Bildirim
mmorpg tavsiyesi
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Black desert var 15 k oynayan var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
black desert var ama sürekli aynı görevler bide oyunun yapısı çok karmaşık geldi yeniden başlanmaz falan dedi millet 3 gün oynayıp sildim
-
Git kas yap kitap oku sağlam oyunlar oyna mmorpg zaman kaybı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fırsatım olsa Sro oynardım.
onu dün steamdan indirdim 60 gb indi oyunun steam sürümü sorunlu açılmıyor tekrardan uğraşmadım
-
steam versiyonu bozuk
-
kesinlikle. isro thei serverı baya yoğun aktif, kafa çar yapmak 6-7 bin dolara mal oluyor. private oynadım geçenlerde 2 hafta orda da paraya dökmüşler herşeyi bıraktım
-
Zamanında athensde oynamıştım. O zamanki zevki olsun para pul önemli değil harcanır ama eski tadı yok. Hemde başka öncelikler var.
eskiden knight metin 2 vs. oynadım ama şu an mmorpg oyunlar bana neden çok karışık geliyor anlamıyorum.
Rise Online'da takıldım biraz kapattım. kafam kaldırmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 12 Temmuz 2023; 16:30:28 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X