Bildirim
MMORPG Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR
Merhaba Arkadaşlar!
Bana Türkiye'de Çok Oynanan MMORPG Oyunu Lazım.Oyunun Dili Farketmez.Ama Türkiye'de Çok Oynanılan Bir Oyun İstiyorum.
Teşekkürler..
Aynısından bana da. -
Cok oynanmasada Dragons Prophet suan favorı -
Güzele Benziyo.Saol. -
güncel -
Justacarchlord veya archlord var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metin2 -
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
Metin2
Git İşine Dostum :D -
vallaha ben darkorbit wolfteam rakion tavsiye ederim -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
Metin2
Git İşine Dostum :D
Türkiye'de çok oynanan dedin. -
quote:
Orijinalden alıntı: tnememt
vallaha ben darkorbit wolfteam rakion tavsiye ederim
Darkorbit ve Wolfteam mmorpg değil yalnız. -
quote:
Orijinalden alıntı: tnememt
vallaha ben darkorbit wolfteam rakion tavsiye ederim
Aynen Değiller :D -
Silkroad,Metin2,Cabal,İKV,Airrivals,WalkerZ <3. -
quote:
Orijinalden alıntı: kursaa
Silkroad,Metin2,Cabal,İKV,Airrivals,WalkerZ <3.
Silkroad ve MT2'yi En Baştan Eliyorum.Cabal2 Çıkacak Ve Cabal Oynamanın Bir Mantığı Yok.İKV Karakter Yönetme Pek Hoşuma Gitmedi.AirRivals Bir Süre Oynadım ama Hesabım Çalınınca Bıraktım.WalkerZ Denemeye Değer :D -
quote:
quote:
Silkroad ve MT2'yi En Baştan Eliyorum.Cabal2 Çıkacak Ve Cabal Oynamanın Bir Mantığı Yok.İKV Karakter Yönetme Pek Hoşuma Gitmedi.AirRivals Bir Süre Oynadım ama Hesabım Çalınınca Bıraktım.WalkerZ Denemeye Değer :D
abi ben bi arada lol'e girerim saglam hesap var. birde walker z ama full walkerz oynuyorum artık harbiden cok saglam zevkli oyun insanın zevk alabilmesi önemli ve bütün boş zamanını öldürebilirsin. oynamayı düsünürsen bana mesajla ulaş :) -
Neverwinter -
quote:
Orijinalden alıntı: cansatic
Neverwinter
Boş İnsanların Oyunu Bence :D -
quote:
quote:
quote:
Silkroad ve MT2'yi En Baştan Eliyorum.Cabal2 Çıkacak Ve Cabal Oynamanın Bir Mantığı Yok.İKV Karakter Yönetme Pek Hoşuma Gitmedi.AirRivals Bir Süre Oynadım ama Hesabım Çalınınca Bıraktım.WalkerZ Denemeye Değer :D
abi ben bi arada lol'e girerim saglam hesap var. birde walker z ama full walkerz oynuyorum artık harbiden cok saglam zevkli oyun insanın zevk alabilmesi önemli ve bütün boş zamanını öldürebilirsin. oynamayı düsünürsen bana mesajla ulaş :)
Walkerz Yeni İsmi War Z mi ? Hmm Güzele Benziyor :D Ücretli Mi ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
abi ben bi arada lol'e girerim saglam hesap var. birde walker z ama full walkerz oynuyorum artık harbiden cok saglam zevkli oyun insanın zevk alabilmesi önemli ve bütün boş zamanını öldürebilirsin. oynamayı düsünürsen bana mesajla ulaş :)
WarZ 'in türkçe modeli diyeyim sana :) Türk yapımcılar tarafından yapılmıs saglam oyun. warzdan farkları felan her yer türkçe mesela polis karakolu felan filan. ücretsiz tabikide fakat oyun içi alınabilecek ücretli silahlar itemler zırhlar kasklar felan var :) sen oynamayı düsünürsen yardımcı olurum ben :D herşey var bende. oyunu oynuyanda baya bi kişi var. bence 5 numara 10 yıldız ;)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
WarZ 'in türkçe modeli diyeyim sana :) Türk yapımcılar tarafından yapılmıs saglam oyun. warzdan farkları felan her yer türkçe mesela polis karakolu felan filan. ücretsiz tabikide fakat oyun içi alınabilecek ücretli silahlar itemler zırhlar kasklar felan var :) sen oynamayı düsünürsen yardımcı olurum ben :D herşey var bende. oyunu oynuyanda baya bi kişi var. bence 5 numara 10 yıldız ;)
İsimleri niye farklı ki?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X