Şimdi Ara

MMR'ım Maç Geçmişim Ve Kümem Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.op.gg/summoner/league/userName=RG%20SpringWalker

Arkadaşlar özetle bu.1218 mmr olarak gösteriyor,sizce daha yüksek yerlerde olmam gerekiyor mu ?

Toplam W-L oranı %50 imiş.Özellikle Top Vayne oynarken çoğunu kazanmıştım (adc vayne'de dahil).

• vayne oynamayı seviyosan o eloda bol bol zorlanırsın 2 3 game bi sivir oynamayı dene benden sana tavsiye silver çözer gibi bişey sivir

1600 lp zaten gold 5 oluyo ordan hesapla işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alicov -- 30 Haziran 2015; 19:41:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alicov

vayne oynamayı seviyosan o eloda bol bol zorlanırsın 2 3 game bi sivir oynamayı dene benden sana tavsiye silver çözer gibi bişey sivir

1600 lp zaten gold 5 oluyo ordan hesapla işte

Silver 3 elosundan aslında Vayne oynayarak çıkabileceğimi düşünüyorum fakat biraz zaman lazım gibi bir şey.Sivir oynamayı en son denediğimde feedlemiştim o günden beri de oynamıyorum.

Asıl sorum;MMR'ım Kümem Ve Maç geçmişim olması gerektiği gibi mi ? Olması gerektiği gibi ise daha yüksek yerleri hak ediyor muyum ?

Teşekkürler...
  • Shauna or Vayne kullanıcısına yanıt
    yok yok mmrın maç geçmeşini olması gerektigi gibi riotun dogru yaptıgı sınırlı şeylerden biri zaten herkez hakettiği yerde

Bu Sorularına Cevap Verir Sanırım
  • quote:

yok yok mmrın maç geçmeşini olması gerektigi gibi riotun dogru yaptıgı sınırlı şeylerden biri zaten herkez hakettiği yerde

Bu Sorularına Cevap Verir Sanırım

geçmiş*, herkes*.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shauna or Vayne

http://tr.op.gg/summoner/league/userName=RG%20SpringWalker

Arkadaşlar özetle bu.1218 mmr olarak gösteriyor,sizce daha yüksek yerlerde olmam gerekiyor mu ?

Toplam W-L oranı %50 imiş.Özellikle Top Vayne oynarken çoğunu kazanmıştım (adc vayne'de dahil).

o kadar iyi olsan vaynede her türlü çıkarsın zatende vayne lane safhasında baya zorlanan bir hero bu yüzden graves jinx gibi daha safe seçimler yapabilirsin graves lanede vayne tokatlar zaten overfeed oldun mu 2 atarsın. mid ve adc oynayarak rahatça yükselebilirsin bi tane support duo bul girdiğin maçlardan sonra bottan oyun bitir :D

• Silver bronzda oyunlar 20-30 dakka suruyor ve vaynenin gercek gucunu earlyde goremezsin. Bence earlyde guclu herolara yonelmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 mmr nasıl hesaplanıyor?
    7 yıl önce açıldı
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    100 satırlı bi metin yazmıştım senin için ama israf olur dedim sildim şunu diyeyim kısaca kralsın efendim hazretleri ben hatalıyım affet beni lütfen nolursun yalvarırım 1 numarasın sen bu dünyadaki en harika şeysin sana hizmet etmek onurdur müthişsin süpersin süperkahramanım benim doğru yoldasın devam
  • quote:

100 satırlı bi metin yazmıştım senin için ama israf olur dedim sildim şunu diyeyim kısaca kralsın efendim hazretleri ben hatalıyım affet beni lütfen nolursun yalvarırım 1 numarasın sen bu dünyadaki en harika şeysin sana hizmet etmek onurdur müthişsin süpersin süperkahramanım benim doğru yoldasın devam

Tamam affediyorum. Ek olarak; efendim hazretleri değil efendi hazretleri*
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    yok edebiyatların efendisi o arada virgül olucak affetigin için teşekkür ederim bu arada hemen edebiyat çalışmalarına başlıyoruz birdaha sizi böyle bir durum ile karşılaştırmamak vazifemizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: faheka

quote:

Orijinalden alıntı: Shauna or Vayne

http://tr.op.gg/summoner/league/userName=RG%20SpringWalker

o kadar iyi olsan vaynede her türlü çıkarsın zatende vayne lane safhasında baya zorlanan bir hero bu yüzden graves jinx gibi daha safe seçimler yapabilirsin graves lanede vayne tokatlar zaten overfeed oldun mu 2 atarsın. mid ve adc oynayarak rahatça yükselebilirsin bi tane support duo bul girdiğin maçlardan sonra bottan oyun bitir :D

Top veya adc kalırsa her türlü ya jinx ya da vayne pickliyorum zaten.ligime göre de vayne de iyi oynadığımı düşünüyorum.1 aya kalmaz silver 1 falan olurum gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.