargo yazıyordu cıldırdım. Gittim hemen arabayı bosaltıyolardı evde yoktunuz diyorlar bide.
    Bunun yanı sıra yurtiçide kargomu apartmandan baskalarna teslim edip gidiyor. Ya arkadaş benim ismimi bilen herkese kargo mu vereceksiniz?

Türkiye ne kadar zengin parası olursa olsun kimse işini düzgün yapmıyor ve yapmadıgı sürece her zaman ezik bi ülke olarak kalacaz. Herkes işini kestirmeden kolayca zahmetsizce yapmanın pesinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Ben bıktım bunlar ile yurtiçi kargodan. 2 sokak alt taraftayım 1 gün boyunca evdeydım hatta saat 15 ten 18 e kadar dışarda bekledim gelsin direk alaym kargoyu diye. Getirmediler bide teslim edilemeyen kargo yazıyordu cıldırdım. Gittim hemen arabayı bosaltıyolardı evde yoktunuz diyorlar bide.
    Bunun yanı sıra yurtiçide kargomu apartmandan baskalarna teslim edip gidiyor. Ya arkadaş benim ismimi bilen herkese kargo mu vereceksiniz?

Türkiye ne kadar zengin parası olursa olsun kimse işini düzgün yapmıyor ve yapmadıgı sürece her zaman ezik bi ülke olarak kalacaz. Herkes işini kestirmeden kolayca zahmetsizce yapmanın pesinde.

Çıldırmamak elde değilki abi. Evdeyim tam saat 12:24'de çağrı merkezi aradı kargo numarasını soruyor resimde gözükmüyor diyor dedim bakayım internetten bekleyin. Aynı saatlerde teslim edilemeyen kargo diye girmişler şaka gibi ya... Abi hem yalancı hem tembel nasıl bir kargo firması bunlar ya...Aldığınız maaşlarda haram yani hiç bi denetim yok hiç bi Allah korkusu yok iş ciddiyeti sıfır. Çağrı merkezi yardımcı olucaz diyor adam evde yoksunuz diyor. Çağrı merkezide palavra arıyor ölesine arıyor resmen, aralarında bir iletişimde yok...

• Yani şöyle söyleyeyim bütün suçu kargoculara da yıkmayalım. 35-40 yaşında adamlara hiç bi zaman zam yapmayıp aylık 1300 tl ya köle gibi çalıştırıyorlar. Max alan 1500-2000 tl. Sırf daha fazla para gitmesin diye iç denetim yapmıyorlar. Sözde her yere güvenle taşıyorlar. Hepsinin sloganı bu. Taşıma işi tamamda teslim edilmiyor ki. Suç BU ŞİRKETLERİ YÖNETEN KAFALARDA. Ceplerine 50 tl fazla girsin diye sıfır eğitimle düşük maaşlarla eleman topluyorlar. Sonuç bu MNG -YURTİÇİ KULLANMA KULLANDIRTMA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen robot musun?
  • Blizzard a sipariş verdim. Siparişim 30 Ağustos da kargoya verildi. tam 2 eylül sabahı bana ulaştı.

Kargo Amerika dan geliyor.

Öte yandan

Aras Kargo ile Kocaelinden Ankara ya kargo gönderdim tam 21 günde benim sıkıştırmalarım sonucu kargo ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

Yani şöyle söyleyeyim bütün suçu kargoculara da yıkmayalım. 35-40 yaşında adamlara hiç bi zaman zam yapmayıp aylık 1300 tl ya köle gibi çalıştırıyorlar. Max alan 1500-2000 tl. Sırf daha fazla para gitmesin diye iç denetim yapmıyorlar. Sözde her yere güvenle taşıyorlar. Hepsinin sloganı bu. Taşıma işi tamamda teslim edilmiyor ki. Suç BU ŞİRKETLERİ YÖNETEN KAFALARDA. Ceplerine 50 tl fazla girsin diye sıfır eğitimle düşük maaşlarla eleman topluyorlar. Sonuç bu MNG -YURTİÇİ KULLANMA KULLANDIRTMA

Bana sorarsan hepsinde suç var. Ama tabi ki düşük maaşla yoğun çalışanı da anlamak lazım mı? evet. Yönetimin haklı olabileceği hiç bir nokta yok. Bu kadar sorumsuz bir firma görmedim. Kargo firmasıyla iş yapacaksan sabır taşı olman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Blizzard a sipariş verdim. Siparişim 30 Ağustos da kargoya verildi. tam 2 eylül sabahı bana ulaştı.

Kargo Amerika dan geliyor.

Öte yandan

Aras Kargo ile Kocaelinden Ankara ya kargo gönderdim tam 21 günde benim sıkıştırmalarım sonucu kargo ulaştı.

Bende geçenlerde biri ile konuşuyordum çinden sipariş vermiş 1 hafta içinde elinde olmuş. 4.güne girdik biz hala bekliyoruz. 21 gün tam bir fiyasko yani kafayı yedirtirler sen iyi sabretmişsin.
  • Callofkinq C kullanıcısına yanıt
    Kargoyu birbirine katmıştım. GÖnderdiğim cihaz pahalı ve önemli bir cihaz olmasa umursamam mahkemeye veririm de uğraştık mecbur.
  • Mng berbat ötesi istanbul dan Antalya ya 1 günde gelen kargo 500 metre yolu 3 günde gelemedi 3.gün akşam gittim şubeye kuryeyi aradılar 3 olmuş bu çıkardığın götür diye, evde birisi falan var mı diye sordular var dedim yine gelmedi gittim 4.gün sabah kendim aldım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.