Şimdi Ara

MMORPG nin miladını doldurmuş olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • küçüklüğümden beri merak ederdim oyunu fakat oynayamazdım malum paralı diye. Bu yaz başlayım dedim. size oyunu 2016 da ilk kez oynayan birinin gözünden görüşlerimi anlatacağım. Öncelikle ilk baştaki görevler aşırı derecede sıkıcı. gameplayi oyunun çok eski geliyor maalesef eskiden beri oynuyorsanız zaten alışmışsınızdır ama yeni oynayan biri için çok basit geliyor gameplay. sadece 1 slotha vurmak öldürüyor beni açıkçası daha sonra bir arkadaşımdan asıl oyunun cinematiclerle falan beraber 70-90 lv civarında başladığını öğrendim dedim boşver ne biçim oyun bu diye keşke zamanında başlamış olsaydım şuan hiç zevkli gelmiyor. Abone düşüş sebebi de açık ve net bir şekilde bu eski oyuncuları yavaş yavaş bırakıyor oyunu, yenilerinde oynaması için bir sebep yok. e zaten günümüzde biliyoruz ki MMORPG eski popüleritesi kalmadı. Kısacası 35 tl boşa verdik.

• Knight online hakkında konuşuon sandım :D

WoW a basit geldi diyorsan daha zoru hangi oyun acaba
  • Bu oyunu hikayesi için ,koskocaman bir dünya olduğu için ,sınıf ve ırk çeşitliliği bol olduğu için ve ayrıca zevkli olduğu için oynuyorum.Oyundan zevk almak istiyorsan oyunu tek başına oynama. Yoksa bırakırsın. Kendine arkadaş bul,Arkadaşlarımla beraber yaptığım bglerin, raidlerin, achi runların tadını başka hiç bir oyunda almıyorum. Ayrıca kitaplarda okuduğum yerleri görmek oralarda gezmek muazzam bir şey. Üstüne üstlük oyunda küçük küçük yapabildiğin şeylerin olması; içki içip sarhoş olmak , arkeoloji yapabilmek ,toys vbvbvb tarzı küçük şeylerin olması oyunu muazzam yapan şeylerdir birkaçı bence. Sen de zevk almak istiyorsan arkadaş bul daha da çok zevk almak istiyorsan lore öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish
    size oyunu 2016 da ilk kez oynayan birinin gözünden görüşlerimi anlatacağım.

gerisini okumadım.
  • Senin birakman da iyi olmus. Keske senin gibi dusunen herkes biraksa su oyunu. En azindan end game'de senin gibi insanlara bel baglamayiz. Hayir yani insan su konuyu acmadan once bir dusunur; 1 level'e bakarak nasil koca oyunu yorumlanabilir ki.
  • Go back to Ekşi Sözlük
  • Tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yeni başlamışsın sürekli görev görev biraz sıkmış olabilir ama 15 levele kadar sabret sonra dungeonlar açılacak belki dungeonlar sana zevkli gelir, battlegroundlar savaş alanları onlara da katılabilirsin ama 100 level bir adam oraya çok güzel itemleri olan 19 level bir karakterle gelebilir ve hani ondan tek yiyince oyundan soğuyabilirsin . Meslekleri öğren onlarla uğraş, 100 levele kadar kas en azından 100 levelde başlar content raidler arenalar felan .
  • Hepinizin verdiği tavsiyeler çok güzel teşekkürler deneyeceğim
  • elitist jerkler sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru maalesef, birçoğu kişi katılmasa da gelmiş geçmiş tüm MMORPG lerde Grind olayı var. Eskiden Open World bi dünyada başka oyuncularla oynamak bize heyecan veriyordu grind mrind takmıyorduk ama artık Gta Online başta olmak üzere birçoğu oyun bize bunu vaadedebiliyor. Artık oyuncular olarak bizi direkt aksiyona sürükleyen ve nefesimizi kesmeyen oyunlar lazım, sıkılmamamız lazım. Devir değişti, istediğiniz kadar kabul etmeyin ama gerçek budur.

Boşuna uğraşma, yukarıdaki insanlar uzun zaman önce MMORPG'lerin tadını almış ve o tadı yine arayan, bunu da ancak piyasadaki en sağlam ve en büyük kitleli olan WoW'da bulan insanlar. Sen daha hiç MMORPG oynamadıysan o oyun sana hiçbir şey ifade etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thalmar -- 30 Temmuz 2016; 10:19:32 >
  • Tek tuşla her şey öldürülüyor diyor sonra da oyun yorumladığını sanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Tek tuşla her şey öldürülüyor diyor sonra da oyun yorumladığını sanıyor.

nerede yazmışım göstersene ? anlama zorluğu çeken adam aklı sıra bana mmorpg dersi verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalef

elitist jerkler sizi

Ne elitistliği la
  • quote:

küçüklüğümden beri merak ederdim oyunu fakat oynayamazdım malum paralı diye. Bu yaz başlayım dedim. size oyunu 2016 da ilk kez oynayan birinin gözünden görüşlerimi anlatacağım. Öncelikle ilk baştaki görevler aşırı derecede sıkıcı. gameplayi oyunun çok eski geliyor maalesef eskiden beri oynuyorsanız zaten alışmışsınızdır ama yeni oynayan biri için çok basit geliyor gameplay. sadece 1 slotha vurmak öldürüyor beni açıkçası daha sonra bir arkadaşımdan asıl oyunun cinematiclerle falan beraber 70-90 lv civarında başladığını öğrendim dedim boşver ne biçim oyun bu diye keşke zamanında başlamış olsaydım şuan hiç zevkli gelmiyor. Abone düşüş sebebi de açık ve net bir şekilde bu eski oyuncuları yavaş yavaş bırakıyor oyunu, yenilerinde oynaması için bir sebep yok. e zaten günümüzde biliyoruz ki MMORPG eski popüleritesi kalmadı. Kısacası 35 tl boşa verdik.

Bu nasıl bir anlatım yazısıdır?

quote:

1 slothla öldürmek sıkıcı
    ilk baştaki görevler sıkıcı

asıl oyun 70-90 da başlıyor olması

Abone düşüş yaşıyor olması açık ve net? ve eski oyuncuları yavaş yavaş bırakıyor oyunu?

yenilerinde oynaması için bir sebep yok?E zaten günümüzde biliyoruzki? MMORPG eski popüleritisi kalmadı?

Ne bekliyordun tam olarak yani ne hayal ediyordun 35 TL vermeden önce?
    derin bir analiz yapacağım vaziyet alın gençler

• quote:

quote:

nerede yazmışım göstersene ? anlama zorluğu çeken adam aklı sıra bana mmorpg dersi verecek

quote:

sadece 1 slotha vurmak öldürüyor beni açıkçası

Burada oyunu tek slota basarak oynamak öldürüyor beni dememiş misin, tek tuş oynuyorum yazmıyor mu burada? Eğer farklı bir şey ifade ediyorsun bence sen anlatma zorluğu çekiyorsun bu nasıl dil kullanımı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sadece 1 slotha vurmak öldürüyor beni açıkçası

Burada oyunu tek slota basarak oynamak öldürüyor beni dememiş misin, tek tuş oynuyorum yazmıyor mu burada? Eğer farklı bir şey ifade ediyorsun bence sen anlatma zorluğu çekiyorsun bu nasıl dil kullanımı.

evet böyle dedim. sen demişsin ki tek tuşla bütün slotlar ölüyor aha bak mesajına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Senin birakman da iyi olmus. Keske senin gibi dusunen herkes biraksa su oyunu. En azindan end game'de senin gibi insanlara bel baglamayiz. Hayir yani insan su konuyu acmadan once bir dusunur; 1 level'e bakarak nasil koca oyunu yorumlanabilir ki.

ben koca oyunu yorumlamadım. sadece başlangıcının yeni biri için sıkıcı olacağını ve oyunu bırakmasına sebep olacağını söyledim. bir oyunu bu kadar savunacağım diye garip garip yorumlar yazmayın.
  • quote:

Sadece 1 slotha vurmak öldürüyor beni açıkçası daha sonra bir arkadaşımdan asıl oyunun cinematiclerle falan beraber 70-90 lv civarında başladığını öğrendim dedim boşver ne biçim oyun bu diye keşke zamanında başlamış olsaydım şuan hiç zevkli gelmiyor.

Kafan mi guzel senin kardes ? Baslangic bolgesini baz alarak butun oyuna yorum getirmissin. Konuyu sil de daha fazla kendini rezil etme insanlara. Hayir yani hadi bize rezil oldun, ileriki nesillere rezil olma bari.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.