Şimdi Ara

MMR hakkında herşey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    4.5 k üstü gelir gibi sana winrate in yüksek ve de very highdasın.
    şuan kaç lvl oldu hesap ben de birtane smurf kasıyorum benimde taş çatlasın 4.3 falan gelir düşünüyorum.
    http://dotamax.com/player/detail/184931679/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support'lar ile oyun kazanılmıyor diyenler olmuş.Bana sorarsanız core'lar ile kazanılmıyor.Support meta'sını bilmeden cm,lina tarzı akla yerleşmiş supportlar aldığınızda elbette dakika 20'den sonra takımınızı 4v5 bırakmış olursunuz.

Şu an ki meta,ti'a bakarsak early aggression ve deathball.Yani gidip razor picklemek yerine antimage picklerseniz,ya da güzelim shadow shaman varken cm falan picklerseniz early-game'de ki gücünüzü çok harcamış olursunuz.

Patch geldiğinde tower gold'larında düşüşler görmemiz muhtemel.Bir çok kişide bunu söylüyor zaten.Dakika 10'dan önce 1 tower alsanız takımca 5 kill almış gibi oluyorsunuz.Last hit alan ise 2 kill almış gibi gold alıyor.Bunun ne kadar çok olduğunu anlatamam.10. dakikadan önce 2 kule alıp kule vermeyen takım o oyunu çok büyük ihtimalle alıyor.Aldığınız gold bir yana rakip takımın farm alanını da kısıtlamış oluyorsunuz.

Kendi seviyemde mid oynadığım oyunlarda dakika 6-7 gibi ganke giden rakip midler görüyorum.Zaten genelde oynadığım mid'ler sf,ta,invoker,dk vb. Mid boş kaldığında supportlar rotasyon yapmıyor.Bunun üzerine biraz baskı ile kulenin 2/3 canını rahatlıkla götürebilecek herolar bu saydıklarım.Bu tarz inceliklere dikkat ettiğinizde ufak avantajlar kazanıyorsunuz.Ve ufak avantajlar rahatlıkla oyun kazandırıyor.

Yani demem o ki ; SS,Leshrac,Pugna,Razor,Viper,Lycan,Brew,Weaver,Luna,Furion gibi erken kule alma potansiyelli herolar ya da lane'de güçlü olabilecek heroları seçmeye özen gösterin.Özellikle SS,Lycan,Pugna,Furion ve Weaver pubların baş etmekte zorlandıkları herolardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeFSuH -- 2 Ağustos 2014; 3:57:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AVK

4.5 k üstü gelir gibi sana winrate in yüksek ve de very highdasın.
    şuan kaç lvl oldu hesap ben de birtane smurf kasıyorum benimde taş çatlasın 4.3 falan gelir düşünüyorum.
    http://dotamax.com/player/detail/184931679/

10 level oldum ama cok az exp geliyor artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kaybettiğim oyunların çoğu feeder ve ragerlar yüzünden 5k dan 4500 e düştüm. Dün oynarken takımda wraith king vardı aegisi jugger aldığı için sinirlenip tek başına oynadı ve oyunu kaybettik,işin kötü yanı afk,feeder vb gibi oyunculara hiç birşey yapamıyoruz hiçbir ceza yok report sistemi zaten hiç bir işe yaramıyor,ben olabildiğim kadar iyi niyetle oynuyorum biri ortaya gitmek isterse bırakıyorum veya takımda 4 carry bile olsa sup alıp elimden geleni yapıyorum ama oyundaki oyuncu kalitesi çok kötü.Umarım en yakın zamanda bu feeder,griefer tiplere valve bir çözüm getirir o zaman herkes hakettiği mmr de olur.
  • Cobain- kullanıcısına yanıt
    bu konuda haklısın, zaten söylediğin gibi pozitif oynamasan 4-4.5k barajını geçmen çok zor. Benim de galibiyet-malubiyetlerim %80 moralimle ilgili, 1-2 kötü maç kaybettiğimde ara vermeyip devam edersem 7-8 maçı üst üste kaybediyorum. Moralim yerindeyse, veya rahat bir kafayla oyuyorsam da her seferinde 8-9 maç win-streak yapıyorum. Özellikle son 2-3 haftadır 4 kez 10 maç win-streak ya da 7maç lose streak yaptım, bu böyle 5-6 sayfa sürüyor "match history"mde.

Her ne kadar ben de zaman zaman kendimi bir griefer pozisyonunda bulsam da bunun oldukça can sıkıcı olduğunu, ve maçlarda COMEBACK şansını sıfıra düşürdüğünü biliyorum. Bazen VALVE'ın MMR dışında insan davranışlarına göre bir rating sistemi daha bulması gerektiğini düşünüyorum. Bazen de her tepkiye rağmen pozitif davranan birine rastlayınca helal olsun deyip davranışlarıma biraz çeki düzen verdiğimi farkediyor ve böylesinin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kaybetmek oyunun bir parçası ve dünyanın hiç bir yerinde kaybeden taraf kutlama yapmıyor, aksine ya yenilen takımlar dağılıyor, ya birbirini suçlamalar başlıyor, ortalık karışıyor vs. Kabullenmek gerek sanki.

• iyide ben yaklaşık 100 maç attım mmr da hala aynı yerdeyim bilerek feedleyenden tutunda heronun skillerini bilmeden oynayanlara kadar herşey geldi yanıma ben şimdi takımda bilerek feedleyen biri varken ne kadar iyi oynayabilirim ki 1 yıldır girmiyorum mmr a normal oyunda daha güzel insanlarla oynamaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotakuTV

bu konuda haklısın, zaten söylediğin gibi pozitif oynamasan 4-4.5k barajını geçmen çok zor. Benim de galibiyet-malubiyetlerim %80 moralimle ilgili, 1-2 kötü maç kaybettiğimde ara vermeyip devam edersem 7-8 maçı üst üste kaybediyorum. Moralim yerindeyse, veya rahat bir kafayla oyuyorsam da her seferinde 8-9 maç win-streak yapıyorum. Özellikle son 2-3 haftadır 4 kez 10 maç win-streak ya da 7maç lose streak yaptım, bu böyle 5-6 sayfa sürüyor "match history"mde.

Her ne kadar ben de zaman zaman kendimi bir griefer pozisyonunda bulsam da bunun oldukça can sıkıcı olduğunu, ve maçlarda COMEBACK şansını sıfıra düşürdüğünü biliyorum. Bazen VALVE'ın MMR dışında insan davranışlarına göre bir rating sistemi daha bulması gerektiğini düşünüyorum. Bazen de her tepkiye rağmen pozitif davranan birine rastlayınca helal olsun deyip davranışlarıma biraz çeki düzen verdiğimi farkediyor ve böylesinin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kaybetmek oyunun bir parçası ve dünyanın hiç bir yerinde kaybeden taraf kutlama yapmıyor, aksine ya yenilen takımlar dağılıyor, ya birbirini suçlamalar başlıyor, ortalık karışıyor vs. Kabullenmek gerek sanki.

hiç 7-8 yada 10 maçı kaybettinmi ard arda

• Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    kendi alıntıladığın kısmın ilk paragrafını okumadın sanırım :) sorduğun sorunun cevabı orada yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotakuTV

kendi alıntıladığın kısmın ilk paragrafını okumadın sanırım :) sorduğun sorunun cevabı orada yazıyor

Ya çok uzun, niye okuyayım böyle boş bir yazıyı, ben ne dediğimi biliyorum, ben iyi oynuom, herkes noob, fuck you valve
    Geçen uzun bir aradan sonra 6 ranked maç oynadım, 5 win 1 lose, şimdi bu maçların sadece 2 tanesinde evet bu maçı kesin aldık dedim
    Geri kalanında ise 10. dk da tamam kaybettik dedim, çünki herkesin dediği gibi feedleyenler çok oldu, ve yine herkesin dediği gibi ben hiç feedlemedim, buraya kadar herkes haklı gerçekten, ama bu maçların 3 ü inanılmaz bir şekilde çevrildi, feeder veya noob, takıma dedik, beraber hareket edelim, zaten kaybediyoruz, belki maç döner filan ve maçlar dönüyor gerçekten. İstisnalar herzman var, çevrilmesi gerçekten imkansız olan ama bunlar az, mesela bende bu kaybettiğim maçta, PA çok kasmıştı tek başına ve yapacak bişi de yoktu gerçekten.

Adam ne güzel yazmış, hala ilginç sesler çıkıyor.
    Çok okuyun az konuşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeosol -- 3 Ağustos 2014; 18:30:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.